Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο The Pirate Bay, γιατί σε μερικά torrent γράφει report πάνω δεξία αλλά τα αρχεία είναι μια χαρά και με αρκετούς seedερς;

Επίσης. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αυτή η ερώτηση αλλά εγώ την κάνω. Ποιό torrent από αυτά εδώ θα έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου και γιατί (έτσι στα πολύ γενικά).

Για το πρώτο δεν ξέρω.

Για το δεύτερο, πάρε μια γενική ιδέα από εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types

Δημοσ.

Το ΣΚ που μας έρχεται λέμε να πάμε με τη σύζυγο στη Φούρκα Χαλκιδικής για πρώτη φορά φέτος. Το χειμώνα εξαιτίας των βροχοπτόσεων είχε γίνει κατολίσθηση στο κομμάτι του δρόμου μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου (άρθρο). Έχει αποκατασταθεί η ζημιά ή ο δρόμος είναι ακόμα κλειστός και θα πρέπει να πάμε μέσω Κωλοπετινίτσας;

Δημοσ.

Μέχρι πριν 15 μέρες ο δρόμος δεν είχε αποκατασταθεί και δε νομίζω να γίνει any time soon. 

Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που ξεκινάει απ τα νεκροταφεία της νέας Φώκαιας και βγαίνει στο πέτρινο, λίγο πριν την Άθυτο. Το μήκος της διαδρομής είναι το ίδιο, και κατα τη γνώμη μου ο εναλλακτικός δρόμος είναι καλύτερος, νεότερη άσφαλτος, χωρίς τις τραγικές κλίσεις του οδοστρώματος μετά το Σκούρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τα βασικα για το πως λειουργει ο σπιτογατος για καποιον που θελει να βαλει αγγελια για σπιτι που θελει να νοικιασει;

Πληρωνει κατι; Το προωθουν αυτοι; Σε πρηζουν και μεσιτικα ή μονο σε ενδιαφερομενους θα ειναι ορατη η αγγελια;

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τα βασικα για το πως λειουργει ο σπιτογατος για καποιον που θελει να βαλει αγγελια για σπιτι που θελει να νοικιασει;

Πληρωνει κατι; Το προωθουν αυτοι; Σε πρηζουν και μεσιτικα ή μονο σε ενδιαφερομενους θα ειναι ορατη η αγγελια;

Απλως βαζεις την αγγελία και την βλέπει όποιος ενδιαφέρεται. Νομίζω πρέπει να πληρώσεις ένα μικροποσο στελνοντας ενα sms (2 ευρω) για να γινει ενα confirmation. Η αγγελία ειναι φανερή σε όλους.

Αφυτος ή Αθυτος εν τελει ;

Both. 

Δημοσ.

γνωρίζει κανείς αγορές από iherb άνω των 2.50κιλών αν κινδυνεύουν με τελωνιακά τέλη; 
όσες φορές έχω πάρει μικρότερα δεματάκια γράφει επάνω χειρόγραφα Ε.Ε (λογικά από κάποιον υπάλληλο του ελτά μας) παρόλο που το δέμα ταξιδεύει από Αμερική  :unsure:

Δημοσ.

Απλως βαζεις την αγγελία και την βλέπει όποιος ενδιαφέρεται. Νομίζω πρέπει να πληρώσεις ένα μικροποσο στελνοντας ενα sms (2 ευρω) για να γινει ενα confirmation. Η αγγελία ειναι φανερή σε όλους.

Για μια φορα αυτο το ποσό; Ενα faq δεν εχουν πουθενα;

γνωρίζει κανείς αγορές από iherb άνω των 2.50κιλών αν κινδυνεύουν με τελωνιακά τέλη; 

όσες φορές έχω πάρει μικρότερα δεματάκια γράφει επάνω χειρόγραφα Ε.Ε (λογικά από κάποιον υπάλληλο του ελτά μας) παρόλο που το δέμα ταξιδεύει από Αμερική  :unsure:

Ρωτα καλυτερα εδώ  (ο makfil θα ξέρει) ή εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι αν ειναι για 1 φορα ή μονιμα και το κανουν απλως για να επιβεβαιώσουν τον χρήστη και να τσεπωσουν το 2ευρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ΣΚ που μας έρχεται λέμε να πάμε με τη σύζυγο στη Φούρκα Χαλκιδικής για πρώτη φορά φέτος. Το χειμώνα εξαιτίας των βροχοπτόσεων είχε γίνει κατολίσθηση στο κομμάτι του δρόμου μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου (άρθρο). Έχει αποκατασταθεί η ζημιά ή ο δρόμος είναι ακόμα κλειστός και θα πρέπει να πάμε μέσω Κωλοπετινίτσας;

Πηγα την προηγουμενη κυριακη, ακομα πας απο την παρακαμψη που λες, πρωτη φορα πηγα απο κει αλλα μου φανηκες πιο καλη η διαδρομη και ανετη... δεν εχεις να ανησυχεις για κατι, πιο επικινδυνος ηταν ο κανονικος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...