Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης με την ευκαιρία ξέρει κανείς ποιά καρτοκινητή έχει την καλύτερη προσφορά για λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για φοιτητές;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα ψαχνω να βρω πρωτα το σωστο πακετο και μετα να παω να παρω την καταλληλη sim του εκαστοτε παροχου..οποτε οποιος εχει ηδη Q η wind κτλπ ας μας πει αν ισχυουν τα πακετα mb με το ταδε ποσο κτλπ

(Χαζευα τα πακετα κτλπ τις Q πολυ φθηνη με καλα mb και στην κληση με χρεωση απο το πρωτο sec..ωραιοι! Αλλα απο σημα τι λενε;;) )

Δημοσ.

Ειχα ακουσει για ενα μαγαζι πριν κανενα χρονο στην αθηνα με σκελετους για γυαλια μυωπιας με 2-3-5 ευρω κτλπ. Μονο σκελετους γυαλιων απο κλεισιμο μαγαζιων πουλαγε.

Ξερει κανεις ποιο και που ειναι;τωρα που θελω σκελετο για να βαλω τους φακους μυωπιας βλεπω κατι τρελες τιμες και λεω να βρω τιποτα φθηνο.εχω καλους φακους απλα θελω ενα φθηνο σκελετο οχι μαρκα γιατι τ φοραω μονο στο σπιτι για λιγες ωρες.

Δημοσ.

Επίσης με την ευκαιρία ξέρει κανείς ποιά καρτοκινητή έχει την καλύτερη προσφορά για λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για φοιτητές;

Όλες στο ίδιο μοτίβο πατάνε πάνω - κάτω, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Μπες στην σελίδα της καθεμιάς να δεις τι σου προσφέρει κάθε πακέτο με το Χ ποσό. Παραδείγματος χάριν, εγώ έχω vodafone, που μου δίνει δωρεάν κάθε μήνα 600' προς CU + 600MB. Επιπρόσθετα, υπάρχει το πακέτο των 5Ε που δίνει 1000' προς όλους + 200ΜΒ, το πακέτο των 7Ε που δίνει 1200' προς όλους + 1200 SMS + 600MB κλπ

Δημοσ.

Υπαρχει θεμα, αν σε νετμπουκ αντικαταστησω την ραμ

με αλλη, που να εχει περισσοτερα MHz;

Δημοσ.

Swiss, Lufthansa καταργήσαν τη 1 δωρεάν αποσκευή??? Κοιτούσα για εισιτήρια για Χριστούγεννα και δεν δίνει λέει αποσκευή! Μόνο Turkish Airlines είδα να έχει.

Δημοσ.

Αν καποιος δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση και ειναι σε μεγαλη ηλικια πχ 40χρ. Αν κανει τωρα τι συνεπειες θα εχει? Με τα δεδομενα οτι ενσημα δεν εχει.. ουτε περουσιακα στοιχεια.

Δημοσ.

Εχω 500 mb στην καρτα μου για ιντερνετ μπαινω με 4g , η καρτα μου απο 8€+ πηγε 5€ σε διαστημα τριων ημερων.

Τηλεφωνα εχω δωρεαν προς ολους δεν παιιζει να χρεωθηκα απο κει, τρωει το 4g επιπλεον καρτα;

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πώς/με ποιον adaptor μπορώ να "διαβάσω" κάρτα μνήμης αυτού του τύπου;

(παρακαλώ όποιον απαντήσει, να κάνει quote το post αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων)

Αν είναι περιεργη ή παλια καλυτερα να την εχεις μαζι σου όταν πας να αγορασεις card reader.

Δημοσ.

Αν είναι περιεργη ή παλια καλυτερα να την εχεις μαζι σου όταν πας να αγορασεις card reader.

Card reader (35 in 1) έχω, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι χρειάζεται adaptor, αλλά δεν βρίσκω ποιον.

Δημοσ.

Card reader (35 in 1) έχω, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι χρειάζεται adaptor, αλλά δεν βρίσκω ποιον.

Αν εχεις κοντα σου Πλαισιο  ή Γερμανο κλπ  θα σου πουν.

Δημοσ.

Αν εχεις κοντα σου Πλαισιο  ή Γερμανο κλπ  θα σου πουν.

Χμ.... Μένω Κύπρο (Λευκωσία), δεν έχουμε Πλαίσιο/Γερμανό, οπότε, θα περάσω μια βόλτα από τα Public, μήπως ξέρουν κάτι. Thanks!

Δημοσ.

Εχω 500 mb στην καρτα μου για ιντερνετ μπαινω με 4g , η καρτα μου απο 8€+ πηγε 5€ σε διαστημα τριων ημερων.

Τηλεφωνα εχω δωρεαν προς ολους δεν παιιζει να χρεωθηκα απο κει, τρωει το 4g επιπλεον καρτα;

Όχι

Ξέρει κάποιος πώς/με ποιον adaptor μπορώ να "διαβάσω" κάρτα μνήμης αυτού του τύπου;

(παρακαλώ όποιον απαντήσει, να κάνει quote το post αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων)

m2 adaptor

like this http://www.skroutz.gr/s/318019/Sony-Ericsson-MSAC-UAM2.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...