Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί άφησες χαρτάκι;

Βασικά, το έλενξες καλά πριν το πάρεις;

Μου χει τύχει να νοικιάσω και όταν το επέστρεψα, και καλά το έλενξαν σε (συγκεκριμένο σημείο) από κάτω και άρχισαν να μου λένε για τη ζημιά που του χα κάνει κι ότι είχε βρει. Σίγουρα, δεν του είχα κάνει καμιά ζημιά, το είχα νοικιάσει για συγκεκριμένη διαδρομή και ήμαστε 2 άτομα με μόνο εμένα να το οδηγώ. Όταν άρχισαν τις ιστορίες, η συνεπιβάτης άρχισε να τους απαντάει ότι λένε παπαριές κι ότι η ζημιά προϋπήρχε και ότι προσπαθούν να βγάλουν έξτρα χρήματα, αυτοί με τη σειρά τους έλεγαν ότι δεν έβλεπαν κάτι σημειωμένο στα χαρτιά, επομένως εμείς είχαμε κάνει τη ζημιά. 

Εκεί που αρχίζει η μανούρα, μου κόβει πως το χα πλήρως ασφαλισμένο, με το που τους το δείχνω, άλλαξαν συμπεριφορά, "και πόσο σωστή ήταν η ενεργειά μου να το ασφαλίσω" κλπ κλπ, γυρίζω κατά μουτρα και τους λέω πως ψευδονται και ότι όλο αυτό ήταν στημένο ή για να καλύψουν δικό τους λάθος ή για να βγάλουν έξτρα χρήματα. Με τα λίγα- με τα πολλά, πήρα 3 μέρες δωρεάν για την επόμενη φορά που θα νοικιάσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία. 

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α καλα εμεις τα δυο δεν καταλαβαινομαστε..χαχα ..

Νοικιασα σπιτι καιι το αμαξι το αφησα σε ενα στενο.. γι αυτο αφησα χαρτακι... (μπορει να το.εθεσα λαθος)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιζει καποια μειωση στις συνταξεις? Μου ειπε ο πατερας μου πως μπηκε κατι λιγοτερο απ'ο,τι συνηθως (τυπου 12 ευρω) και φανταζομουν πως κατι θα ειχα διαβαζει αν ειχε γινει μειωση.

Α καλα εμεις τα δυο δεν καταλαβαινομαστε..χαχα ..

Νοικιασα σπιτι καιι το αμαξι το αφησα σε ενα στενο.. γι αυτο αφησα χαρτακι... (μπορει να το.εθεσα λαθος)

Και παλι δεν καταλαβαινω γιατι αφησες χαρτακι αν εχεις παρκαρει νομιμα καπου.

Δημοσ.

Εχω κανει παραγγελία μια καμερα απο banggood και εχω tracking

Μπορει να μ πει κανεις σε τι φαση βρισκομαι και τι σημαίνουν ολα αυτα;

Το πακέτο ετοιμάζεται για αποστολή.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει καποια μειωση στις συνταξεις?

Κι εγώ αυτό διαπίστωσα (όχι δεν παίρνω ο ίδιος σύνταξη :P )

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει φυγει ακομα; ειναι στο καταστημα;

Καλα 5-7 εργασιμες ηταν η παραδοση. Και ακομα δεν εχει φυγει και ετοιμαζεται για αποστολη;

Δημοσ.

Μία πόρτα γιατί έχει σχήμα του γράμματος Π;

Γιατί απ'το Ξ θα δυσκολευόσουν να περάσεις. Άσε που θα λεγόταν και Ξόρτα, δε λέει.

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει φυγει ακομα; ειναι στο καταστημα;

Καλα 5-7 εργασιμες ηταν η παραδοση. Και ακομα δεν εχει φυγει και ετοιμαζεται για αποστολη;

5-7 εργάσιμες ίσως ήταν να ετοιμαστεί η αποστολή για να φύγει.

5-7 ημέρες να έχεις πακέτο από Κίνα, μάλλον πρέπει να είσαι πολύ τυχερός. :-)

Λογικά το επόμενο βήμα είναι να σου γράψει ότι "είναι έτοιμο για αποστολή".

//Εκτός και αν αυτή η Flytexpress χρεώνει για να κάνει πιο γρήγορα και δεν έρχεται με απλό ταχυδρομείο, οπότε εκεί δε ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ελεγε στελνετε την επομενη εργασιμη..

Μαλιστα...οποτε στην αναμονη οπως παντα.ας κανω υπομονη τοτε γιατι ερχετε απο μακρια :)

Ευχαριστώ πολυ φιλε μου

(Priority mail ηταν και μ εδωσαν και tracking number για να βλεπω που ειναι)

Δημοσ.

Συνεννοήση Μπουζούκι!

Γιατί άφησες χαρτάκι;

Μ' έχει πιάσει νευρικό με την απάντηση μου.

Ε το αφησα γιατι πρωτη φορα παρκαρα εδω κι λεω μην το βαζει κανεις καιρο εκει.

Αλλα τι πρεπει να προσεξω αλλο; να δω αν εχει αρκετο φωτισμο κλπ, παλια.ειχα δικια μου αυλη που το παρκαρα οπου ηθελα

Δημοσ.

Γιατί απ'το Ξ θα δυσκολευόσουν να περάσεις. Άσε που θα λεγόταν και Ξόρτα, δε λέει.

:-D

Π-ύλη,Π-όρτα

Γράμμα =ιδιότητα ,δε θα μπορούσε να λέγεται διαφορετικά ή να αρχίζει με άλλο γράμμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ε το αφησα γιατι πρωτη φορα παρκαρα εδω κι λεω μην το βαζει κανεις καιρο εκει.

Αλλα τι πρεπει να προσεξω αλλο; να δω αν εχει αρκετο φωτισμο κλπ, παλια.ειχα δικια μου αυλη που το παρκαρα οπου ηθελα

Δουδιε απλα βγαλε το χαρτακι.

Αν παρκαρει καποιος καιρο εκει απλα θα πρεπει να το βαλει πιο κει. Η μονη φορα που εχω δει να βαζουν χαρτακια ειναι αν κλεινεις καποιον ή κατι τετοιο. 

Ο,τι και να προσεξεις αμα ειναι να γινει η στραβη θα γινει. Εμενα μου πηραν τον εγκεφαλο (του αυτοκινητου προφανως) μεσα απο την πυλωτη παρολο που το φως πεφτει πανω ακριβως απο το αυτοκινητο.

Κατατα, κοιτα ισως να ειναι φωτισμενα μηπως αποτρεψεις κανεναν ψιλικατζη απο το να το σπασει για ψιλα ξερωγω.

@Τριλοβιτη δεν ξερουμε γιατι ε?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...