Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν ενα αρχείο ελληνικών υποτίτλων μου εμφανίζει τους υπότιτλους στα κινέζικα θυμάμαι ότι πρέπει να το κάνω μετατροπή. Το ερώτημα είναι σε unicode ή utf-8 ? Υπάρχει περίπτωση το media player μου στην τηλεόραση να το δει κανονικά και να κάνω τζάμπα τον κόπο;

Κι αν οι υποτιτλοι δεν ειναι συγχρονισμενοι με τη κοπια της ταινιας, θα εχεις κανει παλι τσαμπα το κοπο?

Δημοσ.

Οταν ενα αρχείο ελληνικών υποτίτλων μου εμφανίζει τους υπότιτλους στα κινέζικα θυμάμαι ότι πρέπει να το κάνω μετατροπή. Το ερώτημα είναι σε unicode ή utf-8 ? Υπάρχει περίπτωση το media player μου στην τηλεόραση να το δει κανονικά και να κάνω τζάμπα τον κόπο;

Σε utf-8

• Like 1
Δημοσ.

Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4;

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος αποστολης δεματος στην αγγλια.

Βαρος δυο κιλα

Τσουρέκι νόστιμο με επικάλυψη σοκολάτας, φάση Τερκενλη αλλά όχι τόσο ακριβό, που βρίσκω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω 3-4;

Εστια

Δημοσ.

Σε περιοχη με ηπιο χειμωνα, Νοτια Ελλαδα, σε τι θερμοκρασια πρεπει να ειναι το νερο που φευγει απο τον λεβητα - καυστηρα για τα σωματα ωστε να μπορει να ζεστανει το σπιτι ;

Απολυτη τιμη δεν μπορει να υπαρξει, το ξερω, αλλα λεω στο περιπου πανω απο ποσο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...