sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδιά,επειδή βρήκα μια 775 Gigabyte καλή μητρική από έναν πωλητή σε άλλο site ο οποίος λέει ότι ανοίγει αλλά κολλάει στο λογότυπο της μητρικής!Μιλάμε για 10 ευρώ και επειδή πάει για 2ο σύστημα θέλω να ξέρω αν φταίει κάτι δικό του ή αν φτιάχνεται!
gerrybezhani Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πολλα μπορει να φτενε....ram cpu psu gpu η αλλο περιφεριακο....να θελει κανα clear bios η και να μην φτιαχνετε καθολου.....αμα δεν την δοκιμασεις μονοσ σου δεν θα μπορεις να ξερεις τι εχει 1
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Άρα δεν το ρισκάρω καλύτερα!Ευχαριστώ πάντως!!
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγω για 10 ευρω θα το ρισκαριζα....... ρωτησε τον αν μπαινει bios αν μπορεις.
sakisosf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγω για 10 ευρω θα το ρισκαριζα....... ρωτησε τον αν μπαινει bios αν μπορεις. Ok,με την πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω.Αν μπαίνει,είμαστε σε καλό δρόμο;;
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ε ναι ρε συ..... αν κολλαει στο ποστ ρωτα τον που κολλαει και τι μηνυμα του βγαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα