Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μολις ανακαλυψα ενα προβλημα στον υπολογιστη μου.

βασικα το κανει σε 2 παιχνιδια μεχρι ωρας.στο wolfenstein και στο titanfall.μολις παταω καποιο κουμπι στο πληκτρολογιο μου τα frames πεφτουν στα 10.ακομα κ ακινητος αν ειμαι κ πατησω ενα κουμπι που δεν το χρησιμοποιει το παιχνιδι παλι τα frames πεφτουν στα 10.αν παιξω με χειριστηριο xbox το ιδιο παιχνιδι παιζει μια χαρα δεν εχω frame drops.οποτε το πληκτρολογιο καπως φταιει.δοκιμασα σε αλλα 2-3 παιχνιδια κ δεν το κανει.σκεφτομαι μηπως το κανει μονο σε οσα εχουν 64 bit exe.το πληκτρολογιο μου ειναι ασυρματο μαζι με το μouse ενα στικακι δηλαδη.οταν κουναω μονο το mouse δεν εχω κανενα προβλημα.αλλαξα θυρα usb εβγαλα οτι αλλο εχω πανω στον υπολογιστη.εκανα scan για ιους εκλεισα antivirus τιποτα τα ιδια.το κακο ειναι οτι δεν ξερω ποτε το επαθα γιατι το πισι το εχω μονιμα σε 42αρα tv κ παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια με χειριστηριο xbox.χθες το βραδυ που εβαλα το titanfall το ανακαλυψα.ειχα 10 frame και λεω τοσο βαρυ ειναι?εχετε καμμια λυση?

Δημοσ.

Αν μπορείς (για παράδειγμα να βάλεις μια δεύτερη οθόνη για λίγο, ή να παίξεις σε windowed mode) να δεις την ώρα που πατάς οποιοδήποτε πλήκτρο αν στη διαχείριση εργασιών κάποιο process καταναλώνει υπερβολικά πολλούς πόρους.

Τι πληκτρολόγια είναι; Έχει λογισμικό/drivers συγκεκριμένα;

Δημοσ.

logitech ειναι δεν θυμαμαι για drivers νομιζω μολις βαλεις το στικακι παιζει κατευθειαν χωρις καποιο λογισμικο.το περιεργο ειναι οτι με χειριστηριο παιζει μια χαρα.θα δοκιμασω με window mode κ θα δανειστω κανα πληκτρολογιο απο φιλο μου να δω αν το κανει παλι.εχω 4 χρονια να κανω φορματ λες να εχει σχεση?αλλα γενικα τα προσεχω τα windows

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι θέμα virus, ίσως να έχει πιαστεί πάνω στα USB drivers του ποντικιού, δεν είμαι σίγουρος αλλά μιας και είναι τόσο περίεργη η περίπτωση είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό. Δες τα processes να δεις τα resources που καταναλώνονται.

η δοκιμή με άλλο keyboard είναι πολύ καλή λύση να απομονώσεις το πρόβλημα.

Δημοσ.

θα σου ελεγα να δοκιμαζες αλλο ραγισμα αλλα το titanfall νομιζω δεν εχει campaign.Σε αντιστοιχο θεμα φιλου στο GTA IV εφταιγε το προαναφερθεν.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια τελικα ηταν οντως καποιος ιος.με το malwarebytes καθαρισε κ τωρα παιζουν μια χαρα τα παιχνιδια

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...