Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλημέρα!!! Κατ'αρχάς το σύστημα μου είναι το εξής: MOBO: GIGABYTE EP43-DS3L CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.8GHz RAM: Kingston 4GB 400MHz GPU: ATI Radeon 4870 1GB HDD: Western DIgital 300GB Πρόσφατα αγόρασα τον Kingston SSDNow v300 120GB και προσπάθησα να του εγκαταστήσω τα Windows 7 64bit. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ αρχίζει την εγκαταστάση κανονικά και κάνει την επανεκκίνηση που χρειάζεται, μετά που ολοκληρώνει την εγκατάσταση, περνάει το logo Windows και εμφανίζει μαύρη οθόνη και μένει εκεί. Ξέρετε κάτι επ'αυτού; Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι θέμα του SSD; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mclein7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 πόση ώρα μένει εκεί ; όταν έκανες εγκατάσταση, είχες καλώδιο ethernet συνδεδεμένο ή μόνο τα βασικά (keyboard + mouse) ?
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μένει επ'αόριστον και είναι σαν να μην κάνει τίποτα το PC. Από καλώδια έχω usb συσκευές (mouse/keyboard/hdd's), ο υπολογιστής δεν είναι συνδεδένος στο ιντερνετ.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δες στο bios στους δίσκου μια επιλογή που υπάρχει για ide ή ahci εσυ βάλε IDE , επισης δοκίμασε με καποιο αλλο δισκάκι windows μηπως εχει πρόβλημα αυτο 1
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αποσύνδεσε όλους τους άλλους δίσκους,να μείνει μόνο ο ssd όταν κάνεις εγκατάσταση για να περάσουν και τα αρχεία(διαμέρισμα) εκκίνησης στον ssd,ενδέχεται τώρα να μπερδεύετε με τον wd και να μην ξέρει από που να ξεκινήσει. 1
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Στα bios τον έχω δοκιμάσει και IDE & AHCI. Επίσης, όταν κάνω την εγκατάσταση έχω αποσυνδέσει τον WD και τους εξωτερικούς σκληρούς. Για εγκαταστάση έχω δοκιμάσει και με DVD και με USB stick, αν και απ'το ίδιο iso. Βέβαια, το συγκεκριμένο ISO το έχω χρησιμοποιήσει και στον WD και σε άλλο PC για εγκαταστάση και είχε δουλέψει μια χαρά. Και κάτι άλλο... έχω κάνει "Γρήγορη διαμορφώση" στον SSD μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης, οι οποίες είναι 2-3, όχι περισσότερες.
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Στα bios τον έχω δοκιμάσει και IDE & AHCI. Επίσης, όταν κάνω την εγκατάσταση έχω αποσυνδέσει τον WD και τους εξωτερικούς σκληρούς.Όταν κάνεις εκκίνηση μόνο έχοντας τον τον ssd πάνω κάνει δηλαδή τα ίδια;;;
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ξέρει κανείς τίποτα περαιτέρω για το πρόβλημα μου;; Επίσης, μπορεί να έχει πρόβλημα ο SSD κι αν ναι, μπορώ να τον γυρίσω να τον αλλάξω;;
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πολύ δύσκολα να φταίει ο ssd,ίσως να μην περνάει σωστά η vga και να ζορίζεται να βρει ανάλυση οπότε μένει μαύρη ή έχεις κάποιο αποθηκευτικό μέσο(κατά κανόνα κάνα χαλασμένο cd/dvd) πάνω που δεν δουλεύει σωστά και αργεί να αναγνωριστεί από τα windows,αν μένει μαύρο για πάρα πολύ ώρα και δεν μπαίνει ποτέ στα win τότε ή vga ή κάτι στράβωσε στην εγκατάσταση,εγώ το πρώτο που θα δοκίμαζα θα ήταν αυτό δηλαδή ξανά καθαρή εγκατάσταση.
Mpiftekis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα λύθηκε ή μάλλον βρέθηκε γιατί ήταν μαύρη η οθόνη. Στον υπολογιστή έχω συνδέσει και την τηλεόραση μαζί με την οθόνη. Όταν, λοιπόν, μαύριζε η οθόνη, εγώ νόμιζα ότι είχε κολλήσει ο Η/Υ. Κουνώντας τυχαία το ποντίκι, είδα ότι ο δείκτης κουνούσε και επιπλέον έφευγε απ'τα όρια της οθόνης (αριστερά-δεξιά-κάτω). Ανοίγω την τηλεόραση να δω μπας και πάει εκεί, αλλά στην τηλεόραση δεν είχε σήμα ο Η/Υ. Μετά σκέφτομαι να αποσυνδέσω τελείως την τηλεόραση, οπότε κλείνω Η/Υ, αποσυνδέω την τηλεόραση, ανοίγω Η/Υ και voila!!! Γεννηθήτω ΦΩΣ! Τραγικό πάντως bug, αν μπορώ να το πω bug. Υ.Γ.: Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω όλες τις ενημερώσεις για τα W7 μαζί για να τις κατεβάσω, θα του ήμουν υπόχρεος.
Nikdev Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα λύθηκε ή μάλλον βρέθηκε γιατί ήταν μαύρη η οθόνη. Στον υπολογιστή έχω συνδέσει και την τηλεόραση μαζί με την οθόνη. Όταν, λοιπόν, μαύριζε η οθόνη, εγώ νόμιζα ότι είχε κολλήσει ο Η/Υ. Κουνώντας τυχαία το ποντίκι, είδα ότι ο δείκτης κουνούσε και επιπλέον έφευγε απ'τα όρια της οθόνης (αριστερά-δεξιά-κάτω). Ανοίγω την τηλεόραση να δω μπας και πάει εκεί, αλλά στην τηλεόραση δεν είχε σήμα ο Η/Υ. Μετά σκέφτομαι να αποσυνδέσω τελείως την τηλεόραση, οπότε κλείνω Η/Υ, αποσυνδέω την τηλεόραση, ανοίγω Η/Υ και voila!!! Γεννηθήτω ΦΩΣ! Τραγικό πάντως bug, αν μπορώ να το πω bug. Υ.Γ.: Αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω όλες τις ενημερώσεις για τα W7 μαζί για να τις κατεβάσω, θα του ήμουν υπόχρεος. Το ειχα παθει κι εγω στα windows 7 ωσπου μετα απο 4 εγκαταστασεις εβαλα vista για να κανω update σε 7αρια και ως πρωτευουσα οθονη μπηκε του η/υ.Τα 7 βαζουν την τηλεοραση. Αλλαγη στο dvi και εληξε το προβλημα. Ειναι bugακι μικρο μαλλον του λειτουργικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα