bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα γυαλιά πέρυσι τέτοια εποχή αλλά ακόμα δεν μου έχουν βάλει τα χρήματα. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου μήπως με έχουν ξεχάσει ή να απλά να κάνω κι άλλο υπομονή; Ευχαριστώ! Ναι να ρωτησεις στον εοππυ, εκει που κατεθεσες τα δικαιολογητικα. Εμενα τα εκανα πριν κανα 1.5-2 μηνες και μου ειπαν οτι εχουν καθυστερησει οι πληρωμες λογω εφκα. Αλλα καθυστερηση σαν την δικη σου ..για ρωτα τους.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Παιδιά εξαρτάται το που είσαι. Στην Αθήνα είναι πάνω από χρόνο. Στην επαρχία είναι γύρω στον 1,5 μήνα.
dtzgr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Στο Αιγάλεω κατέθεσα (εξυπηρετεί σχεδόν όλα τα δυτικά προάστια). Έκαναν 1.5-2 μήνες.
fastnq2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 επιβεβαιωνω για τα λεφτα σε ενα μηνα το πολυ στην επαρχια,επισης αν εχεις γνωστο με καταστημα οπτικων μπορεις να παρεις και γυαλια ηλιου αντι για μυωπιας με διαφορες αλχημειες βεβαια.
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Στο Αιγάλεω κατέθεσα (εξυπηρετεί σχεδόν όλα τα δυτικά προάστια). Έκαναν 1.5-2 μήνες. Στην αγια παρασκευη που ειναι για κεντρο και όλα τα βόρεια θελουν χρόνο και πάνω
james_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Θυμάστε αν σας δίνουν κάποιο χαρτί όταν καταθέσετε τα χαρτιά σας στον ΕΟΠΥΥ? Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι και θέλω να δω αν τα έχασα
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Θυμάστε αν σας δίνουν κάποιο χαρτί όταν καταθέσετε τα χαρτιά σας στον ΕΟΠΥΥ? Ψάχνω και δε βρίσκω κάτι και θέλω να δω αν τα έχασα Δινουν να μικρο τερταγωνο με σφραγιδα πρωτοκολλου .Κι εγω δεν το βρισκω.
james_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ελπίζω να μπουν τα λεφτά σε κανένα χρόνο γιατί μετά αντε να βρουνε τα στοιχεια σου
dhmak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ξέρετε αν αυτή η παροχή (το 100€) ισχύει και για ανασφάλιστους ;;
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Παιδιά εξαρτάται το που είσαι. Στην Αθήνα είναι πάνω από χρόνο. Στην επαρχία είναι γύρω στον 1,5 μήνα. και αυτο αλλαζει απο υποκαταστημα ικα σε υποκατστημα
turbakiasss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μετά από περίπου 8 μήνες, πριν μια εβδομάδα πιστώθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Η κατάθεση είχε γίνει την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου πριν αλλάξει το σύστημα.( Κάπου 25 του μηνός) Περιοχή Αθήνα.
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μετά από περίπου 8 μήνες, πριν μια εβδομάδα πιστώθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Η κατάθεση είχε γίνει την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου πριν αλλάξει το σύστημα.( Κάπου 25 του μηνός) Περιοχή Αθήνα. καλα εισαι και γρηγορα εκαναν
Pinball1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ξέρετε αν αυτή η παροχή (το 100€) ισχύει και για ανασφάλιστους ;; Απ' όσο γνωρίζω όχι.
johnnyman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Παιδια το συστημα πλεον εχει αλλαξει και απλα πας σε οφθαλμιατρο περνεις την συνταγη και κατευθειαν μετα σε καταστημα με οπτικα περνεις γυαλια χωρις να δωσεις μπροστα τα λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα