tsioulak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εμενα πάντως κανανε κοντα 2 χρόνια να μπουν τα χρήματα. 1
dhmak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Απ' όσο γνωρίζω όχι. .αμώτο και εγώ ήλπιζα όπως έχω μηδενική συμμετοχή σε φάρμακα, να μπορούσα να εκμεταλλευτώ και αυτήν την παροχή, μιας και τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά μου, σφίξανε ακόμη περισσότερο και ο ρημαδιασμένος ο σκελετός, τώρα βρήκε να σπάσει.
fastnq2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εμενα πάντως κανανε κοντα 2 χρόνια να μπουν τα χρήματα. Ο χριστος και η παναγια.. Παντως καπου διαβασα οτι πλεον θα πρεπει πλεον να πηγαινεις με τα γυαλια στο ικα κτλ για να εξασφαλιστει η διαφανεια..Η λαδια δηλαδη που ελεγα πριν καποια ποστ για γυαλια ηλιου αντι μειωπιας ακυρο απο οτι φαινεται/.
washcloud Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ο ρημαδιασμένος ο σκελετός, τώρα βρήκε να σπάσει. ...πάντως συνήθως υπάρχει πιθανότητα (αν και φυσικά εξαρτάται από την φύση/το σημείο του σπασίματος) να κολληθεί ένας σπασμένος σκελετός, με κόστος πες γύρω στα 5 με 10 Ε. Δεν το κάνουν όλοι οι τεχνίτες (συνήθως οι οπτικοί τους στέλνουν σε αγυρο-χρυσοχόους) ούτε το ίδιο καλά, ούτε τόσο εύκολα, αλλά αν ψαχτείς, κάτι ίσως βρεις. Και είναι και ένα θέμα και το πόσο θα κρατήσει μια κόλληση (όπου και πάλι εξαρτάται από διάφορα), αλλά λέμε τώρα... (...αν πάντως είναι να τον πας για κόλληση, μην επιχειρήσεις τίποτε μόνος πριν, γιατί συνήθως οι DIY απόπειρες δυσχεραίνουν - έως και μηδενίζουν - τις πιθανότητες να μπορέσει μετά ένας τεχνίτης να κάνει δουλειά...) Τέλος, μια απόπειρα λύσης ανάγκης είναι να ψάξεις σε λαϊκές (ή και σε άλλα σημεία, όπως κέντρο Αθήνας/Ομόνοια και πέριξ), για υπαίθριους πωλητές "ψευτοσκελετών", και να βρεις κάτι της τάξης των 2-3-5 ξερωγώ Ευρώ, που να έχει βίδες για να ανοίγει και να αλλαχθούν φακοί, και έχοντας τους φακούς/τον σκελετό σου στο χέρι, να τσεκάρεις έαν είναι κάτι που ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ την γεωμετρία του δικού σου υλικού (στην χειρότερη, πας σε δικό σου οπτικό -εάν έχεις- και του ζητάς να ψιλοφαγώσει τους φακούς σου ώστε να ταιριάξουν στον φθηνό που πήρες, και αν έχει θεό, δεν θα σου πάρει κάτι...)
GloryDays Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πηγα σημερα στα γραφεια του ΕΟΠΥΥ με σκοπο την επιστροφη των 100€ που δικαιουμαστε για γυαλια καθε 4 χρονια, οπου επρεπε να παραδωσω την αποδειξη αγορας απο το οπτικο καταστημα μαζι με μια αιτηση που συμπληρωσα η υπαλληλος μου απαντησε ενταξει ειστε, ωστοσο δεν ελαβα καποιο χαρτι, πως ξερω οτι οντως εχει καταχωρηθει το αιτημα μου και οτι δεν θα περιμενω αδικα τα 100€? Εγω απορησα και την ρωτησα δεν παιρνω καποιο χαρτι που να δειχνει οτι υπεβαλλα αιτημα και οτι κατεθεσα ολα τα απαραιτητα εγγραφα?Η απαντηση της ηταν οχι. Μου φανηκε πολυ προχειρη η διαδικασια σε φαση οτι αν η υπαλληλος δεν ενδιαφερθει να προωθησει το αιτημα σου ή αν κανει καποιο λαθος μενεις απλα να περιμενεις αερα κοπανιστο και αντε να βρεις το δικιο σου.. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από GloryDays
DrNick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέχρι το τέλος του 2017 η αίτηση έπαιρνε αριθμό πρωτοκόλλου και σου έδιναν χαρτάκι με τον αριθμό και την ημερομηνία. Δεν έχω υπόψη μου να έχει αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον για τον ΕΦΚΑ στην Αγ. Παρασκευή.
GloryDays Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, DrNick είπε Μέχρι το τέλος του 2017 η αίτηση έπαιρνε αριθμό πρωτοκόλλου και σου έδιναν χαρτάκι με τον αριθμό και την ημερομηνία. Δεν έχω υπόψη μου να έχει αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον για τον ΕΦΚΑ στην Αγ. Παρασκευή. Ειναι τετραγωνο χαρτι και με σφραγιδα? Σε ρωταω γιατι διαβασα να το αναφερουν και στις προηγουμενες σελιδες (χαρτι που φυσικα δεν ελαβα σημερα που πηγα). Στις 27/11/2016 στις 11:30 ΠΜ, μπιπ μπιπ είπε Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Όπως και πριν 4 χρόνια κατέθεσα τα χαρτιά, είδαν στο σύστημα ότι εγκρίνεται και σε 2 βδομάδες τα λεφτά είχαν μπει. Το χαρτί που μου έδωσαν είναι το παρακάτω.Τι επιτροπή χρειάζεται αφού γίνονται ηλεκτρονικά; Γνωριζει κανεις αν εξακολουθει να δινεται προς τον ασφαλισμενο το συγκεκριμενο χαρτι ή καποιο αλλο απο τον ΕΟΠΥΥ μετα την καταθεση των δικαιλογητικων αγορας γυαλιων για την επιστροφη των 100€ ή αν δινουν καποιο αλλο χαρτι που να πιστοποιει οτι ελαβαν ολα τα απαραιτητα εγγραφα?Στις προηγουμενες σελιδες ειδα αναφορες οτι εδιναν χαρτακι με σφραγιδα και αρ.πρωτοκωλλου, ισχυει? Δεν ελαβα κανενα απολυτως χαρτι σημερα παρα μονο μου ειπε η υπαλληλος οτι ειστε ενταξει και βλεπω να πηγαινω αρκετα φορτωμενος αυριο για εξηγησεις..
GloryDays Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DrNick είπε Ευχαριστω πολυ, ξαναπαω την Δευτερα απο εκει για εξηγησεις και να ζητησω το συγκεκριμενο χαρτι ή καποιο αλλο που να πιστοποιει οτι κατεθεσα ολα τα απαραιτητα εγγραφα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από GloryDays
DrNick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ParhsG είπε Εγω 6 μηνες τπτ ισως ειναι νωρις 8-12 μήνες... (Αγ. Παρασκευή, αλλού είναι καλύτερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα