Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. οπως γραφω κ στην επικεφαλίδα ξαφνικα οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου κ αφου μου βγαλει το εικονιδιο των windows μετα μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη κ δν γινεται τπτ... ακουω το ανεμιστηρακη να δουλευει αλλα δν αλλαζει τπτ...

το κανω restart  κ το βαζω σε safe mode κ μπηκε...

πριν κανω το ποστ εψαξα στο site κ εκανα οτι ελεγαν τα παιδια αλλα δν εγινε τπτ...

ειδα κ αποειδα και του εκανα φορματ δουλεψε κ ολα οκ...του εβαλα τα updates κ το SP1 πανω κ ολα οκ. μολις ομως του εβαλα τα drivers της καρτα γραφικων αντε παλι...

του εκανα restore σε λιγο πριν σημειο κ ανοιξε κ ολα οκ...

εψαξα στο γουγλ για παλαιοτερες εκδοσης των drivers της καρτας αλλα κ που τους εβαλα το ιδιο...εβαλα το HP support να μου βρει τπτ drivers κ μολισ τα εβαλα παλι το ιδιο μου εβγαλε...

τι μπορω να κανω? καηκε η καρτα γραφικων κ το κανει αυτο?

υγ1 εντυπωση μου κανει παντως που απο τον Μαϊο μεχρι σημερα εχουν παρα πολλα παιδια το ιδιο προβλημα... :/

συγνωμη για το μεγεθος του ποστ μου :-(

Δημοσ.

Eιχα πριν κατι χρονια το ιδιο προβλημα στη παλια μου οθονη , και εφταιγε το γεγονος οτι η οθονη για καποιο λογο δεν σηκωνε την αναλυση 1440x900 (που ηταν και η native της)  και καθε φορα που πηγαινε να μπει στο desktop , ετρωγα μαυρη οθονη με error "Out of range".. Τελικα εστρωσε βαζοντας default settings απο το menu της οθονης. Για δοκιμασε το.

Δημοσ.

αν βγαλω τα drivers της καρτα κ το αφησω χωρις δουλευει μια χαρα...την αναλυση την εχω στο 1300+ δν θυμαμαι ακριβως. δν ειχε προβλημα με την αναλυση. ξαφνικα εγινε...το λαπτοπ το εχω 2 χρονια κ δν μου ειχε ξαναγινει κατι τετοιο... 3 μερεσ κλειστο ηταν κ οταν το ανοιξε μου το εκανε πρωτη φορα...κ δν μου βγαζει καποιο μηνυμα απλα μαυρη οθονη κ δν ανταποκρινεται... 

καποιος μου ειπε οτι μπορει να καηκε η καρτα γραφικων... χωρις να δουλευει μου φανηκε κουλο αλλα τεσπα...

προσπαθω να εξαντλησω τις λυσεις πριν το παω σε κανενα service για να το δουν...

thx παντως

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Έβαλα το link για το δικό μου θέμα μήπως σε βοηθήσει κάτι.. Αν βρεις λύση σφύρα και σε μας!
http://www.insomnia.gr/topic/532088-windows-7-prof-x64-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Έβαλα το link για το δικό μου θέμα μήπως σε βοηθήσει κάτι.. Αν βρεις λύση σφύρα και σε μας!

http://www.insomnia.gr/topic/532088-windows-7-prof-x64-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

αγαπητε αυτο εννοω οταν ειπε οτι εψαξα στο φορουμ κ εκανα οτι εγραφαν για παρομοια προβληματα :-) εψαξα για παλαιοτερους drivers h ακομα κ τους μπετα τους καινουργιους αλλα παλι μου το εκανε :-( δυσκολο να εχω ιο γιατι μολις εχθες του εκανα φορματ κ του εβαλα μονο τα updates των windows... θα το δοκιμασω ομως παλι μηπως και...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...