Ison_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει λόγος να κοιμάσαι κάποιος κάτω. Μόνο μειονεκτήματα έχει.
therock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αφηστε τις σαλτσες για τα μικροβια και τα γαμ@@σια. Ξερει κανεις να απαντησει ουσιαστικα γιατι το στρωμα στο πατωμα ειναι σκληρο ενω στη βαση κρεβατιου μαλακωνει? Δε με νιαζει το υψος αρκει να εχει την ιδια αισθηση το στρωμα σαν να κοιμομουν σε κρεβατι. Αυτο πως γινεται
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η σκληροτητα οφειλεται μαλλον στο οτι παταει σε ολη την επιφανεια το στρωμα κατω στο πατωμα.. Ενω στο κρεβατι εχει κενα μεταξυ των ξυλων που αυτα μπορει να λυγιζουν ελαχιστα
Gtr34 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αφηστε τις σαλτσες για τα μικροβια και τα γαμ@@σια. Ξερει κανεις να απαντησει ουσιαστικα γιατι το στρωμα στο πατωμα ειναι σκληρο ενω στη βαση κρεβατιου μαλακωνει? Δε με νιαζει το υψος αρκει να εχει την ιδια αισθηση το στρωμα σαν να κοιμομουν σε κρεβατι. Αυτο πως γινεται Γιατί το πάτωμα έχει σχεδόν μηδενική ακαμψία 1
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εστω οτι αποφασιζω για τους χ -ψ λογους να κοιμηθω σε ενα στρωμα (πχ αερο-στρωμα) χωρις κρεβατι. Υπαρχει καμια καλη ιδεα, για το τι θα μπορουσα να βαλω κατω απο το στρωμα, ώστε να μην ερχεται σε άμεση επαφη με το πατωμα, και να κανει αυτο το 'εγχείρημα' λιγο καλυτερο;
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 χαλί ισως; Δεν ειναι κακη ιδεα. Προβιά; Εχει στο ΙΚΕΑ Ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως ρολο παιζουν οι προβιες, και κατι αλλες που εχει απο αγελαδες. Ειχα μια εικονα στο μυαλο μου οτι ειναι για να τις βαζεις μπροστα απο κανενα τζακι και να καθεσαι.
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Υποτίθεται είναι πολύ πολύ ζεστή η προβιά Για το αγελαδίσιο πάττερν υποθετω παρομοίως αν και πιο πολύ για ιδιαίτερο εμφανισιακό στυλ μου κανει Αν ειχα αναλογου μεγεθους και διακισμησης σπιτι ανετα αγοραζα
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Αν είναι και λίγο λεπτό το στρώμα πιθανώς να έχεις πρόβλημα με την σκόνη. Άμα ομως το πάτωμα είναι καλοσφουγγαρισμένο δεν πιστεύω να έχεις θέμα. Θέμα υγειηνής είναι δηλαδή καθώς θα έχεις την μούρη σου δίπλα στο πάτωμα ή και τα χέρια να ακουμπάνε Παντως, σε απω ανατολη, ιαπωνια κλπ, πρεπει να παιζει πολυ αυτο το στυλ, δηλαδη 'καθομαστε κατω'(ουτε καρεκλα!), στρωμα υπνου κατω κλπ Εκει πως την 'παλευουν' αραγε; Με τη σφουγγαριστρα στο χερι ειναι, ή κατι αλλο συμβαινει; Πωπω και εγώ θα 'θελα να ξάπλωνα στο πάτωμα με το φουτόν (αυθεντικό κιόλας). Είναι άκρως καλύτερο απ'το στρώμα του κρεβατιού! Σκούπισε, σφουγγάρισε, άπλωσε και κάνα σεντόνι πρόχειρο και βάλε το στρώμα σου από πάνω. Κομπλέ! Όσο για τις κατσαρίδες που αναφέρθηκε, πάρε παγίδες απ'το σούπερ μάρκετ. Αραγε ποσο 'προστατευμενη' ειναι η υγεια μας, οταν οντως το πατωμα ειναι σκουπισμενο/σφουγγαρισμενο/με σεντονι, και μπαινει πανω το στρωμα; Εμενα αυτη ειναι η βασικη ανησυχια μου, σε αυτο το εγχειρημα, αν ειναι πιο 'ευκολο' για τα μικροβια, λογω proximity, να εχουν προσβαση στο στρωμα που κοιμαμαι. Δεν θελω να εχω οποιοδηποτε κρουσμα σε θεμα υγειας, λογω μιας λυσης 'στρωμα στο πατωμα'. Αλλα θα με βολευε να επιχειρησω καποιες φορες και αυτη τη λυση, αλλα θελω να ξερω πως θα ειμαι οντως διασφαλισμενος απο θεμα υγειας.
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Θα εισαι περισσοτερο απροστατευτος στις κατσαριδες.Τις κανονικες,οι ιπταμενες ειναι αλλο. Η κατσαριδα μπορει ευκολα να ανεβει στο κρεβατι, ειτε απο τα ποδια του κρεβατιου ειτε απο τον τοιχο στον οποιο ακουμπαει το κρεβατι... Εγω φοβαμαι οτι τυχον μικροβια απο το πατωμα, ευκολα θα με εβρισκαν σε στρωμα χωρις κρεβατι. Το ξερω οτι οι Ιαπωνες κοιμουνται και κατω, αλλα οσο και καθαρα να ειναι, δεν υπαρχει κι αυτος ο κινδυνος; Ακάρεα, οτιδήποτε... Πιο ασφαλες ειναι το πατωμα Ένα μέσο χρησιμοποιημένο στρώμα κρεβατιού περιέχει 100.000 – 10.000.000 ακάρεα. Το κάθε ένα από αυτά παράγει περίπου 20 κόπρανα καθημερινά στα οποία μια πρωτεΐνη προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε πολύ κόσμο. Μονη λυση: το στρωμα νερου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα