zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το ''να έχουν μια ιδέα'', όχι δεν ειναι παράλογο. Αλλα πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτε μια κουβέντα να εξελιχθεί έτσι: - Πως παει η σχολή? - Χρωστάω πολλά. - Οκ! Για ποτε πάμε απο το ''εχω μια ιδεα'' στο ''σου φτιαξα πλανο για την ζωή'' χαμπάρι δεν παίρνεις. Άλλο είναι να χρωστάς πχ 10 μαθήματα να πεις χρωστάω 7-8 μαθήματα και άλλο να είναι οι γονείς σου μακριά και να νομίζουν ότι σπουδάζεις και συ να μη πατάς καν στη σχολή πχ (γιατί μη πεις ότι δεν γίνονται κι αυτά, ειδικά αν οι γονείς είναι πιο ηλικιωμένοι ή πιο "αμόρφωτοι" ας πούμε)
kolmai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τελικα ξερει κανεις σιγουρα για το αν δινονται οι βαθμοι απο την γραμματεια σε γονεις η σε καποιον 3ο;
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγω ξέρω ότι μόνο εσύ δικαιούσαι να ξέρεις τους βαθμους σου, λόγω προσωπικού απορρήτου.. Και δεν επιτρέπεται να δοθούν σε τρίτο άτομο.
dimosit Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Βάση νόμου απαγορευεται αλλα εξαρτάται και απο την γραμματεία Π.χ στο δικο μου τμήμα ειχε έρθει ενα πατερας και δεν του δώσανε και έψαχνε τις ανακοινώσεις με τις βαθμολογίες μια μια! Ενώ μια φόρα που χρειάστηκε να παω εγω να παρω για τον αδερφο μου επειτα απο τηλεφώνημα του μου δώσανε.
Adon1s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέχρι βεβαίωση σπουδών , μπορεί να πάρει κάποιος (γονέας/αδερφός/κλπ) απο τη γραμματεία . Αναλυτική βαθμολογία κλπ δεν δίνεται .
Papakaliati Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 To B ισχύει. Για το Α.. δεν νομίζω να μπορεί να μάθει κάπως.. Ανετα μαθαινουνε αμα παρουνε τηλεφωνο στην γραμματεια. Το ξερω απο πρωτο χερι. Αναλυτικη δεν θα δωσουνε μεν, αλλα προφορικα θα πουνε αναλυτικα ποσα χρωστας κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα