Dare-Devil Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Χάλασε το παλιό ψυγείο 25ετίας και βάλε. Ενα Pitsos ! Με υπηρέτησε και με το παραπάνω ! Τώρα κοιτάζω την αγορά καινούριου ψυγείου αν και έχω καταλήξει σε 3 μάρκες samsung pitsos και liebherr (κοιτάζω γύρω στα 400 ευρώ) με έχουν μπερδέψει οι κλιματικές ζώνες. Η κλιματική ζώνη για την Ελλάδα είναι η ST subtropicalΚάποιο ψυγείο πχ όμως είναι SΝ και Τ δύο κλιματικές ζώνες με εύρος λειτουργίας +10oC έως +32oC και +18oC έως +43oC αντίστοιχα . Η απορία μου είναι αν αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο έχει κάποιο διακόπτη για να κάνεις αλλαγή την κλιματική ζώνη ή αυτο σημαίνει ότι δουλεύει και με τις 2 ζώνες δηλαδή το τελικό εύρος απροβλημάτιστης λειτουργίας είναι (προσθέτοντας και τις 2 ζώνες) 10-43 βαθμούς κελσίου ???
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κλιματικές ζώνες στα ψυγεία? πρώτη φορά το βλέπω... 1
Tenshi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 κλιματικές ζώνες στα ψυγεία? πρώτη φορά το βλέπω... Το είδα στο manual ενός LG που πήρα... Κάπου εκεί σταμάτησα το διάβασμα και το έβαλα στην πρίζα. 2
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μα πραγματικά!!!! Κλιματικές ζώνες στα ψυγεία!?!!!! Αγόρασα και εγώ ψυγείο, πριν αγοράσω πάντα διαβάζω , αλλά στο ψυγείο υποθέτω η ενεργειακή κλάση αν είναι full no frost και να έχει εγγύηση είναι αρκετά!!!! Άσε που μέσα στο σπίτι η θερμοκρασία είναι συνήθως 15-31c σε ακραίες συνθήκες που δεν μπορείς να μείνεις μέσα!!! 1
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 [...] Η απορία μου είναι αν αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο έχει κάποιο διακόπτη για να κάνεις αλλαγή την κλιματική ζώνη ή αυτο σημαίνει ότι δουλεύει και με τις 2 ζώνες δηλαδή το τελικό εύρος απροβλημάτιστης λειτουργίας είναι (προσθέτοντας και τις 2 ζώνες) 10-43 βαθμούς κελσίου ??? Όχι, δεν έχει διακόπτη, υποθέτω πως ισχύει αυτό που λες σχετικά με το εύρος της θερμοκρασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα