Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάλασε το παλιό ψυγείο 25ετίας και βάλε. Ενα Pitsos ! Με υπηρέτησε και με το παραπάνω ! 

Τώρα κοιτάζω την αγορά καινούριου ψυγείου αν και έχω καταλήξει σε 3 μάρκες samsung pitsos και liebherr (κοιτάζω γύρω στα 400 ευρώ) με έχουν μπερδέψει οι κλιματικές ζώνες. Η κλιματική ζώνη για την Ελλάδα είναι η ST subtropical
Κάποιο ψυγείο πχ όμως είναι SΝ και Τ δύο κλιματικές ζώνες με εύρος λειτουργίας +10oC έως +32oC

και +18oC έως +43oC  
αντίστοιχα . Η απορία μου είναι αν αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο έχει κάποιο διακόπτη για να κάνεις αλλαγή την κλιματική ζώνη ή αυτο σημαίνει ότι δουλεύει και με τις 2 ζώνες δηλαδή το τελικό εύρος απροβλημάτιστης λειτουργίας είναι (προσθέτοντας και τις 2 ζώνες) 10-43 βαθμούς κελσίου ???

Δημοσ.

κλιματικές ζώνες στα ψυγεία? πρώτη φορά το βλέπω...

Το είδα στο manual ενός LG που πήρα...

Κάπου εκεί σταμάτησα το διάβασμα και το έβαλα στην πρίζα.

• Like 2
Δημοσ.

Μα πραγματικά!!!! Κλιματικές ζώνες στα ψυγεία!?!!!!

Αγόρασα και εγώ ψυγείο, πριν αγοράσω πάντα διαβάζω , αλλά στο ψυγείο υποθέτω η ενεργειακή κλάση αν είναι full no frost και να έχει εγγύηση είναι αρκετά!!!!

Άσε που μέσα στο σπίτι η θερμοκρασία είναι συνήθως 15-31c σε ακραίες συνθήκες που δεν μπορείς να μείνεις μέσα!!!

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Η απορία μου είναι αν αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο έχει κάποιο διακόπτη για να κάνεις αλλαγή την κλιματική ζώνη ή αυτο σημαίνει ότι δουλεύει και με τις 2 ζώνες δηλαδή το τελικό εύρος απροβλημάτιστης λειτουργίας είναι (προσθέτοντας και τις 2 ζώνες) 10-43 βαθμούς κελσίου ???

Όχι, δεν έχει διακόπτη, υποθέτω πως ισχύει αυτό που λες σχετικά με το εύρος της θερμοκρασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...