Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρομαι να αγοράσω φίλτρο νερού πάγκου. Ύστερα από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα σε ένα Αγγλικό μοντέλο αξίες 165 ευρώ. Μετά από λίγο καιρό όμως άρχισα να την ψάχνω κι άλλο. Για να μην τα πολυλογώ, λέω να πάρω ένα 3πλό φίλτρο που μπαίνει κάτω από τον πάγκο αλλά αρχίσαν τώρα άλλα προβλήματα στο μυαλό μου!! Λέω να πάρω μόνο την 3πλή βάση και να βάλω φίλτρα της επιθυμίας μου, πιστεύω ότι όποια θήκη φίλτρου και να πάρω θα είναι το ίδιο, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Βρήκα σε site όπως το aliexprees, ebay κτλ. Το άλλο τρυπάκι που μπήκα είναι "γιατί να μη βάλω και ένα φίλτρο UV"? Ψάχνω για τέτοια φίλτρα λοιπόν και σε κινέζικα site το βρήκα και με 18 ευρώ, ενώ Ελλάδα επώνυμο όμως έχει από 80 ευρώ.

Πείτε μου και την δικά σας γνώμη για το ποιά θα ήταν η ποιο προσιτή αγορά γιατί με κάτι τέτοιες λεπτομέρειες που σε βρίσκουν μερικοί κορόιδο μπορείς να γλιτώσεις χρήματα.

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω και πολλά από φίλτρα, αλλά αυτό που νομίζω ότι σου διεφεύγει είναι ότι δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι. Δηλαδή ο σωστός τρόπος είναι να πάρεις δείγμα νερού να το πας για χημική ανάλυση και να σου από εκεί τι χρειάζεται να κάνεις πχ αν έχει πολύ χλώριο, πολλή σκόνη ή πολύ κάτι άλλο και αναλόγως θα επιλέξεις και το φίλτρο.

Έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον.

Αυτό στο λέω επειδή φαίνεται ότι ψάχνεις πολύ, δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που θέλεις ένα φιλτράκι για να τελειώνει.

Δημοσ.

Γνωρίζεις περίπου ποιό είναι περίπου το κόστος για μια τέτοια ανάλυση?

απο 30 έως 100 ευρω αναλογα με το τι θα ζητήσεις..

Δημοσ.

Θες το φίλτρο για το νερό του εξοχικού σου που πας μια φορά στο τόσο; Αν ναι, ψάξε για κάτι κανάτες που υπάρχουν με φίλτρα να κάνεις τη δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι βέβαια, για την βασική μου κατοικία ενδιαφέρομαι, απλά θέλω να επενδύσω σε κάτι καλό και κάτι που θα μπορώ να βάζω εγώ ότι φίλτρο θέλω εγώ αναλόγος με τις ανάγκες μου και φυσικά την μελλοντική μου οικονομική κατάσταση. Τέσπα, πιστεύω θα την βρώ την άκρη!

Δημοσ.

Παναγίτσα μου!! Αυτό στοιχίζει ένα φίλτρο νερού δλδ!

Ναι αλλα τουλάχιστον μαθαίνεις τι πίνεις εσυ και η οικογένεια σου.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, αλλά όσες φορές έχω πιεί από καφετέριες αντίστροφης όσμωσης δεν πίνεται...

ειναι πτωχό σε άλατα και κανονικά πρέπει να περάσει και απο δεξαμενη εμπλουτισμού την οποία πολλες φορές παρακάμπτουν λόγω κόστους (κυρίως συντήρησης).

Καλο φίλτρο ειναι και το alfa-uv της alanco αλλα πρέπει να κοιταξει κανεις τι ακριβως χρειάζεται γι'αυτό και προτείνω αρχικά αναλυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...