fotini26 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Tι να σκεφτείς αφου δεν πλήρωσες με paypal Τι υπόθεση να ανοίξει στο paypal Συμφωνησα στο οτι μεχρι την παρασκευη να ανοιξω υποθση γιατι ετσι και αλλιως τωρα το ebay δεν με αφηνει να ανοιξω,μεχρι την παρασκευη ειναι υποτιθετε ο εκτιμωμενος χρονος αποστολης...Οσο για το paypal με προβληματισε και εμενα λιγο γιατι οντως δεν πληρωσα μεσω paypal αλλα με χρεωστικη,αρα απο εκει και περα τι κανω ανοιγω κανονικα στο ebay case???
cosmos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Στείλτου τώρα και γράψε ότι έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής και θέλεις refund και δεν θα ήθελες να ανοίξεις case στο ebay,ούτε να του αφήσεις αρνητική. Θα στα δώσει πίσω Πόσο είναι το κόστος της θήκης?
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Στείλτου τώρα και γράψε ότι έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής και θέλεις refund και δεν θα ήθελες να ανοίξεις case στο ebay,ούτε να του αφήσεις αρνητική. Θα στα δώσει πίσω Πόσο είναι το κόστος της θήκης? Του ειχα στειλει μηνυμα πριν κανα δυο μερες και μου ελεγε παραμυθια οτι υποτιθετε κανει 35 εργασιμες μερες βεβαιως δεν τον πιστεψα,απλως περιμενω να με αφησει το ebay να ανοιξω case...το κοστος της θηκης δεν ειναι μεγαλο γυρω στα 8 ευρω ειναι απλως επειδη ειναι μιας φιλης μην τα χρεωθω εγω στο τελος!!
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αστον να λέει.Ξαναγράψτου ότι δεν μπορείς να περιμένεις άλλο.Θα ήθελες να σου κάνει refund για να μην ανοίξεις case και να μην αφήσεις αρνητική.Αυτά...τίποτα λιγότερο τπτ περισσότερο.Πάμε στοιχημα ότι το επόμενο του μνμ θα είναι το refund Α και φυσικά θα του γράψεις ότι σε περίπτωση που έρθει κααααποια στιγμή το αντικείμενο θα τον πλερώσεις
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αστον να λέει.Ξαναγράψτου ότι δεν μπορείς να περιμένεις άλλο.Θα ήθελες να σου κάνει refund για να μην ανοίξεις case και να μην αφήσεις αρνητική.Αυτά...τίποτα λιγότερο τπτ περισσότερο.Πάμε στοιχημα ότι το επόμενο του μνμ θα είναι το refund Α και φυσικά θα του γράψεις ότι σε περίπτωση που έρθει κααααποια στιγμή το αντικείμενο θα τον πλερώσεις Αυτο θα κανω που μου λες,θα του στειλω αυριο μηνυμα και θα σου ξαναστειλω να σου πω τι μου εστειλε γιατι ειμαι και εγω περιεργη στο τι θα πει αυτην την φορα..σε ευχαριστω πολυ!!
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι εννοείται ...και τώρα στείλε...έχουμε και διαφορά ώρας με την Κίνα.Μην κολλάς το ξέρουν κ οι ίδιοι ότι πολλά χάνονται χωρίς tracking number και δεν φέρνουν αντιρρήσεις (μέχρι κάποιο μικροποσό βεβαίως) γιατί αλλιώς με την αρνητική ,τους κάνεις ζημιά.
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι εννοείται ...και τώρα στείλε...έχουμε και διαφορά ώρας με την Κίνα.Μην κολλάς το ξέρουν κ οι ίδιοι ότι πολλά χάνονται χωρίς tracking number και δεν φέρνουν αντιρρήσεις (μέχρι κάποιο μικροποσό βεβαίως) γιατί αλλιώς με την αρνητική ,τους κάνεις ζημιά. μολις του εστειλα και αναμενω την απαντηση του!!!
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλά έκανες....6 παρά δέκα το πρωι είναι στην Κίνα τώρα...σε λίγο θα σηκωθεί...θα πιει το τσαι του...θα πάει στην δουλειά....θα ανοίξει το pc ......θα δει το μειλ σου..............ουυυ μέχρι να ξυπνήσεις το πρωί θα έχει απαντήσει ο Κινέζος Α ελπίζω ότι όλα αυτά τα μειλς που του στέλνεις να είναι μέσα απο την φόρμα του ebay ε?
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλά έκανες....6 παρά δέκα το πρωι είναι στην Κίνα τώρα...σε λίγο θα σηκωθεί...θα πιει το τσαι του...θα πάει στην δουλειά....θα ανοίξει το pc ......θα δει το μειλ σου..............ουυυ μέχρι να ξυπνήσεις το πρωί θα έχει απαντήσει ο Κινέζος Α ελπίζω ότι όλα αυτά τα μειλς που του στέλνεις να είναι μέσα απο την φόρμα του ebay ε? Καλημερα,χαχαχαχαχαχχαχ εδω εχω ενα θεμα οταν λες φορμα του ebay??εγω πηγενω στην παραγγελεια μου->contact seller->select a topic παταω other και του στελνω μνμ γιατι αν πατησω στο contact seller και I haven't received my item yet μου βγαζει αυτο Your item may still be on its way The estimated delivery date for this item is Jul 04, 2014.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center.
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι ναι έτσι εννοούσα.Μια χαρά το έκανες. Ααα ωραια τοτε μολις μου απαντησαν hi , dear customer , thank you so much for your message , wish you a good day and happy life ! items has been sent out to this address , pls have a check if the items is correct or not and reply me at your times ,normally it would take about 4 ~6 weeks when the items reach you , so if it is normal , items would reach you within 10 days , if you can , pls check your housing mail box or the local post office if items is there or not and let me know ! if items still did not appear , we may do as you like , but pls kindly repay us once items reach you , ok ? hoping to hear from you soon thank you
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ωραία,τώρα τον αφήνεις μια μέρα και αύριο του γράφεις ότι ρωτησες και στο ταχυδρομείο και δεν εμφανίζεται πουθενά.Δεν θα περιμένεις άλλο...αν δεν σου κάνει refund θα βάλεις αρνητική και θα ανοίξεις case.Και είσαι τζετ!
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ωραία,τώρα τον αφήνεις μια μέρα και αύριο του γράφεις ότι ρωτησες και στο ταχυδρομείο και δεν εμφανίζεται πουθενά.Δεν θα περιμένεις άλλο...αν δεν σου κάνει refund θα βάλεις αρνητική και θα ανοίξεις case.Και είσαι τζετ! Ναι θα του πω κιολας οτι οταν καποια στιγμη ερθει και αν ερθει θα του επιστρεψω τα χρηματα πισω,γιατι δεν θα με συμφερει να στειλω την θηκη πισω..σε αυτη την περιπτωση που ερθει πως γινεται να του στειλω παλι τα λεφτα???γι'αυτο εγω δεν θελω να μπλεκομαι με παραγγελειες που δεν εχουν tracking number!!!
fagib2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω παντως εχω την εξης τακτικη ( δικη μου αποψη βεβαια αλλα με εχει βολεψει χρονια ) Περιμενω μεχρι τη τελευταια μερα που λεει Estimated delivery date, αν δε το εχω παραλαβει ανοιγω case, αν σου πουν περιμενε κτλ κτλ γραφεις για refund καθως δε πληρουν τις συνθηκες πωλησης που εχουν αναφερει, οποτε και το ebay protection σου κανει refund αν δεν δεκτει ο πωλητης. Με εχει βοηθήσει 6-7 φορές αυτη η τακτική (επισης να αναφερω οτι μια φορα μου εχουν κανει refund και το δεμα ηρθε μετα απο 2μηνο αλλα εννοειται δεν ειπα τιποτα χαχαχχα) Ελπίζω να βοηθησα 1
fotini26 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω παντως εχω την εξης τακτικη ( δικη μου αποψη βεβαια αλλα με εχει βολεψει χρονια ) Περιμενω μεχρι τη τελευταια μερα που λεει Estimated delivery date, αν δε το εχω παραλαβει ανοιγω case, αν σου πουν περιμενε κτλ κτλ γραφεις για refund καθως δε πληρουν τις συνθηκες πωλησης που εχουν αναφερει, οποτε και το ebay protection σου κανει refund αν δεν δεκτει ο πωλητης. Με εχει βοηθήσει 6-7 φορές αυτη η τακτική (επισης να αναφερω οτι μια φορα μου εχουν κανει refund και το δεμα ηρθε μετα απο 2μηνο αλλα εννοειται δεν ειπα τιποτα χαχαχχα) Ελπίζω να βοηθησα Με βοηθησατε αρκετα και εσυ και ο cosmos,σας ευχαριστω πολυ γιατι δεν θα ηξερα τι να εκανα σε αυτη την περιπτωση,γιατι απο αλλο sait ποτε δεν ειχα καποιο θεμα ωστε να βρεθω σε αυτη την κατασταση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα