dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Στο pc της υπογραφης εχω 2 σκληρους και οι δυο μεχρι σημερα ηταν στο 100% υγεια.Πριν απο λιγο ο WD επεσε στο 92% μετα απο 5 χρονια χρησης ,τι γινεται με αφηνει σιγα σιγα?
MaxPayne Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 και πολυ αντεξε ο wd τωρα αν φταιει κατι αλλο δεν ξερω παντως δεν θα το λεγα αισθητη μειωση
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 συνεχισε να παρακολουθεις τη ζωη του δισκου καθημερινα,κ αν αρχισει να πεφτει παραπανω πας για αλλαγη. τον εχεις 5 χρονια και δεν εχει δουλεψει ουτε 1 χρονο συνολικα,κριμα
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 E μετα απο 5 χρόνια να πέσεις και λίγο η υγεία του δεν ειναι και του θανατά οταν πάει 50 % και κατω να αρχίσεις να εχεις το νού σου , φυσικά 100 50 ή 30 % παντα κρατάμε backup
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ναι τον ειχα σαν δευτερο στο pc απο το προηγουμενο γι αυτο δεν εχει δουλεψει πολυ κριμα δεν λες τιποτα αν συνεχιζει να πεφτει ετσι απλα θα τον βγαλω θα κρατησω τον hitachi(3 ετων) για αποθηκη και θα παρω εναν φθηνο 120αρι ssd να ηρεμησω
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω παντως οτι θα αρχίζει να πέφτει σταδιακά και αν δεν εχει λειτουργικό πρόβλημα μπορεις να τον χρησιμοποιείς κανονικα
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 θα δειξει τις επομενες μερες αμα αρχισει να πεφτει θα τον βγαλω τελειως,αλλιως θα τον κρατησω,μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο κατεστραμενο αρχειο μεσα ο δισκος
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 συνεχισε να παρακολουθεις τη ζωη του δισκου καθημερινα,κ αν αρχισει να πεφτει παραπανω πας για αλλαγη. τον εχεις 5 χρονια και δεν εχει δουλεψει ουτε 1 χρονο συνολικα,κριμα 244 μιση μέρες power on time δε το λες και λίγο!!! @dimitrisOP: Έχεις πειράξει καθόλου τα offset των τιμών του smart ή ρυθμίσεις τους; Είναι αδικαιολόγητη φαινομενικά η εικόνα που παρουσίασε ο δίσκος. Αν ναι/δεν είσαι σίγουρος, πόσταρε την τρίτη καρτέλα να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει μιας και αυτό που βλέπουμε μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τη πραγματική υγεία του δίσκου.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 244 μιση μέρες power on time δε το λες και λίγο!!! δηλαδις για ενα pc που τρεχει 24/7 ανα 1 χρονο θα πρεπει να αλλαζουμε δισκο;
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 δεν πειραξα/αλλαξα κατι απλα επεσε στο 92% απο 100% που ηταν,και παντα ο wd ειναι 4-5 βαθμους ποιο πανω απο τον hitachi παιζει καποιο ρολο η θερμοκρασια?
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εννοούσα στη στήλη "αποτύπωμα" μιας και η παρακάτω αυξομείωση ήταν εντελώς παράδοξη. Τέλος πάντων, όχι δε παίζει τόσο ρόλο η θερμοκρασία. edit: Πότε πρόλαβες να γεμίσεις τον άλλο ρε θηρίο;
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αυτο το οτι μηδενισε μια φορα και ξαναπηγε 100% δεν το καταλαβαινω μηπως ειναι bug? ΥΓ εβαλα 250gb σειρες να κατεβαινουν
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αυτο το οτι μηδενισε μια φορα και ξαναπηγε 100% δεν το καταλαβαινω μηπως ειναι bug? Αυτό δεν έχω καταλάβει & εγώ πως προέκυψε Bug δεν είναι, και όπως δείχνει ο δίσκος τώρα μάλλον μόνο από παρέμβαση σου έγινε... Το παρατήρησες όταν έγινε εκείνη τη μέρα;
dimitrisOP Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 δεν πειραξα κατι απλα για να βλεπω θερμοκρασιες σκληρων το εχω ποιο πολυ το προγραμμα,ουτε που το καταλαβα αυτο που εγινε...τι γινεται ζουν αναμεσα μας? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα