Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc της υπογραφης εχω 2 σκληρους και οι δυο μεχρι σημερα ηταν στο 100% υγεια.Πριν απο λιγο ο WD επεσε στο 92% μετα απο 5 χρονια χρησης  :-( ,τι γινεται με αφηνει σιγα σιγα?

post-297217-0-18999400-1403994653_thumb.jpg

Δημοσ.

συνεχισε να παρακολουθεις τη ζωη του δισκου καθημερινα,κ αν αρχισει να πεφτει παραπανω πας για αλλαγη.

τον εχεις 5 χρονια και δεν εχει δουλεψει ουτε 1 χρονο συνολικα,κριμα :-(

Δημοσ.

E μετα απο 5 χρόνια να πέσεις και λίγο η υγεία του δεν ειναι και του θανατά :P οταν πάει 50 % και κατω να αρχίσεις να εχεις το νού σου , φυσικά 100  50 ή 30 % παντα κρατάμε backup

Δημοσ.

ναι τον ειχα σαν δευτερο στο pc απο το προηγουμενο γι αυτο δεν εχει δουλεψει πολυ κριμα δεν λες τιποτα  :-(

αν συνεχιζει να πεφτει ετσι απλα θα τον βγαλω θα κρατησω τον hitachi(3 ετων) για αποθηκη και θα παρω εναν φθηνο 120αρι ssd να ηρεμησω

Δημοσ.

Δεν νομίζω παντως οτι θα αρχίζει να πέφτει σταδιακά και αν δεν εχει λειτουργικό πρόβλημα μπορεις να τον χρησιμοποιείς κανονικα

Δημοσ.

θα δειξει τις επομενες μερες αμα αρχισει να πεφτει θα τον βγαλω τελειως,αλλιως θα τον κρατησω,μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο κατεστραμενο αρχειο μεσα ο δισκος

Δημοσ.

συνεχισε να παρακολουθεις τη ζωη του δισκου καθημερινα,κ αν αρχισει να πεφτει παραπανω πας για αλλαγη.

τον εχεις 5 χρονια και δεν εχει δουλεψει ουτε 1 χρονο συνολικα,κριμα :-(

244 μιση μέρες power on time δε το λες και λίγο!!!

@dimitrisOP:

Έχεις πειράξει καθόλου τα offset των τιμών του smart ή ρυθμίσεις τους;

Είναι αδικαιολόγητη φαινομενικά η εικόνα που παρουσίασε ο δίσκος.

Αν ναι/δεν είσαι σίγουρος, πόσταρε την τρίτη καρτέλα να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει μιας και αυτό που βλέπουμε μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τη πραγματική υγεία του δίσκου.

Δημοσ.

244 μιση μέρες power on time δε το λες και λίγο!!!

δηλαδις για ενα pc που τρεχει 24/7 ανα 1 χρονο θα πρεπει να αλλαζουμε δισκο; :P

Δημοσ.

δεν πειραξα/αλλαξα κατι απλα επεσε στο 92% απο 100% που ηταν,και παντα ο wd ειναι 4-5 βαθμους ποιο πανω απο τον hitachi παιζει καποιο ρολο η θερμοκρασια?

post-297217-0-33893900-1404061442_thumb.jpg

Δημοσ.

Εννοούσα στη στήλη "αποτύπωμα" μιας και η παρακάτω αυξομείωση ήταν εντελώς παράδοξη.

Τέλος πάντων, όχι δε παίζει τόσο ρόλο η θερμοκρασία.

edit: Πότε πρόλαβες να γεμίσεις τον άλλο ρε θηρίο;

post-62297-0-47970400-1404062802_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτο το οτι μηδενισε μια φορα και ξαναπηγε 100% δεν το καταλαβαινω μηπως ειναι bug?

ΥΓ  εβαλα 250gb σειρες να κατεβαινουν :P

Δημοσ.

αυτο το οτι μηδενισε μια φορα και ξαναπηγε 100% δεν το καταλαβαινω μηπως ειναι bug?

Αυτό δεν έχω καταλάβει & εγώ πως προέκυψε :P

Bug δεν είναι, και όπως δείχνει ο δίσκος τώρα μάλλον μόνο από παρέμβαση σου έγινε...

Το παρατήρησες όταν έγινε εκείνη τη μέρα;

Δημοσ.

δεν πειραξα κατι απλα για να βλεπω θερμοκρασιες σκληρων το εχω ποιο πολυ το προγραμμα,ουτε που το καταλαβα αυτο που εγινε...τι γινεται ζουν αναμεσα μας?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...