Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα μου λες οτι τώρα αλλα και διαχρονικά , νοιώθεις περήφανος που ο Έντισον εφηυρε τον λαμπτήρα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το αντίθετο της εθνική υπερηφάνειας ειναι η εθνική ντροπή; 

αν δηλ. χάσουμε, αυριο θα ντρεπομαστε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο; 

• Like 1
Δημοσ.

Αρα μου λες οτι τώρα αλλα και διαχρονικά , νοιώθεις περήφανος που ο Έντισον εφηυρε τον λαμπτήρα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι και για οτιδηποτε θετικο εχει γινει απο τον οποιονδηποτε, για να μπορει ο ανθρωπος να ζει μια ποιο ποιοτικη ζωη σημερα.Για να μην παρεξηγηθω ομως λεω οτι και ο Εντισον βασιστηκε σε αλλους,,για να μπορεσει να κανει αυτα που εκανε και αν ελεγε και αυτος νοιωθω περηφανος μονο για οτι εκανα εγω και δεν νοιωθω περηφανος για κανεναν αλλον ανθρωπο οτι και αν εχει προσφερει,θα τον ελεγα απλα καραγκιοζη και μισανθρωπο.

Δημοσ.

Πάντα μας ενδιαφέρει πιο πολύ τι κάνει ο άλλος παρά τι κάνουμε εμείς :P

Άγραφος Κανόνας #19 του "Πως να είσαι σωστός Έλληνας". :P

ε κοιτα , αν το τοπικοποιήσεις στην Ελλάδα , πραγματικά θα δεις ότι ήμαστε ένα έθνος απο πανυγηρτζήδες.

Για την Εθνική κατέβαίνουμε Ομόνοια ( θα το δεις αποψε...) , για το ότι ήμαστε άνεργοι όμως όχι.

Στην Κολομβία και στην Βραζιλία , πέφτανε απο τον 2ο επειδή δεν έβαζε γκολ η Βραζιλία ....δηλαδή έλεος!

Επίσης , είναι λίγο μαλακία απο την μία να βλέπεις τον ακριβοπληρωμένο Neymar , και απο την άλλη τις φαβέλες.

Είναι αντίθεση να βλέπεις ένα γήπεδο που στοιχισε 200 μύρια , και απέναντι να βλέπεις φαβέλες.

Είναι αντίθεση να βλέπεις Κολομβιανους να πανυγηρίζουνε για ένα γκολ , και το 70% της χώρας τους να ζει κάτω απο το

όριο της φτωχιας σε παραγκουπόλεις !

Προσωπικά , όσο μεγαλώνω , τόσο λιγότερο εθνικά υπερήφανος νιώθω για οτιδήποτε.......

Νιώθω ευτυχής που είμαι Ελληνας , νιώθω χαρά για την εθνική μου , και για κάθε ελληνικό επιτευγμα , αλλά όχι υπερήφανος....

Επίσης είναι αντίθεση να βλέπεις την Ελβετία και το Αφγανιστάν, όπως επίσης είναι αντίθεση να βλέπεις τον Ειρηνικό Ωκεανό και τη Σαχάρα. Αυτό τι σημαίνει όμως;

• Like 1
Δημοσ.

Η Εθνική ποδοσφαίρου και η κάθε επιτυχία της, θα μας δώσει μια πρόσκαιρη χαρά ή μια σύντομη στεναχώρια. Το ίδιο ισχύει και για τις ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές ομάδες.

Θα πάρουμε Μουντιάλ λόγου χάρη? Θα χαρούμε το βράδυ, ναι μπορει να βγει όλη η Ελλάδα να το γλεντίσει στους δρόμους, το επόμενο πρωί θα συνεχίσουν όμως να ζουνε τις ζωές τους. Τιποτε δεν αλλάζει.

Θα χάσουμε 20-0 απ τη Κοσταρικα? Πάλι το ίδιο θα γίνει.

Ούτε θα αυτοκτονήσει κανεις επειδή έχασε η ομάδα , ούτε υπερβολες που βλεπουμε ακομα και σε οικονομικα ανεπτυγμένες χωρες θα δουμε....Δηλαδη αν παρουν οι Σουηδοι ή οι Γερμανοι μουντιαλ δε θα το γλεντισουν???

Οσι για την υπερηφανια?? ο καθενας αισθανεται περηφανος για ότι θελει.

Αλλος επειδη πηρε το lower αλλος επειδη πηρε 500 like στο ινσομνια, αλλος επειδη γ@μησε την μαριγουλα και αλλος επειδη νικαει η Εθνικη....τιποτε δεν ειναι κατακριτέο

Καλη επιτυχια στην Εθνικη,

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω με τους περισσοτερους απο πανω.. Ο καθενας χαιρεται με οτι του αρεσει και γουσταρει στην ζωη του. Αλλος θα τρελαθει οταν βαλει γκολ ο γκεκας, αλλος αμα του παρουν δωρο ενα iphone5

Και επιτελους δεν μπορω να ακουω αλλο το επιχειρημα του "ειστε χαζοι που χαιρεστε με το κλοτσημα της μπαλας απο καποιους εκατομυριουχους". Αφου ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ρε φιλε οπως εσενα σου αρεσουν αλλα πραγματα.

Το αλλο κλισε "καθιστε πανηγυριστε ζωα ενω μας φτασαν τους μισθους στα 400 ευρω" . Δηλαδη ρε φιλε αν δεν πανηγυριζα θα τους ανεβαζαν? Ή η μπαλα φταιει που πηγαν τοσο κατω οι μισθοι.. Ελλεινα επιχειρηματα

Αφηστε τον κοσμο ρε να χαρει και λιγο.. Εστω απο ενα γκολ, ενα βραδυ, κατι ειναι.. Και εχει ολες τις υπολοιπες μερες να πεσει σε καταθλιψη για οσα θεματα τον προβληματιζουν. Αλλα αφηστε τον κοσμο να ζησει λιγες ωρες στον μικροκοσμο του, να ονειρευτει, να μην σκεφτεται τιποτα αλλο, να δει κατι που τον ευχαριστει

• Like 4
Δημοσ.

Μου την δίνει η ψωρουπερηφάνεια για το ποδόσφαιρο. Μου την δίνει να βάζει γκολ η εθνική και να γίνεται σεισμός στην πολυκατοικία. Μου την δίνουν πολλά γενικά. Ίσως εγώ να είμαι ο στραβός ποιος ξέρει...

Όμως, όπου γίνονται τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις (Ολυμπιακοί, Μουντιάλ κλπ) είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για κάθε χώρα, αρκεί να το εκμεταλευτεί. Εμείς παρότι δεν το εκμεταλευτήκαμε ανεβάσαμε το επίπεδο ζωής και τον τουρισμό στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Συγκρίνετε τον Τουρισμό της Αθήνας 20 χρόνια πριν με σήμερα. Αν είχαμε πραγματικά εκμεταλευτεί κάθε εγκατάσταση η Αθήνα θα ήταν πολύ καλύτερη βέβαια.

Ναι το Μουντιάλ δεν θα δώσει φαί στα παιδιά, ούτε σχολεία, όμως θα θέσει βάσεις για ανάπτυξη της οικονομίας, που στην τελική θα τους ταίσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πληροφοριακα...και η Αλγερια ειναι στους 16.Νιωθετε κατι το ξεχωριστο πλεον,για τους Αλγερινους σαν λαος,που ειναι στους 16?

Δηλαδη τωρα,αν οι Χρυσαυγητες πετυχουν Αλγερινο στην Ομονοια,δεν θα τον πλακωσουν στο ξυλο?

Να κανω και μια προβλεψη?Βλεπω να τρωμε τριαρα απο την Ρικα αποψε.

Δημοσ.
Ναι το Μουντιάλ δεν θα δώσει φαί στα παιδιά, ούτε σχολεία, όμως θα θέσει βάσεις για ανάπτυξη της οικονομίας, που στην τελική θα τους ταίσει.

Μιχάλη πίστεψέ με...Ειδικά η Βραζιλία μόνο απο τουρισμό δεν έχει ανάγκη. Βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Απλό διαμοιρασμό των χρημάτων πρέπει να κάνει. Μιλάμε για την 7η οικονομία παγκοσμίως και ο λαός της πεινάει. Τι να λέμε. Υγιής καπιταλισμός ονομάζεται. Οι λίγοι περνάνε καλά και οι πολλοί πεινάνε και δουλεύουν με ψίχουλα για να περνάνε καλά οι άλλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω με τους περισσοτερους απο πανω.. Ο καθενας χαιρεται με οτι του αρεσει και γουσταρει στην ζωη του. Αλλος θα τρελαθει οταν βαλει γκολ ο γκεκας, αλλος αμα του παρουν δωρο ενα iphone5

Και επιτελους δεν μπορω να ακουω αλλο το επιχειρημα του "ειστε χαζοι που χαιρεστε με το κλοτσημα της μπαλας απο καποιους εκατομυριουχους". Αφου ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ρε φιλε οπως εσενα σου αρεσουν αλλα πραγματα.

Το αλλο κλισε "καθιστε πανηγυριστε ζωα ενω μας φτασαν τους μισθους στα 400 ευρω" . Δηλαδη ρε φιλε αν δεν πανηγυριζα θα τους ανεβαζαν? Ή η μπαλα φταιει που πηγαν τοσο κατω οι μισθοι.. Ελλεινα επιχειρηματα

Αφηστε τον κοσμο ρε να χαρει και λιγο.. Εστω απο ενα γκολ, ενα βραδυ, κατι ειναι.. Και εχει ολες τις υπολοιπες μερες να πεσει σε καταθλιψη για οσα θεματα τον προβληματιζουν. Αλλα αφηστε τον κοσμο να ζησει λιγες ωρες στον μικροκοσμο του, να ονειρευτει, να μην σκεφτεται τιποτα αλλο, να δει κατι που τον ευχαριστει

Ετσι ακριβως. Εγω προτεινω και να τα λυσουμε ολα τα προβληματα στην οικογενεια μας, μετα στην πολη μας και τελος στην Ελλαδα, μετα παλι να μην μπορουμε να χαρουμε γιατι τα παιδακια στην Αφρικη δεν εχουνε να φανε.

Και στην τελικη εσυ χ τυπε που στην δινει η ψευτουπερηφανεια με το ποδοσφαιρο , χαιρεσαι για χιλια δυο πραγματα που ολοι οι αλλοι χεστικανε. Προτεινω την επομενη φορα που περπατας στον δρομο η θα εισαι στο λεωφορειο και θα ακους το τραγουδι που σου αρεσει και τραγουδας απο μεσα σου και φαινεσαι χαρουμενος να ερθω απο πισω και να σου πω τι χαιρεσαι ρε μαλακα εχουμε 30% ανεργια. Η αν φασωθεις με μια γκομενα που γουσταρεις τι χαιρεσαι δεν εισαι και ο πρωτος της.Η αμα γραψεις καλα σε ενα μαθημα να ερθω να σου πω, τι χαιρεσαι βλακα χρωστας τοσα μαθηματα.

Νταβατζιλικια και στις σκεψεις πλεον, για να νιωσουν οι ψευτοκουλτουριαριδες καλυτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει να βλέπω μπάλα καμιά φόρα, αν παίζουν καλές ομάδες. Δεν υποστηρίζω καμία (παλιά ήμουν Παναθηναϊκός), απλά μου αρέσει να βλέπω καλό ποδόσφαιρο.

Απορία τόχω πάντως και πιστεύω πως δεν υπάρχουν (και δεν γίνεται να υπάρξουν) αντικειμενικά κριτήρια στην επιλογή ομάδας. Τις περισσότερες φορές δεν είναι καν επιλογή! Ένα πράμα σαν τη βάπτιση είναι, άντε με μια μικρή δόση συνείδησης. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν την ομάδα του μπαμπά τους, του μεγάλου αδερφού, του "cool" του σχολείου.. κάποιου που θαυμάζουν τέλος πάντων. Μεγάλο ρόλο παίζει και το που ζει κάποιος. Κατα κανόνα, Πειραιώτης=Ολυμπιακός ας πούμε ή Θεσσαλονικιός= ΠΑΟΚ. Ας βάλουμε στην άκρη τα παραπάνω. Για ποιο λόγο να υποστηρίζεις μια ομάδα; Για τους παίκτες της; Για τον προπονητή της; Κάθε λίγα χρόνια, αλλάζουν αυτά. Ακόμα και τις εθνικές ομάδες, τις υποστηρίζουν μόνο επειδή είναι αυτό που λένε - εθνικές.

Προφανώς και ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι γουστάρει, μπορώ και εγώ όμως να θεωρώ βλάκα όποιον κάθεται και μαζοχίζεται με πάσης φύσεως αθλητικά. Λες και οι ομάδες, οι παίκτες και κάθε είδους διοργάνωση, το κάνουν για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα των χρημάτων.

Anyway, 10 λεπτά έμειναν, πάω να βγάλω τις μπύρες από την κατάψυξη!! Καλή επιτυχία στην εθνική μας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...