gerrybezhani Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 καλησπερα εχω το pc της υπογραφης μου και οι θερμοκρασιες μου idle ειναι ~20 και full load me prime95 ~48...επισης εχω βαλει αυτη την παστα http://www.e-shop.gr...nd-p-PER.806854και 2 120mm πλαινα fans καθως και 1 μπροστα και ενα πισω επισης και τα 2 120mm και την ψύκτρα της υπογραφης μου.Στο cpu δεν εχω κανει o/c...ειναι νορμαλ οι θερμοκρασιες γτ εμενα μου φένοντε λιγο χαμηλες..
GeorgeHellas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαμηλές καλό είναι να είναι.. Φυσικά παίζει ρόλο και η θερμοκρασία δωματίου...
gerrybezhani Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το ξερω οτι χαμηλες καλο ειναι να ειναι απλως ρωταω μην δεν διαβαζει καλα θερμοκρασιες κανας sensoras..
GeorgeHellas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μπα φυσιολογικές είναι για δροσερό δωματιο ( τόσο έχω το χειμώνα )
Hyphen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το ξερω οτι χαμηλες καλο ειναι να ειναι απλως ρωταω μην δεν διαβαζει καλα θερμοκρασιες κανας sensoras.. στις idle μην δινεις πολυ σημασια π.χ εμενα καποιες φορες γραφει idle 6 βαθμους... Τις full load να κοιτας. Παντως εισαι καλα ειμαστε και καλοκαιρι ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα