Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα macbook pro 8.1 13" late 2011 και θέλω να κάνω αναβάθμιση την ram γιατί από μαμά είχε 2x2gb. Από όσο θυμάμαι η Apple έλεγε πως max ram που σηκωνει ειναι 8gb όμως με μια γρήγορη ματία στο internet βρήκα πως μπορεί να σηκώσει και 16gb. Γνωριζει καποιος να μου πει με σιγουριά μεχρι πόσα gb μπορεί να σηκώσει;

Δημοσ.

Πολλες εταρίες λένε οτι δέχεται μέχρι 16gb αλλά όπως και η  Crucial αναφέρουν: "Not to exceed manufacturer supported memory."
Για αυτο ρωτάω μηπως έχει δοκιμάσει κάποιος για να μου πεί με σιγουριά

Δημοσ.

Σύμφωνα με το Mactracker (που δεν έχω δει να κάνει λάθος): 16GB (Actual), 8GB (Apple), που σημαίνει ότι η Apple για χ λόγους (π.χ. δεν υπήρχαν 8άρες όταν βγήκε το μοντέλο) λέει Maximum 8, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάποιον πραγματικό (σοφτγουερικό) λόγο. Εφ´ όσων το Mactracker λέει 16, 99% τόσο θα είναι. Για 100% πάρε στην Document να στο επιβεβαιώσουν.

Δημοσ.

οτι σου πουν απο crucial, οι τυποι ειναι επαγγελματιες.

100% αξιοπιστοι. ρωτα στο online chat τους. η τρεξε το εργαλειο που εχουν στην σελιδα τους.

Δημοσ.

Παίρνει μέχρι 16gb ... Απλά πήγαινε σε crucial (εγγυημένα) γιατί όσον αφορά τις RAM, τα macbook είναι κάπως "επιλεκτικά" ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...