Προς το περιεχόμενο

Παράνομο το 62% του λογισμικού που ήταν εγκατεστημένο σε προσωπικούς υπολογιστές στην Ελλάδα το 2013


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τιμές δύο βασικών μισθών για ένα φωτομάγαζο σε μία χώρα που έχει χτυπηθεί από την κρίση και από το μνημόνιο από το 2008 μέχρι σήμερα περιμένετε μείωση ποσοστών πειρατείας ?? Αντί να σχολιάζουμε αρνητικά τα ποσοστά της χώρας μας εγώ προτείνω να κατακρίνουμε αυστηρά την κυρία Ελβετία και τις χώρες της κεντρικής ευρώπης.Χώρες που έχουν συνδεθεί με την λέξη ''πλούτος,τραπεζικές καταθέσεις'' είναι απαράδεκτο να παρουσιάζουν πειρατεία.. Και μάλιστα η οικονομική ζημιά που προκαλούν είναι αυξανόμενη, διπλάσια από τη δική μας σε σύγκριση με την ελβετία,και 11πλάσια σε σχέση με τη Γερμανία ενδεικτικά.Η ντροπή δική τους.Εαν η κατάταξη γίνει σωστά με βάση την οικονομική ζημία,είμαστε από τους λιγότερο ζημιογόνους ως χώρα...Μην σχολιάζουμε μόνο τη χώρα μας γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου εδώ να πούμε πως η BSA ενδιαφέρεται για την πειρατεία που αφορά στις συγκεκριμένες εταιρίες, και μόνο σ'αυτές.

 

Adobe, Altium, ANSYS, Apple, Autodesk, AVG, Bentley Systems, CA technologies, CNC Software - Mastercam, Dell, IBM, Intel, Intuit, Microsoft, Minitab, Oracle, Parallels, PTC, Rosetta Stone, Siemens PLM Software, Inc., Symantec, Tekla, Τhe MathWorks, Trend Micro.

 

First world problems που λένε και στο χωριό μου. :-(

 

Επίσης δυο λόγια σχετικά με την φόρμα για αναφορά περιστατικών πειρατείας: προσέξτε όσοι νεοαπολυμένοι θέλετε να καρφώσετε με ταβανόπροκες αναφέρετε πολιτισμένα τους εργοδότες σας, διαβάστε πρώτα την τελευταία σύμβαση που υπογράψατε γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμπεριλαμβάνονται non-disclosure όροι και να σας τρέξουν στα δικαστήρια επειδή διαδώσατε τα απόρρητα μυστικά τους.

Δικηγόροι δόξα τω θεώ υπάρχουν κάτι καλά παιδιά εκεί έξω που δείχνουν τον κουτσό να έχει τρέξει μαραθώνιο. Φυσικά μη περιμένετε καμία νομική υποστήριξη από την BSA:

ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ BSA, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ;

    Το ονομά σας δεν προκείται να αποκαλυφθεί από την BSA, εκτός και εάν αυτό ζητηθεί από το νόμο. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα σας και την εμπιστευτικότητα της αναφοράς σας, σε όλα τα στάδια.

Η BSA ως συνηθίζει θα ετοιμάσει ένα ωραιότατο διακανονισμό με την πρώην εταιρία σας και εσείς θα ψάχνετε να πληρώσετε τα ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο που ασφαλώς θα βγεί εις βάρος σας.

 

Υπάρχουν κάμποσοι παθόντες ανάμεσά μας. Ενδεικτικά αναφέρω εταιρία πληροφορικής που "έφαγε" την αποζημίωση απόλυσης ενός φίλου με αιτιολογία ότι έγινε καταγγελία ("καρφωτή") στην BSA και ύστερα από έρευνα (!!) βρέθηκε πως υπαίτιος ήταν ο συγκεκριμένος υπάλληλος που απολύθηκε πολύ πρόσφατα και περίμενε να εισπράξει την αποζημίωσή του. Υπάρχουν κι άλλοι...

Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα, ας ψάξει τι έγιναν οι καταγγελίες των 2 πρώτων χρόνων που "εγκαταστάθηκε" το ελληνικό τμήμα της BSA στην Ελλάδα. Ποιοί καταγγέλθηκαν, τί πρόστιμο πλήρωσαν, τί διακανονισμοί έγιναν, ποιοί πλήρωσαν τα σπασμένα για την "καρφωτή" κτλ.


Για το τέλος κάτι χιουμοριστικό. Σοβαρά.

 

Λαμβάνουμε την εμπιστευτικοτητά σας πολύ σοβαρά. Παρακαλώ διαβάστε για την πολιτική εμπιστευτικότητας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ποιες χωρες ειναι στο τοπ?

ισπανια, πορτογαλια, μαλτα, ιταλια, κυπρος, ισλανδια.. (Και πρωτη φυσικα η μοναδικη αφρικανικη χωρα της ευρωπαϊκης ηπειρου)

 

Αν κανω δηλαδη τον συσχετισμο, θα ειμαι κακοπροαιρετος..?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...