Razor333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Το λεγαμε για πλακα πριν λιγο καιρο, οτι συντομα το πλαισιο θα πουλαει και turbo x-box, να που ηρθε η ωρα!
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Νομιζω οτι γραφουμε ασχετα πραγματα, το μηχανημα ειναι μια χαρια για all around χρηση, εχει χειριστηριο και τηλεχειρηστηριο, λογω κουτιου θα το εβαζα στο σαλονι κατω απο την τηλεοραση. Οι hardcore games οπως ολοι οι χρηστες του Insomnia δεν θα το παρουν γιατι θα εφτιαχναν με λιγοτερα καλυτερο μηχανημα, μια οικογενεια που δεν σκαμπαζει και θελει ενα μηχανηματακι για να βλεπουν ταινιες, να εχουν internet ειναι μια καλη ετοιμη λυση. Μα δεν το διαφημίζουν ως internet/movies machine. Το διαφημίζουν καθαρά ως gaming σύστημα. Η οικογένεια που δεν σκαμπάζει και θέλει μηχάνημα για ταινίες και Internet μπορεί να βρει φθηνότερο από αυτό. 1
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μα δεν το διαφημίζουν ως internet/movies machine. Το διαφημίζουν καθαρά ως gaming σύστημα. Η οικογένεια που δεν σκαμπάζει και θέλει μηχάνημα για ταινίες και Internet μπορεί να βρει φθηνότερο από αυτό. Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν παιζει παιχνιδια, η μηπως δεν παιζει το παιχνιδι σε FullHD αναλυση με τερμα λεπτομεριες και 120fps, γιατι πιστεψε με δεν εχουν ολοι αυτο στο μυαλο τους οταν λενε παιχνιδι. Δεν ειμαι υπαλληλος ουτε φαν οπως υπαινιχθηκε καποιος παραπανω. Και εγω ειμουν μια εποχη φοιτητης και κατεκρινα εντονα οποιον πουλουσε πιο ακριβα τα ετοιμα συστηματα, επειδη εγω μπορουσα και τα εφτιαχνα μονος μου, απο χομπυ, οχι τοσο για οικονομια.Ο υποψηφιος αγοραστης προφανος δεν μπορει και θα συγκρινει το Πλαισιο με τα αλλα καταστηματα και θα αγορασει συμφωνα με τις αναγκες του. Το εχουμε ξαναγραψει, τι ποσοστο του καναλωτικοι κοινου που αγοραζει υπολογιστες ειναι εδω μεσα και το ψαχνει μεχρι την τελευταια λεπτομερια; 3%; παραπανω δεν ειναι.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εσύ είπες ότι είναι καλή λύση για μια οικογένεια που το θέλει για internet και ταινίες, και σου απάντησα απλά ότι γι' αυτό το σκοπό υπάρχουν φθηνότερα συστήματα. Το να μην παίζει όλα τα παιχνίδια σε Full HD και Ultra με καλά FPS είναι λογικό. Ας μην έγραφε όμως αυτά που γράφει γιατί όσοι δεν ψάχνουν και την τελευταία λεπτομέρεια όταν αγοράζουν υπολογιστή (97% του καταναλωτικού κοινού σύμφωνα με τα στατιστικά σου) θα την πατήσουν. 2
Σκαρπέλης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 αλίμονο αν οικογένεια που θέλει κάτι για να βλέπει ταινίες και ιντερνετ πάρει αυτή τη σαβούρα. 2
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οκ, δεχομαι οτι εχεις απολυτο δικιο, δεν εχει νοημα να συνεχισω να γραψω κατι αλλο. Συνεχιστε με την πρωτης ταξης διαφhμιση στο Πλαισιο, ηδη ψαχνω το κουτακι. Το Πλαισιο ευχαριστει το Insomnia. ΥΓ Με αυτα που διαβαζω εδω σκεφτομαι να πουλησω τις μετοχες που εχω απο το Πλαισιο οπου ειμαι μεγαλομετοχος,
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οκ, δεχομαι οτι εχεις απολυτο δικιο, δεν εχει νοημα να συνεχισω να γραψω κατι αλλο. Συνεχιστε με την πρωτης ταξης διαφhμιση στο Πλαισιο, ηδη ψαχνω το κουτακι. Το Πλαισιο ευχαριστει το Insomnia. ΥΓ Με αυτα που διαβαζω εδω σκεφτομαι να πουλησω τις μετοχες που εχω απο το Πλαισιο οπου ειμαι μεγαλομετοχος, Μεταξύ μας, το ξαναειπα κιολας... το μονο που αξίζει ειναι το κουτι, σκετο.
The_Colonel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Νομιζω οτι γραφουμε ασχετα πραγματα, το μηχανημα ειναι μια χαρια για all around χρηση, εχει χειριστηριο και τηλεχειρηστηριο, λογω κουτιου θα το εβαζα στο σαλονι κατω απο την τηλεοραση. Οι hardcore games οπως ολοι οι χρηστες του Insomnia δεν θα το παρουν γιατι θα εφτιαχναν με λιγοτερα καλυτερο μηχανημα, μια οικογενεια που δεν σκαμπαζει και θελει ενα μηχανηματακι για να βλεπουν ταινιες, να εχουν internet ειναι μια καλη ετοιμη λυση. Πληρωνεις φυσικα την εργασια και την προταση, γιατι θεωρειται οτι ολοι πρεπει να δουλευουν για εσας τσαμπα; Οποιος ξερει ας αγορασει τα καλυτερα και ας τα στησει, οποιος δεν ξερει γιατι να μην εχει την επιλογη να πληρωσει και να το παρει ετοιμο; συμφωνώ αλλά να χρεώσει 50€ κέρδος άντε 80 το πολύ ανά μονάδα όχι πάνω απο 200... αυτό λέγεται απληστία και εκμετάλλευση του άσχετου (και λέω πάνω απο 200 γιατι το πλαίσιο δεν αγοράζει hardware σε τιμές λιανικής όπως εμείς... τις κάρτες που σκάμε εμείς 300€ για να τις αγοράσουμε έστω φθηνά απο skroutz/amazon κτλ αυτοί λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών αλλά και τιμών χονδρικής κτλ τις παίρνουν στα 200€ και βγάλε... )
XronisR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 συμφωνώ αλλά να χρεώσει 50€ κέρδος άντε 80 το πολύ ανά μονάδα όχι πάνω απο 200... αυτό λέγεται απληστία και εκμετάλλευση του άσχετου (και λέω πάνω απο 200 γιατι το πλαίσιο δεν αγοράζει hardware σε τιμές λιανικής όπως εμείς... τις κάρτες που σκάμε εμείς 300€ για να τις αγοράσουμε έστω φθηνά απο skroutz/amazon κτλ αυτοί λόγο μεγάλου όγκου παραγγελιών αλλά και τιμών χονδρικής κτλ τις παίρνουν στα 200€ και βγάλε... ) Και πως θα πληρωσει τους μισθους των υπαλληλων?
The_Colonel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Και πως θα πληρωσει τους μισθους των υπαλληλων? τι εννοείς; με 50€ κέρδος ανα τεμάχιο; 10 pc εγώ άνετα συναρμολογώ σε ένα 8ωρο -βασικά αρκετά περισσότερα- οπότε μέσα σε μιά μέρα δουλειάς η εταιρία θα βγάλει 500€ κέρδος (που ειναι και το μηνιάτικο μου αν δούλευα πλαίσιο... έτσι όπως γίνανε οι "μιστοί" )
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ξεχνας ομως οτι μενεις σε ενα χωριο στα ορια της Ευρωπης. Ειμαστε μια μικρη περιφεριακη οικονομια, ας μην γελοιομαστε. Εσυ μπορει να εισαι ο πιο προθυμος υπαλληλος και να εισαι ετσι μεχρι την συνταξη σου και να συναρμολογεις 10 pc την ημερα αλλα ποιος θα τα πουλησε σε ποιους πελατες; Νομιζεις οτι εισαι στην Αμερικη που θα σου ερχονται σε εκατονταδες;Οταν την ημερα μπορεις να δωσεις μονο 3 pc θα πρεπει να εχεις ενα κερδος απο αυτα για να υπαρχεις και την αλλη μερα. ΥΓ Τις εσωσα τις μετοχες; Θα ανεβουν να πουλησω;
XronisR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τεσπα βγαινουμε οφτοπικ παλι,το θεμα ειναι η κονσολα στινγκ και τα χαρακτηριστικα της.
The_Colonel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ξεχνας ομως οτι μενεις σε ενα χωριο στα ορια της Ευρωπης. Ειμαστε μια μικρη περιφεριακη οικονομια, ας μην γελοιομαστε. Εσυ μπορει να εισαι ο πιο προθυμος υπαλληλος και να εισαι ετσι μεχρι την συνταξη σου και να συναρμολογεις 10 pc την ημερα αλλα ποιος θα τα πουλησε σε ποιους πελατες; Νομιζεις οτι εισαι στην Αμερικη που θα σου ερχονται σε εκατονταδες; Οταν την ημερα μπορεις να δωσεις μονο 3 pc θα πρεπει να εχεις ενα κερδος απο αυτα για να υπαρχεις και την αλλη μερα. ΥΓ Τις εσωσα τις μετοχες; Θα ανεβουν να πουλησω; ένα απλό παράδειγμα έκανα μην το παίρνεις κατα λέξι εννοούσα 10% κέρδος απο το οπουδήποτε turbox όχι να κάνουν 100000 sting και μάλιστα αν ήταν πιο φτηνά θα φεύγανε και πιο γρήγορα !
Σκαρπέλης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αν θες να βλέπεις ταινίες και browsing/office work με 250 ευρώ μπορείς ανετότατα με low budget συστημα. Για gaming με τα ίδια λεφτά στήνεις απίστευτα καλύτερο σύστημα με πιο αξιόπιστα parts. Οπότε δεν αξίζει η αγορά του end of story
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα