The_Winner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους,Θέλω την βοήθεια σας , είμαι φοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε και θέλω βοήθεια στα Μαθηματικά 2.Υπάρχει κάποιο καλό forum που να συχνάζουν Μαθηματικοι? εχω βρει το mathematica.gr και το mathcom.gr έχετε να προτείνετε κάποιο αλλο? ή υπάρχει εδω κάποιος σχετικός με το αντικείμενο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
The_Winner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Περσινό Θέμαhttp://i1288.photobucket.com/albums/b494/Giannis_Winner/1062008_822720131088551_341165676_n_zps4380b2e0.jpgΤώρα ισως το εχει παρει αλλος καθηγητης και δεν ειναι πολλαπλης επιλογής
John323 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Περσινό Θέμαhttp://i1288.photobu...zps4380b2e0.jpg Τώρα ισως το εχει παρει αλλος καθηγητης και δεν ειναι πολλαπλης επιλογής Ελεος ρε φιλε! Κανε 5-10 ωρες με εναν μαθηματικο και θα πας και θα διαπρεψεις ιδιαιτερα αν εχουν ακομα επιλογης.
The_Winner Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ελεος ρε φιλε! Κανε 5-10 ωρες με εναν μαθηματικο και θα πας και θα διαπρεψεις ιδιαιτερα αν εχουν ακομα επιλογης. Δεν κολαω στα λεφτα και 20 ωρες να κανω μαθημα με μαθηματικο αλλα δεν ... απο το λυκειο σκράπας στα μαθηματικα ,έχω βασικά κενά οποτε το να μου κανει μαθημα σε αυτα θα ειναι σαν να κανω κινεζικα . Εδω σε φιλο που σπουδαζει Μαθηματικο και τα εχει ξεχασει αυτα...
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν κολαω στα λεφτα και 20 ωρες να κανω μαθημα με μαθηματικο αλλα δεν ... απο το λυκειο σκράπας στα μαθηματικα ,έχω βασικά κενά οποτε το να μου κανει μαθημα σε αυτα θα ειναι σαν να κανω κινεζικα . Εδω σε φιλο που σπουδαζει Μαθηματικο και τα εχει ξεχασει αυτα... Σε λαθος σχολή μπήκες μάλλον Γενικά δεν είναι δύσκολα βλέπω εχει και θεωρία & εαν βάζει συνέχεια τα ιδία θέματα κατσε διάβασε αυτά και πανε γράψε η κανε με καποιον καθηγητή μόνο αυτα .Απο forum είναι δύσκολο να κατσει καποιος να σου τα αναλύσει πως λύνονται
The_Winner Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εδω φοιτητής στο Μαθηματικό και τα εχει ξεχάσει, εγω μηχανολογος σε ΤΕΙ θα τα ξερω?Που δεν τα ηξερα στο λυκειο?Χμμμ εφοσον εβγαλα παραπανω μορια απο την βαση της σχολης μου ,μαλλον στην σωστη μπηκα απλα το επιπεδο ειναι χαοτικό απο το Λυκειο στην σχολη . Δηλαδη η βάση της σχολης μπορει να ειναι χαμηλή και να μπεις ακομα και με βαθμο στα Μαθηματικα στις πανελληνιες 5 αλλα το επιπεδο των μαθηματικων στην σχολή ειναι πανω απο την βάση της σχολης .Δεν εψαχνα ανρθωπο να μου τα εξηγησει αλλα να μου τα λύσει, απλο
NickTG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Είσαι σε σχολή με αρκετά μαθηματικά, παραδέχεσαι πως δεν ξέρεις μαθηματικά και ακόμα πιστεύεις πως είσαι σε σωστή σχολή. Λογικό. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πόσην ώρα ειναι η εξέταση; 25 λέπτα με διάλειμμα; Ασάλιωτα σας πάει με τόσο δύσκολα θέματα... Κατάληψη χθες!
TeZaS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και αυτός όταν πάρει πτυχίο θα δηλώνει μεγαλεπήβολα "ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ" με ένα τ.ε στο τέλος...
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το ερώτημα ειναι αν αυτά ειναι τα μαθηματικά 2, τα μαθ 1 τι ειναι; Διαίρεση;
Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω την βοήθεια σας... Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα. Την κριτική μας θα δεχθείς, κι αν σ'αρέσει. 5
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα. Την κριτική μας θα δεχθείς, κι αν σ'αρέσει. Έτσι! Μηχανικός χωρίς μαθηματικά, θεός κι απόστολος...
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και αυτός όταν πάρει πτυχίο θα δηλώνει μεγαλεπήβολα "ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ" με ένα τ.ε στο τέλος... αν το παρει τοτε ναι θα ειναι μηχανικος τε αλλα μεχρι να το παρει εχει πολυ δρομο. Δεν κολαω στα λεφτα και 20 ωρες να κανω μαθημα με μαθηματικο αλλα δεν ... απο το λυκειο σκράπας στα μαθηματικα ,έχω βασικά κενά οποτε το να μου κανει μαθημα σε αυτα θα ειναι σαν να κανω κινεζικα . Εδω σε φιλο που σπουδαζει Μαθηματικο και τα εχει ξεχασει αυτα... Φιλε και εγω μηχανικος τε τελιωσα αλλα ηλεκτρολογος και αν και εσεις εχετε πιο ευκολα απο εμας θα δυσκολευτεις πολυ , κοιτα να ξεκινησεις ιδιαιτερα και να καληψεις τα κενα η κοιτα να πας σε αλλη σχολη τωρα που ειναι νωρις. τωρα αν σε νοιαζει μονο να περασεις πηγαινε σε ενα φροντηστηριο να σου λυσουν τα θεματα να τα μαθεις απεξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις