onty Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδή βλέπω οτι όλοι κανονίζουν να βρεθούνε για να τα πούνε απο κοντά , που με βρίσκει σύμφωνο γιατί ξεπερνάει το απρόσωπο κομμάτι του διαδικτύου, θέλω με την σερά μου να προτείνω συνάντηση όσων επιθυμούν να έρθουν παρέα με το τετράποδο τους! Σαν πρώτη σκέψη θα πρότεινα μέσα Σεπτέμβρη , μετά τις διακοπές-άδειες-υποχρεώσεις ... 3
Aris05 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγγνωμη εγω δεν μπορω εχω τον σουαρεζ μου στο τρελοκομειο για εξετασεις προσωρινα. 7
Peleus17 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγγνωμη εγω δεν μπορω εχω τον σουαρεζ μου στο τρελοκομειο για εξετασεις προσωρινα.Ότι ναναι είσαι φίλε... Το έχεις καταλάβει ότι είσαι εκτός θέματος ? Ο άνθρωπος πρότεινε κάτι πολύ καλό που εσύ με την σειρά σου ούτε που θα σκεφτόσουν να το κάνεις. On topic: Το βρίσκω μια πολύ καλή ιδέα και θα άξιζε πολύ να γίνει. Αλλά θέλει πολύ προσοχή με τις ράτσες γιατί μερικές ράτσες είναι λίγο παραξενες όταν βρίσκονται με άλλα σκυλιά. Πχ το American Stafford που είχα ήταν λίγο τρελός και ορμαγε σε όποιο σκυλί έβλεπε. Αλλά και να έρθω με ποιον θα έρθω τώρα ? Με την Μάρθα μου ? (γατούλα 1,5 ετών και μαμά 5 γατιών που δεν ξέρω τι να τα κάνω) Θα με πάρουν όλοι οι τετράποδοι σας στο κυνήγι
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν έχει πάρει τα πάνω της η δικιά μου μέχρι τότε μιας και είναι 40 ημερών ακόμα θα την φέρω . Βέβαια θα την κρατάω αγκαλιά γιατί δεν νομίζω να έχει φτάσει μέχρι τότε πάνω από 2 κιλά
onty Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Peleus 17 ατον δεν πειραζει, μπορει να ερθει και αυτος να λεει κανενα αστειακι να γεμιζουν τα κενα ομιλιας Ναι σιγουρα θελει προσοχη, αλλα πιστευω οποιος εχει σκυλακι ξερει αν ειναι επιθετικο και ως ποιον βαθμο, και τι μετρα μπορει να παρει για να μη γινει μακελειο! Μανωλη η δικια σου ισα που θα εχει τελειωσει με τα εμβολια , οποτε δεν θα εχειςπροβλημα! καλο ειναι να κοινωνικοποιειται!!
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αν δυο απο αυτά πλακωθούν θα μπουν στον καυγά όλατα σκυλιά κ ήρεμα να ειναι αμα δουν καυγά διπλα τους φλιπάρουνοπότε προσοχή αν μαζευτείτε πολλοί μη σας φάνε ζωντανούς στο τέλος 2
onty Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ε....ας μην ειμαστε κακοπροαιρετοι ! Το λαμπραντορακι μου ειναι ακακο και θα το φερω.. αν καποιος εχει σκυλακι που ειναι αγριμι και δεν το κανει καλα ας το σκεφτει ...
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ωραια η σκεψη σου δε λεω .. ομως .. αν στις συναντησεις ινσομνιακων εδω μαζευοντε με το ζορι 5-6 ατομα οι ιδιοι και οι ιδιοι καθε φορα, τοτε σκεψου ποσοι θα μαζευτουμε με σκυλακια ! να κανονισουμε σε μεγαλο παρκο για να χωρεσουμε
Peleus17 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάρκο Τριτσι δίπλα στο Escape αναργυρων! Πολύ ωραίο μέρος ειδικά για βόλτα με σκυλάκια!!!
onty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ναι οκ συμφωνω, αλλα δεν πειραζει 2-3 1013 αργοτερα ! Εγω εχω δει πολλες συναντησεις στην μαρινα φλοισβου. 10 αδες σκυλακια ιδιας ρατσας που συνεννοουνται μεσω φεις κτλ και εκει ειναι ωραια. Εχει και καφεδες και ολα τα κομφορ. Και δε σου λεει και κανεις τιποτα. Ριξτε ιδεες και θα δουμε οτι βολευεει την πλειοψηφια! Μαους εγω πιστευω θα μαζευτουμε καμια 10 αρια εως τοτε!!
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μακαρι ! οσοι εχετε αρσενικα μικροσωμα να προσεχετε την νταιζη την ξεμυαλιστρα μου, γιατι θα παθουν ζημια μολις την δουν σας το λεω 2
onty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αμα θελεις βαλε καμια φωο να την δουμε η αν εχεις βαλει στο αλλο θρεντ με τα ζωακια βαλε λινκ!
onty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πωπωω.... θεα ρε φιλε ! Να την χαιρεσαι!!! Ειναι τοσο ασπρη που νομιζεις οτι την εβαλες στυς 90 ο Και το λεβεντοπαιδο μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα