Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω μια φωτοτυπία μαζί μου. Ένας φίλος μου έχει ένα αρκουδοτόμαρο πορτοφόλι που χωράει ταυτότητα αλλά δεν χωράει στην τσέπη του σχεδόν. 1
bilakos10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 1. Παπάρια ενημέρωηση, στην άλφα μπανκ έχω 2 κάρτες, κάθε μία με άλλο ΑΤ και άλλο όνομα. Το ξέρουν, τους το 'πα, νοιάστηκαν πολύ. 2. Αντί για ΑΤ κουβάλα το νέο δίπλωμα. Μόνο σε βαριές τραπεζικές συναλλαγές δεν χρησιμοποιείται, εξακριβώσεις, αεροπλάνα, ΔΥ, όλα το δέχονται. 3. Κι εγώ όλα μαζί τα έχω αλλά σε καπνοθήκη. Αποκλείεται να την ξεχάσω πουθενά και ποιος κυνηγάει να κλέψει καπνοθήκες. Ο καπνός και τα φιλτράκια να φανταστώ βρίσκονται στο πορτοφόλι; 1
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν έχω πορτοφόλι. Απλώς τον καπνό τον έχω μέσα στη θήκη μαζί με τη συσκευασία του. Οι κάρτες κτλ, από πίσω. 2
somebody:) Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ιδου η λυση: (καλα πορτοφολι δε το λες αλλα για τη δουλεια που το θες ειναι οτι πρεπει!!) Εγώ όπως πάει θα καταλήξω σε φωτοτυπία της ταυτότητας. Αν έχεις φωτοτυπία επικυρωμένη σε ΚΕΠ (ξέρω 'γω) δεν μετράει στις υπηρεσίες? σε υπηρεσιες μπορει σε τραπεζα ξεχνα το!!
thanasis00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τέτοιο χρησιμοποιώ, αλλά χαλάει πολύ γρήγορα... Της πλάκας είναι από κατασκευή. Χρειάζεται κάτι καλύτερο.
thanasis00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μετά από τόσο καιρό και δε βρέθηκε κάποιο πορτοφόλι που να χωράει ταυτότητα;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Στα περισσότερα καταστήματα δερματινων ειδων θα βρεις τετοια. Ψάξε τη μαρκα Forest ειναι καλο vfm αλλα σίγουρα υπάρχουν κι αλλες.
Adon1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παντως πλέον εχω αντικαταστήσει την ταυτότητα μου νε ενα επικυρωμένο αντίγραφο και απλά κουβαλάω το δίπλωμα οδήγησης.Ετσι εχω περισσότερο ελεύθερες τσέπες και λιγότερο όγκο πανω μου .
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παρεμπιπτόντως αυτό που έχει ποσταρει η somebody με τη ζελατίνα δεν είμαι σίγουρος πως είναι καλύτερα σε σχέση με άλλα δίχως ζελατίνα. Αποκλείεται να δείξεις την ταυτότητα σου α λα αστυνομικός σε ταινια οπότε να πεις πως χρειαζεται η διαφάνεια. Στατιστικά θα την βγάλεις την ταυτότητα και θα την δείξεις μπρος πισω.
xifiassamsung Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 πορτοφολι που να παιρνει τη ταυτοτητα δεν εχω βρει ουτε γω.μου θυμιζει κατι τυπους που εχουν ενα πορτοφολι με οτι καρτα τηλεκαρτα καρτα ατμ εχουν βρει κ κατανταει το πορτοφολι 1 κιλο μονο του κ χοντρο σα βιβλιο.καταστροφη.. για μενα παιξε παραδοσιακα. χαρτονομισματα στη τσεπη με συνδετηρα ψιλα στην αλλη να κουδουνιζεις κ ταυτοτητα αν ειναι απαραιτητο σε μια τριτη με φερμουαρ. εγω προσωπικα δε κουβαλαω ταυτ.
Adon1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Επισης και επικίνδυνα αυτα τα πορτοφόλια με ολα τα εγγραφα και τις κάρτες. Μια φιρά να το χάσεις,έχασες τα πάντα. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να βρεις παντου πορτοφολι με ταυτοτητα.Ειδικα Αθηνα-μοναστηρακι εχει παρα πολλα μαγαζια.
Runner25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κοιτάχτε να δείτε θα το πω ωμά. Τους ανθρώπους που βάζουν όλα τα σημαντικά έγγραφα μαζί με όλες τους πιστωτικές σε ένα πορτοφόλι, τους κατατάσσω στην κατηγορία των επιπόλαιων(για να μη πω τίποτα πιο βαρύ). Γιατί πραγματικά έτσι κ σου κλέψουν το πορτοφόλι (πράγμα πανεύκολο), χάνεις όλα τα έγγραφά σου. Η διαδικασία επανέκδοσης άδειας οδήγησης, ταυτότητας κτλ, είναι επίπονη κ χρονοβόρα. Επίσης η κατάργηση των καρτών, η επανέκδοσή τους από κάθε τράπεζα συν τα καινούρια password κτλ, σπάει νεύρα. Στο πορτοφόλι να έχετε μόνο το δίπλωμα που χωράει στη θέση των καρτών και σε μια φόδρα φωτοτυπία της ταυτότητας + μια cash card. Στη περίπτωση κλοπής το χειρότερο είναι η κλοπή ταυτότητας φυσικού προσώπου κ η πλαστοπροσωπία. Πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός κοντά στη Κουμουνδούρου με κλεμμένα διπλώματα κ ταυτότητες 10-20 ευρώ έκαστως. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. εγω αυτους που χανουν ενα τετοιο πορτοφολι λεω επιπολαιους ποτε μου ποτε μου δεν εχω χασει ταυτοτητα κλειδια πορτοφολι ταυτοτητες κινητα. οσο για αυτα που λες πες τα στο μπατσονι που θα σε παει για εξακριβωση εξακριβωμενα πραματα σε λεω
evoracing Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Παντως πλέον εχω αντικαταστήσει την ταυτότητα μου νε ενα επικυρωμένο αντίγραφο και απλά κουβαλάω το δίπλωμα οδήγησης.Ετσι εχω περισσότερο ελεύθερες τσέπες και λιγότερο όγκο πανω μου . Με αυτό το χαρτί έχεις πάει σε τράπεζες και τα λοιπά? σου λένε τίποτα? Προσωπικά έχω ένα bosini το οποίο χωράει και ταυτότητα (στην θέση για τα χαρτονομίσματα), αλλά είναι τούβλο...
thanasis00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 πορτοφολι που να παιρνει τη ταυτοτητα δεν εχω βρει ουτε γω.μου θυμιζει κατι τυπους που εχουν ενα πορτοφολι με οτι καρτα τηλεκαρτα καρτα ατμ εχουν βρει κ κατανταει το πορτοφολι 1 κιλο μονο του κ χοντρο σα βιβλιο.καταστροφη.. για μενα παιξε παραδοσιακα. χαρτονομισματα στη τσεπη με συνδετηρα ψιλα στην αλλη να κουδουνιζεις κ ταυτοτητα αν ειναι απαραιτητο σε μια τριτη με φερμουαρ. εγω προσωπικα δε κουβαλαω ταυτ. Με έχουν σταματήσει αρκετές φορές για έλεγχο, οπότε η ταυτότητα είναι υποχρεωτική. Από το να μπλέξω, προτιμότερο να τη κουβαλάω. Επίσης το επιχείρημα "θα τα χάσεις όλα και θα τρέχεις" δε στέκει, δεν έχει νόημα κλπ κλπ. Όσοι λέτε για Μοναστηράκι και κέντρο γενικά, έχετε να προτείνετε κάτι πιο συγκεκριμένο; Δεν έχω μεγάλη ιδέα από τη αγορά πορτοφολιών! Btw Adon1s περιμένω και εγώ να μας πεις που έχεις χρησιμοποιήσει τη φωτοτυπία ταυτότητας και αν περνάει γενικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα