luffyole Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γεια σας ,δενν εχω στην κατοχη μου καποιο πτυχιο Αγγλικης παρολο που μιλαω πολυ καλα αγγλικα,θελω να μου προτεινετε ποιο πτυχιο να επιλξω για να πιστοποιω την γλωσσομαθεια μου.Το IELTS βλεπω οτι εχει ισχυ μονο 2 χρονια (μου φενεται λιγο κλεψιμο).Πιθανον να φυγω αυστραλια.Αρα ιο βασικες προυποθεσεις που θελω να καλυπτονται απο την αποκτησησ πτυχιου ειναι οι εξης:1.να αναγνωριζεται οτι γνωριζει την αγγλικη και να μπορω να βρω δουλεια με αυτο σε αλλη χωρα2.να εχει και αναγνωριση στην ελλαδα.Ευχαριστω!!!!!!
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Κανείς σε δουλειά δε θα σου ζητήσει πτυχίο αγγλικών, θα καταλάβουν το επίπεδό σου με το που θα μιλήσεις. Μόνο τα πανεπιστήμια ζητάν κάτι τέτοιο.
doctor_667 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυστραλία παίρνεις κάποιους πόντους για τη βίζα σου ανάλογα με το σκορ σου στο IELTS, άρα αν είναι να κάνεις κάτι, καλό είναι να πας εκεί. http://www.visabureau.com/australia/immigration-points-test.aspx Τώρα αν έχεις τίποτα συγγενείς και δεν χρειάζεσαι βίζα, δεν θα σου χρειαστεί τίποτα.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Όπως πολύ σωστά έγραψες στον τίτλο του θέματός σου, ψάχνεις για πιστοποιητικό, όχι για πτυχίο. Γιατί αν θέλεις πτυχίο αγγλικών, η απάντηση είναι μια και μοναδική: πάνε στο πανεπιστήμιο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 το ΙΕΛΤΣ δεν ειναι κλεψια απλα δεν ειναι αυτο που νομιζεις. Το ΙΕΛΤΣ υπαρχει για να πιστοποιειες σε μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο οτι ξερεις να μιλας αγγλικα ετσι ωστε ο εργοδοτης/πανεπιστημιο ειναι να ειναι σιγουροι οτι ξερεις να μιλας αγγλικα. γιατι πχ εχουμε το φαινομαι στην Ελλαδα τουλαχιστον οτι πολλοι εχουν ενα πτυχιο αγγλικων απο τα 15 και δεν ξερουν ουτε τα βασικα γιατι πολυ απλα δεν μιλανε ποτε
theovr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν θέλεις πάντως να δώσεις για κάποιο πτυχίο και έχεις αρκετά καλές γνώσεις γραμματικής,λεξιλογίου κ έκθεσης , θα μπορούσες να στραφείς σε κάποιο πτυχίο proficiency!
luffyole Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυστραλία παίρνεις κάποιους πόντους για τη βίζα σου ανάλογα με το σκορ σου στο IELTS, άρα αν είναι να κάνεις κάτι, καλό είναι να πας εκεί. http://www.visabureau.com/australia/immigration-points-test.aspx Τώρα αν έχεις τίποτα συγγενείς και δεν χρειάζεσαι βίζα, δεν θα σου χρειαστεί τίποτα. ναι εχω γνωστους που θα μου εκδοσουν τη βιζα αλλα αυτο θα γινει σε κανενα χρονο απο τωρα.αλα παρολα αυτα θα ηθελα και ενα πτυχιο αγγλικων για τον επομενο χρονο που θα ειμαι ελλαδα και θελω να το βγαλω στοθς επομενους 2 μηνες αρα το proficincy το αποκλειουμε ,για advanceτι λες ή εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο?
doctor_667 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γιατί ακριβώς θες πιστοποίηση αφού θα βγάλεις βίζα μέσω συγγενών; Μιλάμε για αγγλόφωνη χώρα όπου θα στέλνεις βιογραφικά στα Αγγλικά, θα γράψεις cover letter στα Αγγλικά, αν χρειαστεί να κάνεις συνέντευξη θα είναι στα Αγγλικά, νομίζω μετά από όλα αυτά μπορούν να καταλάβουν αν μιλάς ή όχι Αγγλικά. 1
luffyole Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γιατί ακριβώς θες πιστοποίηση αφού θα βγάλεις βίζα μέσω συγγενών; Μιλάμε για αγγλόφωνη χώρα όπου θα στέλνεις βιογραφικά στα Αγγλικά, θα γράψεις cover letter στα Αγγλικά, αν χρειαστεί να κάνεις συνέντευξη θα είναι στα Αγγλικά, νομίζω μετά από όλα αυτά μπορούν να καταλάβουν αν μιλάς ή όχι Αγγλικά. επειδη για ενα χρονο θα εργαστω ελλαδα και θελουν και τη πιστοποιηση καποιυ πτυχιου που δεν κατεχω γιαυτο σκεφτομε να βγαλω απλα το Lower κανοντασ καμια 5αρα ιδιαιτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα