Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοιτητής μπορεί να είσαι σε χωριό και να περάσεις τέλεια και να είσαι στη Ν. Υόρκη και να σου φαίνεται ξενέρωτα...πρώτα μετράνε οι παρέες, η διάθεση κλπ και μετά το μέρος όπως είπαν και τα παιδιά πιο πανώ

Συμφωνώ με τον φίλο ότι η παρέα είναι 80% της φοιτητικής ζωής... αλλά απ΄την άλλη σίγουρα παίζει ρόλο και η πόλη ώστε στατιστικά να καταφέρεις να γνωρίσεις περισσότερα άτομα ώστε να βρεις αυτά που θα κολλήσεις...να υπάρχει ένας αξιοπρεπής αριθμός φοιτητών αντίθετου φύλου ώστε να μπορέσεις να έχεις 4-5 αξιόλογες εμπειρίες/σχεσούλες και τα ανάλογα One night stand σου.

Η Κοζάνη είναι για τα δεδομένα το μεγέθους της αξιοπρεπής πόλη στο θέμα φοιτητική ζωή..εκτός αν πήρανε σχολές από κει τα τελευταία χρόνια γιατί δεν γνωρίζω..από το 2003 μέχρι το 2010 που είχα φίλους εκεί και είχα πάει 3-4 φόρες ανεβαίνοντας γυρνώντας Μακεδονία από Κρήτη που σπούδαζα το είδα αυτό.

Σαν πόλη είναι από μέτρια έως άσχημη...η Καστοριά πχ είναι πολύ πιο ωραία σαν εικόνα...αλλά η Καστοριά έχει πολύ χειρότερη φοιτητική ζωή..Γρεβενά και Φλώρινα δεν το συζητάμε είναι κατά πολύ χειρότερα επίσης στο τομέα αυτό. 

Στην Δ. Μακεδονία η Κοζάνη είναι το καλύτερο στο θέμα φοιτητική ζωή...καλύτερη από τις πόλεις άλλων νομών της περιοχής αλλά επίσης χειρότερη από Βόλο,Γιάννενα,Λάρισα (καλά σαλονίκη δεν βάζω καν θα ήταν βλασφημία :P )

Κοζάνη και Σέρρες είναι οι καλύτερες πόλεις της Μακεδονίας για φοιτητική ζωή.

Ποιες άλλες πόλεις-επιλογές έχει η σχολή που θες να περάσεις?

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα πει εχει φθηνο ρευμα; Για ολους ιδια τιμη ισχυει για το ρευμα. Το πολυ-πολυ να εχει τηλεθερμανση όπως η πτολεμαιδα κατι που θα ριξει πολυ τις τιμες στα κοινοχρηστα γιατι στο βορρά έχει χειμώνα και φευγουν παρα πολλα λεφτά στο πετρελαιο. 

Κατα τα αλλα πηγαινε σε μια σχολή που σου αρέσει και μην κοιτας τη φοιτητικη ζωή. 

Δημοσ.

εχει τηλεθερμανση(ζεστο νερο απο σωληνες απο ατμομηχανες δεη)οποτε ειναι τσαμπα καπου 30κατι ευρω ανα mw (φτηνότερη από το πετρέλαιο κατά 76%.Κοστίζει 43,5 ευρώ ανά μεγαβατώρα συν το ΦΠΑ).

Εχει καφε κλαμπ μπαρς κοντα καστορια,γιαννενα,θεσ/κη και  την βασιλιτσα για σκι,σνοουμπορτν.

http://www.insomnia.gr/topic/369955-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7/

Δημοσ.

όπως είπε και ο συμφορουμότης παραπάνω η κοζάνη είναι άσχημη σα πόλη αλλά από διασκέδαση και κόσμο είναι πολύ καλα.  είδικά στα καρναβάλια με τους φανούς γίνεται χαμος. φθηνή ζωή έχει (ενοίκια, τηλεθέρμανση=ζεστό νερό από τα εργοστασια της δεη, καφε-μπαρ). επίσης φημίζεται για τις ωραίες γυναίκες (ναι είναι ωραίες). καλή παρέα να βρεις και θα περάσεις ζάχαρη. πες μας και σε ποια σχολη (τει-αει) πέρασες μπας και βοηθήσουμε περισσοτερο

Δημοσ.

εχει τηλεθερμανση(ζεστο νερο απο σωληνες απο ατμομηχανες δεη)οποτε ειναι τσαμπα καπου 30κατι ευρω ανα mw (φτηνότερη από το πετρέλαιο κατά 76%.Κοστίζει 43,5 ευρώ ανά μεγαβατώρα συν το ΦΠΑ).

Εχει καφε κλαμπ μπαρς κοντα καστορια,γιαννενα,θεσ/κη και  την βασιλιτσα για σκι,σνοουμπορτν.

http://www.insomnia.gr/topic/369955-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7/

έτσι έχουν και στη σουηδία, σε κάθε πόλη και χωριό λέβητες, (τι καίνε δεν ειμαι σίγουρος αλλά μία πηγή είναι και τα σκουπίδια). Εμείς γιατί δεν το κάνουμε;;;

Δημοσ.

έτσι έχουν και στη σουηδία, σε κάθε πόλη και χωριό λέβητες, (τι καίνε δεν ειμαι σίγουρος αλλά μία πηγή είναι και τα σκουπίδια). Εμείς γιατί δεν το κάνουμε;;;

Καλά δεν θα λύσουμε το ενεργειακό εδώ πέρα...

Δημοσ.

Φοιτητής μπορεί να είσαι σε χωριό και να περάσεις τέλεια και να είσαι στη Ν. Υόρκη και να σου φαίνεται ξενέρωτα...πρώτα μετράνε οι παρέες, η διάθεση κλπ και μετά το μέρος όπως είπαν και τα παιδιά πιο πανώ

Συμφωνώ με τον φίλο ότι η παρέα είναι 80% της φοιτητικής ζωής... αλλά απ΄την άλλη σίγουρα παίζει ρόλο και η πόλη ώστε στατιστικά να καταφέρεις να γνωρίσεις περισσότερα άτομα ώστε να βρεις αυτά που θα κολλήσεις...να υπάρχει ένας αξιοπρεπής αριθμός φοιτητών αντίθετου φύλου ώστε να μπορέσεις να έχεις 4-5 αξιόλογες εμπειρίες/σχεσούλες και τα ανάλογα One night stand σου.

Η Κοζάνη είναι για τα δεδομένα το μεγέθους της αξιοπρεπής πόλη στο θέμα φοιτητική ζωή..εκτός αν πήρανε σχολές από κει τα τελευταία χρόνια γιατί δεν γνωρίζω..από το 2003 μέχρι το 2010 που είχα φίλους εκεί και είχα πάει 3-4 φόρες ανεβαίνοντας γυρνώντας Μακεδονία από Κρήτη που σπούδαζα το είδα αυτό.

Σαν πόλη είναι από μέτρια έως άσχημη...η Καστοριά πχ είναι πολύ πιο ωραία σαν εικόνα...αλλά η Καστοριά έχει πολύ χειρότερη φοιτητική ζωή..Γρεβενά και Φλώρινα δεν το συζητάμε είναι κατά πολύ χειρότερα επίσης στο τομέα αυτό. 

Στην Δ. Μακεδονία η Κοζάνη είναι το καλύτερο στο θέμα φοιτητική ζωή...καλύτερη από τις πόλεις άλλων νομών της περιοχής αλλά επίσης χειρότερη από Βόλο,Γιάννενα,Λάρισα (καλά σαλονίκη δεν βάζω καν θα ήταν βλασφημία :P )

Κοζάνη και Σέρρες είναι οι καλύτερες πόλεις της Μακεδονίας για φοιτητική ζωή.

Ποιες άλλες πόλεις-επιλογές έχει η σχολή που θες να περάσεις?

Λάρισα με δυσκολία Καβάλα Μεσολογγι Πρέβεζα

<p>Τι θα πει εχει φθηνο ρευμα; Για ολους ιδια τιμη ισχυει για το ρευμα. Το πολυ-πολυ να εχει τηλεθερμανση όπως η πτολεμαιδα κατι που θα ριξει πολυ τις τιμες στα κοινοχρηστα γιατι στο βορρά έχει χειμώνα και φευγουν παρα πολλα λεφτά στο πετρελαιο. </p>

<p>Κατα τα αλλα πηγαινε σε μια σχολή που σου αρέσει και μην κοιτας τη φοιτητικη ζωή. </p>

Λογιστική θέλω απλα κοιταω τις πόλεις που πιανω

<p>όπως είπε και ο συμφορουμότης παραπάνω η κοζάνη είναι άσχημη σα πόλη αλλά από διασκέδαση και κόσμο είναι πολύ καλα.  είδικά στα καρναβάλια με τους φανούς γίνεται χαμος. φθηνή ζωή έχει (ενοίκια, τηλεθέρμανση=ζεστό νερό από τα εργοστασια της δεη, καφε-μπαρ). επίσης φημίζεται για τις ωραίες γυναίκες (ναι είναι ωραίες). καλή παρέα να βρεις και θα περάσεις ζάχαρη. πες μας και σε ποια σχολη (τει-αει) πέρασες μπας και βοηθήσουμε περισσοτερο</p>

Λογιστική θελω και την πιανω σίγουρα γιατί ειμαι κατα 700 μορια πανω απο τις περσινές βασεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάρισα με δυσκολία Καβάλα Μεσολογγι Πρέβεζα

Λογιστική θέλω απλα κοιταω τις πόλεις που πιανω

Λογιστική θελω και την πιανω σίγουρα γιατί ειμαι κατα 700 μορια πανω απο τις περσινές βασεις

Αδερφέ Λογιστική θα έβαζα Ηράκλειο πιο πάνω...εφόσον είσαι 700 μόρια πάνω από τις σχολές της Μακεδονίας τότε πιάνεις και την βάση στο ΤΕΙ Κρήτης που είναι καμιά 400-500 μορια υψηλότερη και πιο πιθανό είναι να πέσει παρά να ανέβει!

Μην σκέφτεσαι ότι και καλά είναι μεγάλη απόσταση...(αρχίδια απόσταση στην τελική καθώς θα ανεξαρτητοποιηθείς και θα ζήσεις τέλεια φοιτητική ζωή)

Και γω Μακεδόνας εκεί σπούδασα και πέρασα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! Από την μία έχεις την Κοζάνη των 40χιλ κατοίκων και των 8-9 σχολών...τις Σέρρες των 70.000 και των 5 σχολών... και από την άλλη έχεις Ηράκλειο με 300.000 κατοίκους και καμιά 20αρια σχολές σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο!(Καβάλες,Μεσολόγγια και τέτοια δεν βάζω καν στην συζήτηση εκτός αν θέλεις στο 2ο έτος να χτυπάς ενέσεις στο μάτι επειδή θα σου έχουν τελειώσει η φλέβες (no offence για τις πόλεις που είναι πραγματικά πανέμορφες και πολύ πιο ωραίες από τις υπόλοιπες πόλεις που αναφέρθηκαν αλλά στο θέμα φοιτητική ζωή είναι ανύπαρκτες)

Είναι ο τέλειος συνδυασμός μεγάλης πόλης και αρκετά φθηνής ζωής με μικρές αποστάσεις...πολύ καλές εγκαταστάσεις ΤΕΙ με πάρα πολλές σχολές...καλές τιμές σε νοίκια. Αν πληρείς τα κριτήρια και καταφέρεις να μπεις στις εστίες μιλάμε για τις καλύτερες εστίες της Ελλάδας με διαφορά και πάνω από πολλές ευρωπαϊκές.

Πάρα πολύ καλό γυμναστήριο μέσα στο απίστευτο κλειστό μπάσκετ ιδιόκτητο του ΤΕΙ μόνο για φοιτητές που χωρίς την παραμικρή υπερβολή το ζηλεύουν πάνω από τις μισές ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1.

Για θέρμανση και έξοδα που λες πάμφθηνα γιατί ο χειμώνας κρατάει βαριά βαριά 1,5-2 μήνες και αυτός πααααααρα πολύ πιο μαλακός από ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα και ειδικά στην Μακεδονία.(αξέχαστο το 2004 αλκυονίδες μέρες τέλη Ιανουαρίου με θερμοκρασία 19 βαθμούς το βράδυ στις 8 να πίνω μπυρα στο κέντρο με το κοντομάνικο και τα χριστούγεννα του 2009 με 20 βαθμούς παραμονή χριστουγέννων!)

Μεγάλη πόλη των 300.000 κατοίκων με πολλές σχολές σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο...με πολύ καλές αναλογίες ανάμμεσα σε άντρες-γυναίκες...(χώρια ότι υπάρχουν και χιλλιάδες τουρίστες που "μεγαλώνουν" την πόλη και την κίνηση της από Μάρτιο έως Οκτώβριο)

Bonus στην μία ώρα δίπλα υπάρχει και το Ρέθυμνο με τις τρομακτικές αναλογίες 7 φοιτήτριες για έναν φοιτητή για τις περιόδους αναδουλειάς και για λίγη ανανέωση!! ;)

Πάμφθηνο σούπερ μάρκετ για σένα γιατί έχει ίσως το μοναδικό ΜΑΚΡΟ στην Ελλάδα από το οποίο μπορούν να αγοράσουν και όσοι έχουν φοιτητικό πάσο και όχι μόνο επαγγελματίες με ΑΦΜ όπως γίνεται στα υπόλοιπα ΜΑΚΡΟ στην ΕΛλάδα.(και είναι δίπλα στο ΤΕΙ το ΜΑΚΡΟ)

Πολύ καλό φαί στην λέσχη (πίστεψε με πολύ σημαντικό αυτό καθώς θα φας άπειρα γεύματα εκεί λόγω μαθημάτων αλλά κυρίως λόγω του ότι είναι δωρεάν)

Τέλειος καιρός..9 μήνες καλοκαίρι...πολύ καλή κίνηση στην αγορά λόγω του ότι είναι από Μάρτιο ως και Οκτώβριο τουριστική περιοχή.

Από Απρίλιο ξεκινάς να πηγαίνεις θάλασσα που θα έχεις πάρα πολλές ωραίες παραλίες δίπλα σου και τελειώνεις τα μπάνια τέλη Οκτώβρη.

Όσο για κόστος για τις γιορτές βρίσκεις με ryanair από Χανιά για Σαλονίκη με 20-25 το πολύ και μετά ΚΤΕΛ για σπίτι σου.

Μπορείς πολύ πιο εύκολα να βρεις φοιτητική δουλίτσα παράλληλα με τις σπουδές σου αν γουστάρεις λόγω του ότι η αγορά της σαν τοπ τουριστική περιοχή είναι σε πάρα πολύ καλύτερο επίπεδο από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Θα έχεις σπίτι στην Κρήτη και θα γίνεις περιζήτητος τα καλοκαίρια από τους φίλους σου στον Βόλο που θα σπουδάζουν αλλού ή στον Βόλο. Ακόμα και η οικογένεια σου θα μπορεί να κάνει διακοπάρες Κρήτη!

Βάλτην πάνω από τις πόλεις της Μακεδονίας και αν περάσεις θα με ευχαριστείς...trust me! 

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 4
Δημοσ.

Giorgos_Volos96, δε πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα μετά από τέτοια ανάλυση! Δήλωσες ήδη Ηράκλειο! :P  Ωραίος backpacker!

• Like 1
Δημοσ.

να ξες ότι στη κοζανη απο φετος υπάρχει νέο προγραμμα σπουδών καθώς συγχωνευτηκε το τμημα λογιστικής με αυτό των χρηματοοικονομικων εφαρμογων. στα επιχειρηματα του backpacker δεν μπορω να αντιπαρατεθώ... δαγκωτο ηράκλειο! από μεσολόγγι πρέβεζα καβαλα παντως δεν το συζητώ.

• Like 1
Δημοσ.

να ξες ότι στη κοζανη απο φετος υπάρχει νέο προγραμμα σπουδών καθώς συγχωνευτηκε το τμημα λογιστικής με αυτό των χρηματοοικονομικων εφαρμογων. στα επιχειρηματα του backpacker δεν μπορω να αντιπαρατεθώ... δαγκωτο ηράκλειο! από μεσολόγγι πρέβεζα καβαλα παντως δεν το συζητώ.

Πες για την τηλεθέρμανση μήπως και πειστεί για Κοζάνη :P

• Like 1
Δημοσ.

τηλεθέρμανση = φουλ ζέστη και οικονομικά. να ξές ότι έχει πολυ χαμηλες θερμοκρασίες η κοζάνη  σε ορισμενες περιπτωσεις. αλλά μη σε αγχωνει θα γνωρίσεις κανά μωρό και θα σε ζεστάνει αυτό!

εγώ πάντος όταν ημουν κοζανη είχε πολλους φοιτητες, αρκετα μωρα, και πολύ καλη διασκέδαση. φαη καθε μερα στην εστια τζάμπα. τα μαθηματα δεν ειναι και τα παρα πολυ δύσκολα, οπότε και καλα θα περάσεις και φθηνα και δε θα ζοριστεις στο διαβασμα. (αν εχουν αλλάξει τα  πράγματα δεν γνωρίζω εχουν περάσει χρόνια)

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρεις Giorgos_Volos ότι σου λέω ακριβώς τα πράγματα που ζύγισα και γω όταν ήμουν στην θέση σου πριν χρόνια στην επιλογή μου και με κάναν να προτιμήσω το Ηράκλειο παρότι η σχολή που περνούσα είχε τμήματα σε πααρα πολλές πόλεις όπως και η δική σου(Νοσηλευτική) μπορούσα να περάσω και Πάτρα και Ιωάννινα και ακόμα να πάρω και μεταγραφή στην Σαλονίκη λόγω του ότι σπούδαζε η αδερφή μου τότε στο ΠΑΜΑΚ.

Δεν προτίμησα την Πάτρα γιατί δεν μου έκανε πραγματικά καθόλου το κλικ σαν πόλη..,και αργότερα που επισκέφτηκα κάποιες φορές φίλους που σπούδαζαν εκεί παρότι πέρασα αρκετά καλά πιστεύω ότι δεν θα μου άρεσε να σπουδάσω εκεί.

Δεν προτίμησα τα Γιάννενα που τα θεωρώ ΤΟΠ πόλη για φοιτητική ζωή (και πήγα αρκετές φορές και πέρασα απίστευτα) λόγω του καιρού που είναι ότι χειρότερος για ελληνικά δεδομένα...βρετανικός...βροχές,υγρασία..μεγάλος χειμώνας σε διάρκεια με τρελό κρύο!!

Και λόγω του ότι τότε δεν υπήρχε εγνατία αλλά η Κατάρα που έκανε το Ιώαννινα-Σέρρες που είναι η πόλη καταγωγής μου ταξίδι ολόκληρο με κάνα 6ωρο διάρκεια!!

Και δεν προτίμησα Σαλονίκη για μεταγραφή που την έπαιρνα άνετα λόγω αδερφής που σπούδαζε εκεί ήδη γιατί 1ον είμαι από διπλανή πόλη (Σέρρες) και θα "κατέληγα" να κάνω παρέα κατά 80% με τα ίδια παιδιά από την πόλη μου που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δήλωσαν και πέρασαν Σαλονίκη...με αποτέλεσμα να μην γνωρίσω νέο κόσμο και να μη μπορώ να κάνω μια αρχή στην ζωή μου και να με ανακαλύψω.

Και 2ον λόγω του όσο γαμάτο είναι να σπουδάζεις Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ ή το ΠΑΜΑΚ που είναι στο κέντρο της πόλης...άλλο τόσο ήττα είναι βάσανο είναι να σπουδάζεις Θεσσαλονίκη στο ΤΕΙ που είναι στου διάολου την μάνα στην Σίνδο είναι λίγο μαρτύριο με τις ατελείωτες ώρες που τρως στα αστικά κάθε μέρα!!!Αν έχεις αμάξι ίδια ώρα κάνεις να πας από Σέρρες Σίνδο με όση ώρα κάνεις να πας με το αστικό 11-12 η ώρα το πρωί από το Καμάρα π.χ μέχρι την Σίνδο με την κίνηση που έχει.

Αμάξι δεν άντεχε η τσέπη μου...μηχανάκι που άντεχε από την άλλη στην Σαλονίκη είτε λόγω κρύου είτε λόγω βροχής από τέλη Οκτώβρη μέχρι τέλη Μαρτίου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις...

Στο Ηράκλειο αγόρασα ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι με 700 ευρώ στο 2ο έτος που δούλευα και έγινα και δεκτός στις Εστίες και σε 10 λεπτά ήμουν από το ΤΕΙ στο κέντρο όποτε ήθελα..και το χρησιμοποιούσα σχεδόν όλον τον χρόνο εκτός από κάνα 20 μέρες που θα είχε όντως κρύο ή βροχή! Τέλειο και για τις κοντινές παραλίες σε Αγ.Πελαγία στο Κοκκίνη Χάνι ή στην Ψαρομούρα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Να ξέρεις Giorgos_Volos ότι σου λέω ακριβώς τα πράγματα που ζύγισα και γω όταν ήμουν στην θέση σου πριν χρόνια στην επιλογή μου και με κάναν να προτιμήσω το Ηράκλειο παρότι η σχολή που περνούσα είχε τμήματα σε πααρα πολλές πόλεις όπως και η δική σου(Νοσηλευτική) μπορούσα να περάσω και Πάτρα και Ιωάννινα και ακόμα να πάρω και μεταγραφή στην Σαλονίκη λόγω του ότι σπούδαζε η αδερφή μου τότε στο ΠΑΜΑΚ.</p> <p> </p> <p>Δεν προτίμησα την Πάτρα γιατί δεν μου έκανε πραγματικά καθόλου το κλικ σαν πόλη..,και αργότερα που επισκέφτηκα κάποιες φορές φίλους που σπούδαζαν εκεί παρότι πέρασα αρκετά καλά πιστεύω ότι δεν θα μου άρεσε να σπουδάσω εκεί.</p> <p> </p> <p>Δεν προτίμησα τα Γιάννενα που τα θεωρώ ΤΟΠ πόλη για φοιτητική ζωή (και πήγα αρκετές φορές και πέρασα απίστευτα) λόγω του καιρού που είναι ότι χειρότερος για ελληνικά δεδομένα...βρετανικός...βροχές,υγρασία..μεγάλος χειμώνας σε διάρκεια με τρελό κρύο!!</p> <p>Και λόγω του ότι τότε δεν υπήρχε εγνατία αλλά η Κατάρα που έκανε το Ιώαννινα-Σέρρες που είναι η πόλη καταγωγής μου ταξίδι ολόκληρο με κάνα 6ωρο διάρκεια!!</p> <p> </p> <p>Και δεν προτίμησα Σαλονίκη για μεταγραφή που την έπαιρνα άνετα λόγω αδερφής που σπούδαζε εκεί ήδη γιατί 1ον είμαι από διπλανή πόλη (Σέρρες) και θα "κατέληγα" να κάνω παρέα κατά 80% με τα ίδια παιδιά από την πόλη μου που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δήλωσαν και πέρασαν Σαλονίκη...με αποτέλεσμα να μην γνωρίσω νέο κόσμο και να μη μπορώ να κάνω μια αρχή στην ζωή μου και να με ανακαλύψω.</p> <p> </p> <p>Και 2ον λόγω του να σπουδάζεις Θεσσαλονίκη στο ΤΕΙ που είναι στου διάολου την μάνα στην Σίνδο είναι λίγο μαρτύριο με τις ατελείωτες ώρες που τρως στα αστικά κάθε μέρα!!!Αμάξι δεν άντεχε η τσέπη μου...μηχανάκι που άντεχε στην Σαλονίκη είτε λόγω κρύου είτε λόγω βροχής από τέλη Οκτώβρη μέχρι τέλη μαρτίου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις...</p> <p> </p> <p>Στο Ηράκλειο αγόρασα ένα μεταχειρισμένο μηχανάκι με 700 ευρώ στο 2ο έτος που μπήκα στις εστίες και σε 10 λεπτά ήμουν από το ΤΕΙ στο κέντρο όποτε ήθελα..και το χρησιμοποιούσα σχεδόν όλον τον χρόνο εκτός από κάνα 20 μέρες που θα είχε όντως κρύο ή βροχή!</p>

Λολ

Εισαι υπερβολικός για την Θεσσαλονίκη

Η οποία ειναι μακράν η καλύτερη φοιτητούπόη στην Ελλάδα.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Σέρρες , εχει άπειρο κόσμο να γνωρίσεις , τι λες τωρα .

Αν δεν επιδιωξεις ο ιδιος να κανεις γνωριμίες με μη-Σερραιους/Αθηναιους/Λαρισαιους/Πατρινους/κλπ (απο οπου κ αν εισαι) σαφως και θα καταλήξεις να κανεις με τους ιδιους π εκανες παρεα στο χωριο .

Ειναι δηλαδή προσωπικό το θέμα και οχι πόλης .

Οπως επισης σε βρίσκω υπερβολικό στο θέμα μηχανής . Την μηχανή ολο τον χρόνο άνετα μπορεις και επιβαλλεται μη σου πω , να την χρησιμοποιεις .

Το κρύο δηλαδή και η βροχή σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζει το θεμα "οδηγηςη με μηχανη",εκτως κ αν οδηγας με κοντομανικο κ ζακετα μεσα στον Χειμώνα.

Και στα λέει αυτα καποιος που πέρασε Χημικό στα Γιάννενα , εκανε συντομη φοιτητικη θητεια εκει (αρκετη για να "ζησει" τα Γιανβενα ομως) και που εν τελει ξανα εδωσε εξετασεις κ τελειωσε Σχολή στο ΑΠΘ και οδηγαει σκουτερ τα τελευταία 5 χρόνια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λολ

Εισαι υπερβολικός για την Θεσσαλονίκη

Η οποία ειναι μακράν η καλύτερη φοιτητούπόη στην Ελλάδα.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Σέρρες , εχει άπειρο κόσμο να γνωρίσεις , τι λες τωρα .

Αν δεν επιδιωξεις ο ιδιος να κανεις γνωριμίες με μη-Σερραιους/Αθηναιους/Λαρισαιους/Πατρινους/κλπ (απο οπου κ αν εισαι) σαφως και θα καταλήξεις να κανεις με τους ιδιους π εκανες παρεα στο χωριο .

Ειναι δηλαδή προσωπικό το θέμα και οχι πόλης .

Οπως επισης σε βρίσκω υπερβολικό στο θέμα μηχανής . Την μηχανή ολο τον χρόνο άνετα μπορεις και επιβαλλεται μη σου πω , να την χρησιμοποιεις .

Το κρύο δηλαδή και η βροχή σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζει το θεμα "οδηγηςη με μηχανη",εκτως κ αν οδηγας με κοντομανικο κ ζακετα μεσα στον Χειμώνα.

Και στα λέει αυτα καποιος που πέρασε Χημικό στα Γιάννενα , εκανε συντομη φοιτητικη θητεια εκει (αρκετη για να "ζησει" τα Γιανβενα ομως) και που εν τελει ξανα εδωσε εξετασεις κ τελειωσε Σχολή στο ΑΠΘ και οδηγαει σκουτερ τα τελευταία 5 χρόνια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι τοπ φοιτητούπολη η σαλονικη...ούτε ότι δεν γνωρίζεις καινούργιο κόσμο...αλλά όπως και να το κάνουμε αν περνάνε οι κολλητοί και οι φιλοι σου σαλονικη μετά κυρίως με αυτούς θα κάνεις κολλητή παρέα πάλι..τι θα κάνεις θα τους σνομπάρεις?

Για την μηχανή τι να πω..αν εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να την χρησιμοποιείς και βροχή που έχει πάρα πολύ στη σαλονίκη το φθινόπωρο και τον χειμώνα μαζί ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ τότε καλά κάνεις...

Αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτή...δεν μπορείς να πεις θα βάλω ξυπνητήρι στις 8,30 ενώ έχω μάθημα στις 9 γιατί έχω μηχανη..γιατί η πιθανότητα να ξυπνήσεις στις 8,30 και να βρέχει και να μην μπορείς να την πάρεις είναι τεράστια...και η Σίνδος δεν είναι ΑΠΘ που παίρνεις μια ομπρέλα και πας με τα πόδια!

Επίσης αν διάβασες είπα ότι το να σπουδάσεις σε ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ είναι γαμάτο γιατί είναι στο κέντρο της πόλης άρα δίπλα σε όλα και βρίσκεις ένα σπιτάκι εκεί και καθάρισες...η φοιτητική ζωή όμως για έναν που σπουδάζει στο ΤΕΙ στην Σαλονίκη...που δεν είναι καν στην Σαλονίκη το ΤΕΙ αλλά στην Σίνδο που είναι στου διάολου την μάνα είναι άλλη ζωή! Να έχεις μάθημα 8 το πρωί και πρέπει να ξυπνάς από τις 7 παρά για να μην αργήσεις!

Επίσης άκυρη η συζήτηση για την Σαλονίκη και καλύτερα να την σταματήσουμε γιατί δεν τίθεται καν θέμα επιλογής της από το παιδί που άνοιξε το τοπικ λόγω βάσης της!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...