Adon1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Προσωπικά ξεκινάω πάντα 15' πριν το οποιο ραντεβού και παλαιότερα το πολύ 20' πριν το μάθημα και όμως , διότι με την μηχανή είσαι παντού σε 10' . Προσωπικα ξεκινούσα και εξτρα 5 λεπτα πιο μπροστα γιατι κανω κ εκανα σταση για να παρω καφε . Ολο τον χρόνο. Οπως ξαναειπα , το θέμα είναι να εισαι προετοιμασμενος στην μηχανη . Αν Χειμωνα με βροχη μου εισαι με φουτερ και χωρις γαντια,σαφως και δεν θαβοδηγησεις μηχανή. Αδιαβροχο κ γαντια και δεν ξαταλαβαινεις τιποτα Αποκει κ περα οπως καταλαβαινεις υφισταται και ατομικό θέμα , το πως εκλαμβανεται το κρυο ο καθενας , ποσο φιβαται κλπ . Sent from my iPhone using Insomnia
Backpacker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Προσωπικά ξεκινάω πάντα 15' πριν το οποιο ραντεβού και παλαιότερα το πολύ 20' πριν το μάθημα και όμως , διότι με την μηχανή είσαι παντού σε 10' . Προσωπικα ξεκινούσα και εξτρα 5 λεπτα πιο μπροστα γιατι κανω κ εκανα σταση για να παρω καφε . Ολο τον χρόνο. Οπως ξαναειπα , το θέμα είναι να εισαι προετοιμασμενος στην μηχανη . Αν Χειμωνα με βροχη μου εισαι με φουτερ και χωρις γαντια,σαφως και δεν θαβοδηγησεις μηχανή. Αδιαβροχο κ γαντια και δεν ξαταλαβαινεις τιποτα Αποκει κ περα οπως καταλαβαινεις υφισταται και ατομικό θέμα , το πως εκλαμβανεται το κρυο ο καθενας , ποσο φιβαται κλπ . Sent from my iPhone using Insomnia Εσύ μιλάς για μηχανή με τζακετ κλειστο κρανος και τα αδιάβροχα..και γω μιλάω ένα σκουτεράκι να το παρει 18 χρονών φοιτητής που δεν έχει οικονομική άνεση να κάνει την δουλίτσα του..άρα μάλλον δεν θα έχει και κλειστό κράνος και φυσικά δεν θα πάρει ολόκληρο εξοπλισμό με τζάκετ και αδιάβροχα και γάντια μηχανής για να οδηγάει το 125άρακι μέστο χιονόνερο και το ψωλόκρυο λες και είναι ντελιβεράς!!Επίσης εσύ σπούδασες ΑΠΘ!!Η Σίνδος είναι ταξίδι φίλε μου!!
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τεσπα,νασαι καλά Για Κοζανη μιλάμε Sent from my iPhone using Insomnia 1
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Λάρισα με δυσκολία Καβάλα Μεσολογγι Πρέβεζα Λογιστική θέλω απλα κοιταω τις πόλεις που πιανω Λογιστική θελω και την πιανω σίγουρα γιατί ειμαι κατα 700 μορια πανω απο τις περσινές βασεις Αδερφέ Λογιστική θα έβαζα Ηράκλειο πιο πάνω...εφόσον είσαι 700 μόρια πάνω από τις σχολές της Μακεδονίας τότε πιάνεις και την βάση στο ΤΕΙ Κρήτης που είναι καμιά 400-500 μορια υψηλότερη και πιο πιθανό είναι να πέσει παρά να ανέβει! Μην σκέφτεσαι ότι και καλά είναι μεγάλη απόσταση...(αρχίδια απόσταση στην τελική καθώς θα ανεξαρτητοποιηθείς και θα ζήσεις τέλεια φοιτητική ζωή) Και γω Μακεδόνας εκεί σπούδασα και πέρασα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! Από την μία έχεις την Κοζάνη των 40χιλ κατοίκων και των 8-9 σχολών...τις Σέρρες των 70.000 και των 5 σχολών... και από την άλλη έχεις Ηράκλειο με 300.000 κατοίκους και καμιά 20αρια σχολές σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο!(Καβάλες,Μεσολόγγια και τέτοια δεν βάζω καν στην συζήτηση εκτός αν θέλεις στο 2ο έτος να χτυπάς ενέσεις στο μάτι επειδή θα σου έχουν τελειώσει η φλέβες (no offence για τις πόλεις που είναι πραγματικά πανέμορφες και πολύ πιο ωραίες από τις υπόλοιπες πόλεις που αναφέρθηκαν αλλά στο θέμα φοιτητική ζωή είναι ανύπαρκτες) Είναι ο τέλειος συνδυασμός μεγάλης πόλης και αρκετά φθηνής ζωής με μικρές αποστάσεις...πολύ καλές εγκαταστάσεις ΤΕΙ με πάρα πολλές σχολές...καλές τιμές σε νοίκια. Αν πληρείς τα κριτήρια και καταφέρεις να μπεις στις εστίες μιλάμε για τις καλύτερες εστίες της Ελλάδας με διαφορά και πάνω από πολλές ευρωπαϊκές. Πάρα πολύ καλό γυμναστήριο μέσα στο απίστευτο κλειστό μπάσκετ ιδιόκτητο του ΤΕΙ μόνο για φοιτητές που χωρίς την παραμικρή υπερβολή το ζηλεύουν πάνω από τις μισές ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1. Για θέρμανση και έξοδα που λες πάμφθηνα γιατί ο χειμώνας κρατάει βαριά βαριά 1,5-2 μήνες και αυτός πααααααρα πολύ πιο μαλακός από ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα και ειδικά στην Μακεδονία.(αξέχαστο το 2004 αλκυονίδες μέρες τέλη Ιανουαρίου με θερμοκρασία 19 βαθμούς το βράδυ στις 8 να πίνω μπυρα στο κέντρο με το κοντομάνικο και τα χριστούγεννα του 2009 με 20 βαθμούς παραμονή χριστουγέννων!) Μεγάλη πόλη των 300.000 κατοίκων με πολλές σχολές σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο...με πολύ καλές αναλογίες ανάμμεσα σε άντρες-γυναίκες...(χώρια ότι υπάρχουν και χιλλιάδες τουρίστες που "μεγαλώνουν" την πόλη και την κίνηση της από Μάρτιο έως Οκτώβριο) Bonus στην μία ώρα δίπλα υπάρχει και το Ρέθυμνο με τις τρομακτικές αναλογίες 7 φοιτήτριες για έναν φοιτητή για τις περιόδους αναδουλειάς και για λίγη ανανέωση!! Πάμφθηνο σούπερ μάρκετ για σένα γιατί έχει ίσως το μοναδικό ΜΑΚΡΟ στην Ελλάδα από το οποίο μπορούν να αγοράσουν και όσοι έχουν φοιτητικό πάσο και όχι μόνο επαγγελματίες με ΑΦΜ όπως γίνεται στα υπόλοιπα ΜΑΚΡΟ στην ΕΛλάδα.(και είναι δίπλα στο ΤΕΙ το ΜΑΚΡΟ) Πολύ καλό φαί στην λέσχη (πίστεψε με πολύ σημαντικό αυτό καθώς θα φας άπειρα γεύματα εκεί λόγω μαθημάτων αλλά κυρίως λόγω του ότι είναι δωρεάν) Τέλειος καιρός..9 μήνες καλοκαίρι...πολύ καλή κίνηση στην αγορά λόγω του ότι είναι από Μάρτιο ως και Οκτώβριο τουριστική περιοχή. Από Απρίλιο ξεκινάς να πηγαίνεις θάλασσα που θα έχεις πάρα πολλές ωραίες παραλίες δίπλα σου και τελειώνεις τα μπάνια τέλη Οκτώβρη. Όσο για κόστος για τις γιορτές βρίσκεις με ryanair από Χανιά για Σαλονίκη με 20-25 το πολύ και μετά ΚΤΕΛ για σπίτι σου. Μπορείς πολύ πιο εύκολα να βρεις φοιτητική δουλίτσα παράλληλα με τις σπουδές σου αν γουστάρεις λόγω του ότι η αγορά της σαν τοπ τουριστική περιοχή είναι σε πάρα πολύ καλύτερο επίπεδο από την ηπειρωτική Ελλάδα. Θα έχεις σπίτι στην Κρήτη και θα γίνεις περιζήτητος τα καλοκαίρια από τους φίλους σου στον Βόλο που θα σπουδάζουν αλλού ή στον Βόλο. Ακόμα και η οικογένεια σου θα μπορεί να κάνει διακοπάρες Κρήτη! Βάλτην πάνω από τις πόλεις της Μακεδονίας και αν περάσεις θα με ευχαριστείς...trust me! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες αλλα δεν ξέρω γιατί είναι μακριά απο το Βόλο και θελω να έρχομαι και Βολο όπως και οι γονείς μου να έρχονται σε εμένα Πάντως αν δεν υπήρχε οικονομική κρίση και η βενζίνη να έχει 1.80 θα την δήλωνα σίγουρα <p>τηλεθέρμανση = φουλ ζέστη και οικονομικά. να ξές ότι έχει πολυ χαμηλες θερμοκρασίες η κοζάνη σε ορισμενες περιπτωσεις. αλλά μη σε αγχωνει θα γνωρίσεις κανά μωρό και θα σε ζεστάνει αυτό!</p> <p>εγώ πάντος όταν ημουν κοζανη είχε πολλους φοιτητες, αρκετα μωρα, και πολύ καλη διασκέδαση. φαη καθε μερα στην εστια τζάμπα. τα μαθηματα δεν ειναι και τα παρα πολυ δύσκολα, οπότε και καλα θα περάσεις και φθηνα και δε θα ζοριστεις στο διαβασμα. (αν εχουν αλλάξει τα πράγματα δεν γνωρίζω εχουν περάσει χρόνια)</p> Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Το φαγητό στην εστία είναι για όλους τους φοιτητές ?
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κοζάνη και Σέρρες είναι οι καλύτερες πόλεις της Μακεδονίας για φοιτητική ζωή. Για φοιτητική ζωή στη Μακεδονία με εξαίρεση φυσικά τη Θεσσαλονίκη είναι πρώτα η Καβάλα μετά Σερρες/Κοζάνη και μετά οι υπόλοιπες.
Backpacker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες αλλα δεν ξέρω γιατί είναι μακριά απο το Βόλο και θελω να έρχομαι και Βολο όπως και οι γονείς μου να έρχονται σε εμένα Πάντως αν δεν υπήρχε οικονομική κρίση και η βενζίνη να έχει 1.80 θα την δήλωνα σίγουρα Θα έγραφα τώρα κάνα κατεβατό με το πόσο μαμάκηδες είναι οι Έλληνες αλλά το αφήνω για άλλη φορά... φιλικά πάντα αλλά στο θέμα απογαλακτισμός είμαστε αιώνες πίσω σαν κοινωνία!! Τέσπα καλά να περάσεις στην Κοζάνη εύχομαι...
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για φοιτητική ζωή στη Μακεδονία με εξαίρεση φυσικά τη Θεσσαλονίκη είναι πρώτα η Καβάλα μετά Σερρες/Κοζάνη και μετά οι υπόλοιπες. να το κάψεις θες ανθρωπέ μου το παιδι? μηδεν ζωη στη καβαλά, πράγμα που παραδέχονται και οι ντόπιοι. πανεμορφη πόλη αλλα ΜΗΔΕΝ ζωη. 2
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Eγώ άλλα είχα δει όταν πήγα. Έχει κάμποσα χρόνια βέβαια.Επίσης και οι Σερραιοι ντόπιοι παραδέχονται πως στην Καβάλα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με αυτούς.
mylo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 για Σέρρες δεν έχω άποψη , αλλά για καβάλα είναι γνωστό
Peleus17 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Φίλε,δήλωσε Ηράκλειο χτεεες! Δηλαδή είσαι 18-19 χρονών και θέλεις ακόμα να έρχεται η μαμάκα και ο μπαμπάκας και να σε προσέχουν ? Γαμησετα οοοολα και τράβα μακρυά από το σπίτι σου. Θα είσαι ο κύριος του εαυτού σου. Μόνο και μόνο η ιδέα ότι είσαι σε μια πόλη τέλειος άγνωστη για σένα και η πρόκληση είναι να επιζήσει (τρόπος του λέγε για να προλάβω το κράξιμο) μου προκαλεί δέος. Άσε που άμα βρεις κάνα μωρό και το πατε κάπως "σοβαρά " μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπίτι μαζί. Δηλαδή τι ? Είσαι μικρό μωρό και δεν μπορείς μόνος ? Καλύτερα να πας Ηράκλειο γιατί έχει πολλά άτομα να γνωρίσεις και που ξέρεις, μπορεί η ζωή σου να γυρίσει 180 μοίρες προς το καλύτερο. Καλή τύχη σου εύχομαι! 1
Θυτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έδωσα πανελλήνιες φέτος και όπως όλα δείχνουν θα έρθω στην Κοζάνη στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών.Εδω και αρκετές ημέρες κάνω έρευνα σχετικά με την περιοχή και έχω διαβάσει πολλά θετικά και αρνητικά.Θετικα όπως την φθηνή ζωή (δεν με απασχολεί και τόσο μιας και οι γονείς μου πληρωνουν) αρνητικά όπως ότι η Κοζάνη πέρα από μέτριας ομορφιάς έχει πολύ κρύο και ότι οι μηχανολόγοι κάνουν μάθημα σε αποθήκες (αν είναι δυνατόν).Αδιαφορώ παντελώς για το αν έχει νυχτερινή ζωή ή όχι αφού δεν μαρεσουν τα κλαμπς και αυτός ο τρόπος διασκέδασης ωστόσο ένα πράγμα είναι που με πεθανε.Το γεγονός ότι δεν έχει κορίτσια.Σας παρακαλώ ένας που γνωρίζει να με ενημερώσει για το θέμα γκόμενας καθώς ειλικρινά το να με γ*μει κανας λεβέντης δεν με ψηνει σαν ιδέα.Ελπιζω να απαντήσει κάποιος Ίσως μια άχρηστη πληροφορία είναι ότι είμαι Αθηναίος
isay Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Θυτης είπε Καλησπέρα παιδιά έδωσα πανελλήνιες φέτος και όπως όλα δείχνουν θα έρθω στην Κοζάνη στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών.Εδω και αρκετές ημέρες κάνω έρευνα σχετικά με την περιοχή και έχω διαβάσει πολλά θετικά και αρνητικά.Θετικα όπως την φθηνή ζωή (δεν με απασχολεί και τόσο μιας και οι γονείς μου πληρωνουν) αρνητικά όπως ότι η Κοζάνη πέρα από μέτριας ομορφιάς έχει πολύ κρύο και ότι οι μηχανολόγοι κάνουν μάθημα σε αποθήκες (αν είναι δυνατόν).Αδιαφορώ παντελώς για το αν έχει νυχτερινή ζωή ή όχι αφού δεν μαρεσουν τα κλαμπς και αυτός ο τρόπος διασκέδασης ωστόσο ένα πράγμα είναι που με πεθανε.Το γεγονός ότι δεν έχει κορίτσια.Σας παρακαλώ ένας που γνωρίζει να με ενημερώσει για το θέμα γκόμενας καθώς ειλικρινά το να με γ*μει κανας λεβέντης δεν με ψηνει σαν ιδέα.Ελπιζω να απαντήσει κάποιος Ίσως μια άχρηστη πληροφορία είναι ότι είμαι Αθηναίος Θύτη επειδή νομιζω οτι δεν ενδιαφέρεσαι για τη σχολή (οποια κι αν ειναι αυτή) αλλά για τη φοιτητική ζωή ΣΥΝ οτι μάλλον δεν παιζει οικονομικό σφύξιμο (αφου πληρώνουν οι γονεις) θα σου προτεινα να δώσεις πάλι για άλλη πόλη ή να πας σε κάποιο ιδιωτικό κολλέγιο στην πρωτευουσα και συμπρωτεύουσα 1
Θυτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Αδελφέ αν ήταν έτσι θα πήγαινα πολιτικούς μηχανικούς στην Πάτρα που περνάω και εύκολα.οσο για το οικονομικό σφίξιμο να ξέρεις ότι έχω αδελφό που σπουδάζει στα Ιωάννινα και χάνω την μεταγραφή για 500 ευρώ.Εμπας περίπτωση επί του θέματος έχεις να πεις κάτι Συν τοις άλλοις απτους Αμπελοκήπους είμαι και η μόνη σχεση που θα μπορούσα να αποκτήσω ποτέ με κάτι ιδιωτικό είναι ο ιδιωτικός μου χώρος
Backpacker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, Θυτης είπε Καλησπέρα παιδιά έδωσα πανελλήνιες φέτος και όπως όλα δείχνουν θα έρθω στην Κοζάνη στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών.Εδω και αρκετές ημέρες κάνω έρευνα σχετικά με την περιοχή και έχω διαβάσει πολλά θετικά και αρνητικά.Θετικα όπως την φθηνή ζωή (δεν με απασχολεί και τόσο μιας και οι γονείς μου πληρωνουν) αρνητικά όπως ότι η Κοζάνη πέρα από μέτριας ομορφιάς έχει πολύ κρύο και ότι οι μηχανολόγοι κάνουν μάθημα σε αποθήκες (αν είναι δυνατόν).Αδιαφορώ παντελώς για το αν έχει νυχτερινή ζωή ή όχι αφού δεν μαρεσουν τα κλαμπς και αυτός ο τρόπος διασκέδασης ωστόσο ένα πράγμα είναι που με πεθανε.Το γεγονός ότι δεν έχει κορίτσια.Σας παρακαλώ ένας που γνωρίζει να με ενημερώσει για το θέμα γκόμενας καθώς ειλικρινά το να με γ*μει κανας λεβέντης δεν με ψηνει σαν ιδέα.Ελπιζω να απαντήσει κάποιος Ίσως μια άχρηστη πληροφορία είναι ότι είμαι Αθηναίος Δύσκολα τα πράγματα πάρα πολύ στο θέμα φοιτήτριες στην Κοζάνη. Από τους μεγαλύτερους αρχιδόκαμπους ανάμεσα στις φοιτητικές πόλεις. Μετρημένες στα δάκτυλα χεριού ενός αδέξιου μαραγκού οι ομορφες φοιτήτριες και όπως είναι αναμενόμενο και κατανοητό καταλαβαίνουν αμέσως το θέμα ζήτηση/προσφορά που υπάρχει και δεν γυρνάνε να κοιτάξουν κανέναν. Επίσης ανύπαρκτες εναλλακτικές διασκέδασης εκτός από μερικά τρεντομπαράκια. Εσύ ειδικά που πας και από Αθήνα θα φας τρελό ζόρι. Θα σου φανεί τεράστια η διαφορά. Αν κατάφερνες για Γιάννενα θα ήσουν άρχοντας αλλά Κοζάνη. Καλή δύναμη! 1
Θυτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Backpacker είπε Δύσκολα τα πράγματα πάρα πολύ στο θέμα φοιτήτριες στην Κοζάνη. Από τους μεγαλύτερους αρχιδόκαμπους ανάμεσα στις φοιτητικές πόλεις. Μετρημένες στα δάκτυλα χεριού ενός αδέξιου μαραγκού οι ομορφες φοιτήτριες και όπως είναι αναμενόμενο και κατανοητό καταλαβαίνουν αμέσως το θέμα ζήτηση/προσφορά που υπάρχει και δεν γυρνάνε να κοιτάξουν κανέναν. Επίσης ανύπαρκτες εναλλακτικές διασκέδασης εκτός από μερικά τρεντομπαράκια. Εσύ ειδικά που πας και από Αθήνα θα φας τρελό ζόρι. Θα σου φανεί τεράστια η διαφορά. Αν κατάφερνες για Γιάννενα θα ήσουν άρχοντας αλλά Κοζάνη. Καλή δύναμη! Καλησπέρα φίλε αρχικά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Αν έχω 10 ανθρώπους ποσες είναι οι κοπέλες και πόσες είναι οι πολύ όμορφες στην Κοζάνη; Δεν κυνηγάμε τις πολύ όμορφες απλά έχω απορία να δω ποσες Μ*ναρες θα συναντήσω στο δρόμο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις