Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Θυτης είπε

Καλησπέρα φίλε αρχικά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Αν έχω 10 ανθρώπους ποσες είναι οι κοπέλες και πόσες είναι οι πολύ όμορφες στην Κοζάνη;

Δεν κυνηγάμε τις πολύ όμορφες απλά έχω απορία να δω ποσες Μ*ναρες θα συναντήσω στο δρόμο μου 

Οι αναλογίες αντρών γυναικών ειναι 80-20. Τώρα γούστα είναι αυτά αλλά μην περιμένεις να ενθουσιαστείς με πάνω από 1 στις 10. Οπότε πας στο 2% των φοιτητών. Και αυτές κλασσικά δεν θα κοιτάνε τα πρωτοετάκια τα πιτσιρίκια ακομα και αν ειναι οι ίδιες πρωτοετά. Κοιτάνε τους μεγαλύτερους που ειναι δικτυωμένοι στην πόλη ή δουλεύουν κιολας κανα μπαρμανιλίκι ή κανα PR σε καταστήματα και τις βάζουν και αυτές για καλησπερατζούδες. 

Γενικά σε αυτές τις συγκυρίες βλέπεις ακόμα και μέτριες να την ψωνίζουν γιατί η σχετικότητα τις κάνει να φαίνονται τούμπανα.

Ηράκλειο σπόυδασα και το έβλεπα αυτό σε τεράστιο βαθμο όποτε πηγαινα στα Χανια για βόλτα που είναι μια αντίστοιχη περίπτωση για τους φοιτητές με την Κοζάνη και την Ξάνθη.Αρχιδόκαμπος δλδ.

Ανθυπομέτριες να τους την πέφτουν καθε βράδυ λιγούρια...κερασμένα ποτά παντού...έτοιμες σημειώσεις στη σχολή. Με τα δικια τους την ψωνιζουν τα κοριτσια βέβαια οταν βλέπουν τέτοιες αντιδράσεις. Και μεις οι αντρες οταν ήμασταν Ρέθυμνο έτσι νιώθαμε γιατί υπήρχε η ακριβώς αντίστροφη κατάσταση! 

Επεξ/σία από Backpacker
  • Sad 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδελφέ είναι σαν να μου περιέγραψες ακριβώς το χωριό μου την Καλαματα.Μιλαμε για απίστευτη ομοιότητα αρχίζω και πιστεύω πως έτσι είναι η ελληνική επαρχία.Απο ντόπιες;

Πάντως ρεσπεκτ με κατατοπισες λληρως.Εσυ αν επιτρέπεται σε ποιο έτος και ποια σχολή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Θυτης είπε

Αδελφέ είναι σαν να μου περιέγραψες ακριβώς το χωριό μου την Καλαματα.Μιλαμε για απίστευτη ομοιότητα αρχίζω και πιστεύω πως έτσι είναι η ελληνική επαρχία.Απο ντόπιες;

Πάντως ρεσπεκτ με κατατοπισες λληρως.Εσυ αν επιτρέπεται σε ποιο έτος και ποια σχολή ;

¨Εχω τελειώσει εδώ και χρόνια εγώ αλλού ήμουν. Δεν ειναι ολη η επαρχία το ίδιο. Γιάννενα ή Ρεθυμνο πχ είναι τρομερά για αντρα φοιτητή. Ηρακλειο και Κομοτηνή επίσης πολύ καλά. Σέρρες-Λάρισα αρκετά καλά επίσης. 

Ντόπιες ειδικά στην αρχή μονο αν καταφέρεις να ρίξεις ξώφαλτσα κάνα ξεπεταγμένο από κάνα ΕΠΑΛ. 

Επεξ/σία από Backpacker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...