4saken Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν μπορει να μαι ο μονος...Το κλειδωνω και το βαζω στην τσεπη...Οταν το βγαζω εχουν μεταφερθει σε αλλη οθονη η εχουν σβηστει φακελοι, ξαφνικα αρχιζει να καλει ειτε ασχετα νουμερα ειτε νουμερα που εχω καλεσει προσφατα,ανοιγει το bluetooth...OTI NA NAI...Πειτε μου οτι δεν ειμαι ο μονος και απορειτε και εσεις...
zynif Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ακτινοβολούνται τα γεννητικά όργανα σου και μετά πάνε οι απόγονοι που περιμένει η μαμά κι ο μπαμπάς όπως μας έλεγε ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο 2
Highlander Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν έχεις υπενθυμίσεις όπως εγώ, αν λάβεις μήνυμα κλπ κλπ κλπ τότε ανοίγει η οθόνη από τις ειδοποιήσεις. Κόψε από τις ειδοποιήσεις το να ανοίγει η οθόνη και λογικά δεν θα έχεις θέμα. Τα ίδια πάθαινα και εγώ.
4saken Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 έχεις σκεφτεί να το κλειδώνεις ? Διαβάσες τι εγραψα? 2
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ποιό κινητό έχεις? Τσέκαρε τις ρυθμίσεις για ξεκλείδωμα οθόνης, αλλιώς τζάμπα το κλειδώνεις
InfernoN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 βάλε μοτίβο ή κωδικό για ξεκλείδωμα έχεις σκεφτεί να το κλειδώνεις ? αυτουνουυ μην του δίνεις σημασία είναι το παιδί που έχουμε στο forum για τα θελήματα
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Λογικά ξεκλειδώνει με κάποιο τρόπο ή ξεκλειδώνει στιγμιαία όταν έχεις μια ειδοποίηση και μετά πατάει ό,τι να ναι μόνο του. Δοκίμασε να αλλάξεις τρόπο ξεκλειδώματος και δες τις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις όπως είπε και ο Highlnder
4saken Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Nexus 4 ειναι το ρυθμισα να ξεκλειδωνει με το pin μου...λογικά διορθώθηκε.... 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Διαβάσες τι εγραψα? ναι , εσύ ? οπως κατάλαβες έδωσα την λύση με 5 λέξεις , λακωνικά και σταράτα οι υπόλοιποι απλά το εξηγούν . αυτουνουυ μην του δίνεις σημασία είναι το παιδί που έχουμε στο forum για τα θελήματα μου θυμίζεις τη μάνα μου, γιαυτό σε αγαπάω
haris_216 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν μπορει να μαι ο μονος...... Δεν είσαι ο μόνος. Και πραγματικά αν δεν είχα κάποια παιχνιδάκια στο smartphone για να περνάει η ώρα σε φάση της όποιας αναμονής, θα είχα γυρίσει σε ένα κλασσικό τηλέφωνο που μπορείς να το χειριστείς και να στέλνεις sms με το ένα χέρι και να μην τρώει κολλήματα όταν έχει ψυχολογικά. Από τη στιγμή που βάλαμε ένα pc στην κωλότσεπη (smartphone) πήραμε μαζί και τα κακά εκτός από τα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα