Audakias power Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα...ενδεχομένως να έχω πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών πιάνω χαμηλά fps σε παιχνίδια όπως GTA IV 20 FPS σε benchmark και επίσης παρατηρώ κάποιες φόρες μπλε κυματισμούς στην οθόνη..Φταίει η κάρτα γραφικών η είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω..Ευχαριστώ. Το pc αποτελείτε.. PCU:500W CPU:Q8300 MB:P5QC RAM:4GB 800MHZ GPU:GTX 650 1GB
Audakias power Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δεν εχω θεμα καθολου..δεν ανεβαζει ποτε πανω απο 50 βαθμους σε game...
Audakias power Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε τη μπορεί να παίζει ρόλο γιατί αυτη τη κάρτα πρέπει να φτάνει άνετα η τροφοδοσία...μαλιστα τώρα έχω βάλει και υδροψυξη 4 fan και ένα controller και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα.
manolo0liss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 το τροφοδοτικο ειναι οριακο για αυτο σου τα κανει αυτα
deesnider Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μάλιστα στα ποσά watt να κοιτάξω; Το πρόβλημα δεν είναι στα watt, αλλά στην ποιότητα τού τροφοδοτικού, για την οποία τα Deer κάθε άλλο παρά φημίζονται. Σ' ένα τροφοδοτικό «σοβαρού» κατασκευαστή, τα 500W δε θα είναι απλώς ονομαστικά και θα είναι υπέρ αρκετά για το σύστημά σου. Πολλές οι επιλογές: Δες π.χ. σε xfx, corsair, thermaltake... 2
Audakias power Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλώς..ευχαριστω όλους σας για τη βοήθεια και τον χρόνο σας.
aetos1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Είναι καινούργια η κάρτα ; Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια; Δοκίμασε άλλο driver από το site της nvidia
Audakias power Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Είναι 5 μηνών η κάρτα με περασμένα τα τελευταία drive..και βαση με το harware που έχω δεν υφίσταται να συμβαινει αυτό..και ο επεξεργαστής,η ραμ και η Κάρτα στα παιχνίδια που παίζω με τέρμα γραφικά και δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες ούτε ανεβάζουν πάνω από 50% λειτουργίας..γι αυτό και μ φενεται παράξενο.
aetos1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και έχει πολλά θέματα κάτι τελευταίο αν δεν το έχεις κάνει ήδη είναι να καταβάσεις το τελευταίο patch του παιχνιδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα