Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , 

έχω ένα λάπτοπ και μου έχουν χαλάσει τα usb τα οποία είναι κολλημένα στην πλακέτα....

πήρα κάτι usb από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά...αλλά δεν δούλεψαν...ή δεν έκανα την κόλληση καλά...ή θέλει τα δικά του usb...

Σε περίπτωση που του αγοράσω τα δικά του usb από το ebay και δεν κάνω δουλειά...

Υπάρχει κάποιος αντάπτορας κάτι να μου δίνει usb π.χ από το vga ???

ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θέλει τα δικά του usb απλα πρέπει να κανεις σωστά την κόλληση

Δημοσ.

Ποιο είναι το λάπτοπ;

Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία απο τις παλιές και τις καινούργιες usb να δούμε αμα είναι ίδιες;

Φωτογραφία απο τις κολλήσεις έχεις; Το θέμα είναι να μην σου έχει κάψει πιο μέσα βέβαια :/ Ρεύμα δίνουν ή είναι νεκρές τελείως;

Δημοσ.

Ποιο είναι το λάπτοπ;

Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία απο τις παλιές και τις καινούργιες usb να δούμε αμα είναι ίδιες;

Φωτογραφία απο τις κολλήσεις έχεις; Το θέμα είναι να μην σου έχει κάψει πιο μέσα βέβαια :/ Ρεύμα δίνουν ή είναι νεκρές τελείως;

Δεν νομίζω να έχει κάψει ποιο μέσα...απλά τα usb που έβαλα "οι ακίδες τους" δεν είχαν μπει τελείως μέσα στις τρύπες... " υπέθεσα πως θα έπιανε με την κόλληση...

Δεν δίνουν καθόλου ρεύμα...

τα usb του είναι αυτά : post-243356-0-08940900-1404577314_thumb.jpg

και αυτά που έβαλα είναι αυτά : post-243356-0-89701600-1404577507_thumb.jpg

όπως βλέπετε.... καμία σχέσει το ένα με το άλλο... 

τα 2 πλαϊνά είχαν μπει μέσα...ενώ τα πίσω 4 ίσα που κατάφερα να τα βάλω μέχρι την μέση στις τρύπες...

Δημοσ.

Ανάποδα είναι αυτά, πρέπει να πάρεις τα ίδια που να έχουν τις ακίδες απο την κάτω μεριά και όχι απο την πάνω όπως αυτά που πήρες.

Όπως και να έχει υπάρχει και η λύση της PCMCIA άμα δεν θες να κολλάς και να ξεκολλάς.

Δημοσ.

Ανάποδα είναι αυτά, πρέπει να πάρεις τα ίδια που να έχουν τις ακίδες απο την κάτω μεριά και όχι απο την πάνω όπως αυτά που πήρες.

Όπως και να έχει υπάρχει και η λύση της PCMCIA άμα δεν θες να κολλάς και να ξεκολλάς.

Δεν πρέπει να έχει τέτοια υποδοχή το laptop....άλλη λύση δεν υπάρχει ?

Το laptop είναι : aspire 5732z

Δημοσ.

To καλύτερο θα ήταν αφου λες οτι δεν έχει θέμα πιο μέσα να έπαιρνες τις κανονικές θύρες και να τις άλλαζες... Βέβαια πρέπει να καθαρίσεις τις επαφές, να περάσεις σολτερίνη και μετά να κολλήσεις τις νέες θύρες απο πάνω που να γίνει σωστή δουλειά.

Εναλλακτικά υπάρχουν κάτι mpcix που βγάζουν USB αλλά θα χάσεις μια mpcix και θα έχεις και το θέμα με την αποκόλληση απο την κανονικiά θύρα...

Εγώ λέω πάρε μια τρόμπα να βγάλεις την παλιά κόλληση, πάρε και λίγη σολτερίνη να κάνεις σωστά την επόμενη και βάλε σωστές θύρες (θα βρεις και σε μαγαζί εδώ δεν είναι ανάγκη να πάρεις απο ebay που θα καθυστερήσουν) που να έχουν τις επαφές στην σωστή μεριά και είσαι jet.

Δημοσ.

To καλύτερο θα ήταν αφου λες οτι δεν έχει θέμα πιο μέσα να έπαιρνες τις κανονικές θύρες και να τις άλλαζες... Βέβαια πρέπει να καθαρίσεις τις επαφές, να περάσεις σολτερίνη και μετά να κολλήσεις τις νέες θύρες απο πάνω που να γίνει σωστή δουλειά.

Εναλλακτικά υπάρχουν κάτι mpcix που βγάζουν USB αλλά θα χάσεις μια mpcix και θα έχεις και το θέμα με την αποκόλληση απο την κανονικiά θύρα...

Εγώ λέω πάρε μια τρόμπα να βγάλεις την παλιά κόλληση, πάρε και λίγη σολτερίνη να κάνεις σωστά την επόμενη και βάλε σωστές θύρες (θα βρεις και σε μαγαζί εδώ δεν είναι ανάγκη να πάρεις απο ebay που θα καθυστερήσουν) που να έχουν τις επαφές στην σωστή μεριά και είσαι jet.

Προφανώς κάτι τέτοιο εννοείς? 

post-243356-0-36199800-1404603612_thumb.jpg

Στις κολλήσεις δεν υπάρχει θέμα εξαρτημάτων ή υλικών καθώς πάω σε ένα κατάστημα φίλου που τα έχει όλα ^^ 

Δεν ξέρω από Ελλάδα βρήκα το 1 στα 13 ευρώ χωρίς μεταφορικά....θέλω 2 χ 13 = 26 ευρώ + μεταφορικά....δλδ ντάξει...ebay κ πάλι ebay....

Δημοσ.

Καλημέρα.

Απο όσο βλέπω μια mPCIx έχει αυτό, άρα θα πρέπει να βγάλεις την κάρτα wifi άμα βάλεις τέτοια κάρτα... Άσε που μετά θα πρέπει να κολλήσεις στο σωστό σημείο τις θύρες για να μην κουνάνε με τίποτα κόλλα... Η αλλαγή με τις κανονικές θα ήταν καλύτερη θα έλεγα...

Αφού υπάρχουν θύρες και υλικά που λες γιατί δεν κολλάτε τις σωστές usb κανονικά να κάτσουν και καλά που να είσαι OK?

Δημοσ.

Ο Νικος εχει δικιο,τα βυσματα ειναι αναποδα.

Εχεις φτασει στην πηγη και δεν ηπιες νερο.

Η γνωμη μου ειναι να βρεις βυσματα με τα πινακια πανω και να τελειωνεις.

Προσοχη τωρα,γιατι πρεπει να ξανακαταπονισεις το board με κολληση-αποκολληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...