Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

έχω ένα μικρό προβλημα, και θα ήθελα κάποιος φίλος να μου δώσει τα φώτα του...

Λοπόν έχω στο σαλόνι ένα ADSL modem που έχει 4 λαν, το ένα φέυγει και πάει σε ένα δομάτιο που έχω στήσει έναν server, το άλλο καλώδιο πάει απο το adsl modem, σε ένα 8πλο switch που εκει πάνω έχω 1 σμαρτ tv, ενα PS3, 1 dreambox, και προσφατα έβαλα και εναν σκληρό δίσκο NAS (lan disk)..

Όλα καλα μέχρι που αποφάσισα στο δομάτιο του server ήθελα να βάλω dvr, και να το βλέπω όχι απο μόνιτορ αλλά απο browser του server ή κα΄ποιου άλλου pc....

το καλώδιο λοιπόν που ερχόταν απο το adsl μοδεμ αντι να παει κατευθειαν στον server το έριξα σε ενα μικρό switch και απο το switch δινω στον server και στο dvr... 

Απο τότε λοιπόν ο server ΔΕΝ παίρνει ip και μου λέει ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ Δίκτυο και οι άλλες συσκευες σταμάτησαν να βλέπουν δίκτυο... 

Reboot, ξανα reboot, reset, ξανά reset τίποτα, τώρα δεν παιζουν όυτε οπως έπαιζαν πριν...

αν μπορει κάποιος φίλος να μου δώσει τα φώτα του...

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

πιθανον το dvr να εχει ιδια ip με καποιο αλλο, η και το switch, ή και καποιο καλωδιο να στα βραχυκυκλωνει.

Δημοσ.

πηγαινε βήμα-βήμα μέχρι να βρεις τι φταίει...

Αρχικά, σύνδεσε dvr με adsl modem-router και το pc σου μονο, δες αν επικοινωνούν, αν ναι, δες την ip του dvr μήπως είναι ίδια με κάποιου άλλου μηχανήματος στο δίκτυό σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...