Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω Μαργαρίτα, πως είναι δυνατό να μην χρεώνει επίσκεψη;

Εννοώ, δεν είναι αυτό το επάγγελμά του; Δεν το ασκεί για βιοπορισμό;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε συ φιλος  δεν ειπε κανεις οτι  ισχυουν αυτες οι τιμες - ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕς ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ  ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ -δε πειραζει ομως καποιος που δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ  ιδεα να ριξει μια ματια να δει πχ οτι η μια απλη ακτινογραφια παιζει στο 20αρικο και οχι στο 100ρικο !  μη γινεσαι ξυνος .

Μαργαριτα το ποιο σημαντικο ειναι αυτο το Αλφα  που λες ..

Χαρη  θα σου παρει λεφτα για την βοηθεια που θα σου προσφερει δε θα στο κανει τσαμπα δε το κανει για την ψυχη της μανας του , απλα δεν ειναι το μονο και το πρωτο που τον ενδιαφερουν τα χρηματα,  αυτο θελει να σου πει ..

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ πως χαρακτηρίζετε κάτι ως υπερβολικό ή ακριβό όταν δεν έχετε ιδέα για το τι συνέβη. Είναι τρομερό.

2-3 ενέσεις λέει ο ts. Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος τους; τι ενέσεις ήταν; πόση ώρα, έστω, διήρκεσε η επίσκεψη;

Στην τελική μπορεί να είναι πράγματι ακριβός, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό δεν το γνωρίζει κανείς σε αυτό το thread.

Δημοσ.

Απορώ πως χαρακτηρίζετε κάτι ως υπερβολικό ή ακριβό όταν δεν έχετε ιδέα για το τι συνέβη. Είναι τρομερό.

δε ξερω τι μπορει να ειχε το κουταβακι σας και τι ενεσεις ηταν αυτες αλλα με την λογικη οτι σημερα δυστυχως σχεδον ολοι ειναι οτι αρπαξε ο κωλος τους

Δημοσ.

Άρα το συμπέρασμα που βγάζει κανείς διαβάζοντας αυτά που γράφεις ποιο είναι;

α) Ό,τι αρπάξει ο κώλος τους, μας έπιασε κώτσους, είναι υπερβολικό το ποσό, διότι έχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κρίνω.

β) Ό,τι αρπάξει ο κώλος τους, μας έπιασε κώτσους, είναι υπερβολικό το ποσό, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να είχε το κουταβάκι ή τι ήταν οι ενέσεις.

γ) Μας έπιασε κώτσους, είναι υπερβολικό το ποσό, διότι η άποψή μου είναι πως σήμερα οι περισσότεροι είναι ό,τι αρπάξει ο κώλος τους αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να είχε το κουταβάκι ή τι ήταν οι ενέσεις.

δ) Η τιμή είναι μια χαρά λογική

ε) Δεν έχω άποψη.

στ) @#$%^&*()_

Οξύς νους οι περισσότερες.

Νομίζω πως ούτε καν η στατιστική (sic) δεν αρκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μην ξεχνάτε , δεν μιλαμε για Ιατρος VS τσαγγάρης (τυχαιο το παραδειγμα και με καθε σεβασμο ) 

αλλα κτηνίατροι και ιατροί ανθρώπων πρόκειται για ιατρούς  απο την σχολη επιστημών υγείας που εχουν να κανουν με ζωες . 

Βεβαια παρολο που και οι δυο εχουν να κανουν με ζωες, αλλο το ενα αλλο το αλλο και δεν μπορουν να συγκριθουν απο θεμα σημαντικοτητας....

Αλλο η ζωη του σκυλου ή της ...γιδας που εχω για κατοικιδιο αλλο η ζωη του παιδιου μου...

Σημαντικες και οι δυο ζωες αλλα οταν γινεται η συγκριση μεταξυ τους τις χωριζει χαος...

Δημοσ.

οχι το συμπερασμα αυτων που λεω ειναι πολυ πιο απλο , εσυ το κανεις πολυπλοκο!

α. δε  ξερω τι ενεσεις ηταν αυτες (οπως επι λεξη λεω) , οποτε μπορει οντως τα 80 να ηταν αυτα που επρεπε να πληρωσεις , δε μπορω να ξερω ομως μιας και δεν λες λεπτομερειες  και

β. αλλα στις μερες μας οι περισσοτεροι (και οχι μονο οι κνηνιατροι εννοειται) ειναι οτι αρπαξει ο κωλος τους δυστυχως ..

στο α. νομιζω δε διαφωνεις .. αν διαφωνεις στο β. τοτε βλεπουμε εντελως διαφορετικα τα πραγματα και μακαρι να ειχες δικιο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως από αυτά που έγραψες αυτό κατάλαβα:

α. δε  ξερω τι ενεσεις ηταν αυτες (οπως επι λεξη λεω) , οποτε μπορει οντως τα 80 να ηταν αυτα που επρεπε να πληρωσεις , δε μπορω να ξερω ομως μιας και δεν λες λεπτομερειες

Το β ούτε καν. Λίγο βλάκας, λίγο η ώρα...

Δημοσ.

Βεβαια παρολο που και οι δυο εχουν να κανουν με ζωες, αλλο το ενα αλλο το αλλο και δεν μπορουν να συγκριθουν απο θεμα σημαντικοτητας....

Αλλο η ζωη του σκυλου ή της ...γιδας που εχω για κατοικιδιο αλλο η ζωη του παιδιου μου...

Σημαντικες και οι δυο ζωες αλλα οταν γινεται η συγκριση μεταξυ τους τις χωριζει χαος...

σαφέστατα , δεν έκανα σύγκριση των δυο .

Δεν έκανα καν τετοιου είδους σύγκριση .

Απλά καταλαβαίνεις οτι ο καθένας απο την σκοπιά του (ιδιοκτήτης του ζωου και γιατρός) έχει και την ανάλογη ευθύνη και ρόλο έναντι της ζωής του ζώου .

Ο γιατρός όταν έρθει το ζώο ψυχορραγώντας ( που λέει ο λόγος ) στο ιατρείο , σαφως και θα κάνει τα πάντα να το σώσει , να ζήσει καλύτερα , και ολα τα σχετικά .

Σαφως και δεν θα πει "χεστηκα , ζωο ειναι , εδω πεθαίνουν άνθρωποι" . Για τους ανθρώπους υπάρχουν οι γιατροί των ανθρώπων αντίστοιχα .

Το λυπηρό της υπόθεσης ωστόσο , διαβαζοντας κατα καιρούς σχόλια εδω μέσα σχετικά με ζωα , την υγεία τους , κλπ κλπ είναι οτι δυστυχως ο Έλληνας ακόμη δεν έχει φτάσει ακόμα στην νοοτροπία και την στοιχειώδη αντίληψη περι των ζώων και του γεγονότος οτι πρόκειται για οργανισμούς που χρήζουν περίθαλψης και ενιοτε προστασίας και νοσηλείας .

και αυτο , διότι στο 90% των ιδιοκτητών ( τοσο in real life αλλα και ορμώμενος απο εδω μεσα ) βλέπω οτι τα ζώα τα αντιλαμβάνονται

σαν σκουπιδοφάγους/ βασικους καταναλωτές οικιακών αποφαγιών 

ή σαν το αυτοκίνητό τους , που πήγε στο συνεργείο για το σέρβις του έκανε μια ένεση και ξαναπήρε μπρός .

• Like 1
Δημοσ.

και αυτο , διότι στο 90% των ιδιοκτητών ( τοσο in real life αλλα και ορμώμενος απο εδω μεσα ) βλέπω οτι τα ζώα τα αντιλαμβάνονται

σαν σκουπιδοφάγους/ βασικους καταναλωτές οικιακών αποφαγιών 

ή σαν το αυτοκίνητό τους , που πήγε στο συνεργείο για το σέρβις του έκανε μια ένεση και ξαναπήρε μπρός .

Εντάξει σίγουρα έχεις δίκιο αλλά θέλω να πιστεύω οτι αυτή την νοοτροπία την έχουν περισσότερο οι ηλικιωμένοι. Τουλάχιστον οι γιαγιάδες μου και οι παππούδες αντιμετωπίζαν τα κατοικίδια ως την παλιόγατα και το κοπρόσκυλο που αν το πάρουμε στο σπίτι θα τους δίνουμε τα περισσευούμενα από το φαγητό μας κι αν τύχει και το ζώο κάνει καμιά βλακεία π.χ δάγκωμα γρατζούνισμα ή χέσιμο εκτός του χώρου που πρέπει θα το πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι. Ελπίζω οι περισσότεροι νέοι να έχουμε αποβάλλει σε κάποιον βαθμό αυτή την νοοτροπία.

Δημοσ.

Εντάξει σίγουρα έχεις δίκιο αλλά θέλω να πιστεύω οτι αυτή την νοοτροπία την έχουν περισσότερο οι ηλικιωμένοι. Τουλάχιστον οι γιαγιάδες μου και οι παππούδες αντιμετωπίζαν τα κατοικίδια ως την παλιόγατα και το κοπρόσκυλο που αν το πάρουμε στο σπίτι θα τους δίνουμε τα περισσευούμενα από το φαγητό μας κι αν τύχει και το ζώο κάνει καμιά βλακεία π.χ δάγκωμα γρατζούνισμα ή χέσιμο εκτός του χώρου που πρέπει θα το πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι. Ελπίζω οι περισσότεροι νέοι να έχουμε αποβάλλει σε κάποιον βαθμό αυτή την νοοτροπία.

Αφού δέχεσαι ότι την νοοτροπία αυτή την είχαν (έχουν) οι μεγαλύτεροι τί ακριβώς σε κάνει να αισιοδοξείς (αν όχι εθελοτυφλείς) ότι οι νέοι θα το έχουν αποβάλει (σε κάποιο βαθμό);

Μήπως για τον ίδιο λόγο για τον οποίο οι μπαμπάδες στάθμευαν παράνομα κι εμείς πλέον δεν το κάνουμε;

Μήπως επειδή οι γονείς μας ήταν ανυπόμονοι στις ουρές και έκαναν φασαρία (άσχετα αν έβλεπαν ότι ο αρμόδιος υπάλληλος δουλεύει και δεν το κ..λοβαράει) ενώ εμείς περίμένουμε ήσυχα και πολιτισμένα;

Ή μήπως επειδή οι παπούδες μας καθάριζαν το χωράφι τους και πετούσαν τα ξερόχορτα στο δίπλα ενώ εμείς (εντάξει χωράφια δεν παίζουν) όταν πλένουμε τα κάγκελα του μπαλκονιού τσεκάρουμε και προσέχουμε να μην βρέξουμε τον περαστικό;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην ξανασκοτώσεις κουνούπι.

Και ανησυχούσα γιατί 2 σελίδες τώρα δεν το είχε ποστάρει κανείς! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...