Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος ειναι Αθηνα, και θελει καλο γιατρο (επιστημονα κ με αγαπη σ αυτο που κανει) και καλες τιμες, μπορει να παει στον Αποσολο Κεστη στο Χαλανδρι. Εμεις πινουμε νερο στ ονομα του. Εξαιρετικος.

καλό είναι να μην κανουμε διαφήμιση με ονόματα.

Υπάρχουν και άλλοι καλοί και γενικότερα ενδιαφέρονται για τα ζώα και έχουν και καλές τιμές . Νεα Πεντέλη τα πάω εγώ..

τελευταία για επίσκεψη και ακτινογραφία πήρε 30. Νομίζω λογική τιμή.

Εχω πέσει και σε χασάπηδες κομπογιανίτες προς Μελίσσια μεριά κυρίως εκεί οι κύριοι ξέρουν.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα διαφημισης. Δεν ειναι κακο θεωρω το να μοιραστουμε εμπειριες απο κτηνιατρους. Κι εμας καποιος μας τον συστησε κι ετσι απαλαγηκαμε απ τον χασαπη που πηγαιναμε.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες που πηγα την σκυλα μας, αλλα και καθε φορα που την πηγαινω, η κτηνιατρος μας γραφει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ πόσο κόστισε το κάθε φάρμακο/ενέσα που της έβαλε και πόσα χρεωνεί τη δική της δουλειά. Αυτό νομίζω είναι το σωστό. Δε χρειάζεται να γράψω όνομα/κάνω διαφήμιση, το ιατρείο της είναι γεμάτο κόσμο, είναι εξαιρετική στη δουλειά της.

Οφ τοπικ-Προσωπική άποψη, οι γιατροί, ανεξαρτήτως ειδικότητας, πληρώνονται λίγα χρήματα. Δε μιλάω για κάποιον φθασμένο χειρουργό που μπορεί να βγάζει μύρια -μιλάω για τον πρωτοδιόριστο γιατρό που παίρνει ψίχουλα σε σχέση με τα χρόνια που σπούδασε + την ευθύνη που έχει.-οφ τοπικ.

• Moderators
Δημοσ.

Μην ξανασκοτώσεις κουνούπι.

Όλοι ξέρουν ότι εξαιρούνται τα έντομα. Και όσοι οργανισμοί δεν έχουν κεντρικό νευρικό σύστημα. Και αυτά που χρησιμοποιούνται για πειραματόζωα έτσι ώστε να προοδεύει η ιατρική και η βιολογία.

Γενικά, μόνο για τα μαλλιάρα και γλυκούλικα ζωάκια ισχύει. Εκτός κι αν τρώγονται, φυσικά.

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι ξέρουν ότι εξαιρούνται τα έντομα. Και όσοι οργανισμοί δεν έχουν κεντρικό νευρικό σύστημα. Και αυτά που χρησιμοποιούνται για πειραματόζωα έτσι ώστε να προοδεύει η ιατρική και η βιολογία.

Γενικά, μόνο για τα μαλλιάρα και γλυκούλικα ζωάκια ισχύει. Εκτός κι αν τρώγονται, φυσικά.

Από δω και πέρα θα τρώμε μόνο ακρίδες επειδή είμαστε ευαίσθητοι.

Δημοσ.

Μα εννοείται πως δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη (και ειδικά συμπάθειας) προς τα ζώα αν έχει τύχει να φας ποτέ hamburger.

Και φυσικά ούτε κουβέντα πρέπει να πει κανείς για οικολογία αν δεν μένει σε αχυροκαλύβα στην κορυφή λόφου και να ντύνεται με φύλα (έτσι ώστε να έχει μηδενική συμμετοχή στις εκπομπές διοξειδίου).

Ή υποστηρίζεις κάτι (μέχρι το μεδούλι) ή όχι. Μεσοβέζικες λύσεις και θέσεις δεν χωρούν στην ιδαν(ε)ική ελληνική κοινωνία του 2014

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο να δυναμιτίσω το κλίμα σχολιάζοντας το "άλλο η γίδα μου, άλλο το παιδί μου" και ερωτώντας "ανάμεσα στη γάτα σου και το παιδί ενός αγνώστου, τι διαλέγουμε;;;".

• Like 4
Δημοσ.

Οφ τοπικ-Προσωπική άποψη, οι γιατροί, ανεξαρτήτως ειδικότητας, πληρώνονται λίγα χρήματα. Δε μιλάω για κάποιον φθασμένο χειρουργό που μπορεί να βγάζει μύρια -μιλάω για τον πρωτοδιόριστο γιατρό που παίρνει ψίχουλα σε σχέση με τα χρόνια που σπούδασε + την ευθύνη που έχει.-οφ τοπικ.

Ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες παίρνουν περισσότερα;

Για την ευθύνη συμφωνώ ότι υπάρχει, αλλά είναι κυρίως φιλοσοφικού και ηθικού περιεχομένου παρά πραγματικός κίνδυνος για να φυλακιστούν ή να τιμωρηθούν.

Δημοσ.

Μα εννοείται πως δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη (και ειδικά συμπάθειας) προς τα ζώα αν έχει τύχει να φας ποτέ hamburger.

Και φυσικά ούτε κουβέντα πρέπει να πει κανείς για οικολογία αν δεν μένει σε αχυροκαλύβα στην κορυφή λόφου και να ντύνεται με φύλα (έτσι ώστε να έχει μηδενική συμμετοχή στις εκπομπές διοξειδίου).

Ή υποστηρίζεις κάτι (μέχρι το μεδούλι) ή όχι. Μεσοβέζικες λύσεις και θέσεις δεν χωρούν στην ιδαν(ε)ική ελληνική κοινωνία του 2014

Μπορείς να τις εκφέρεις τις παραπάνω απόψεις και τις συμπάθειες και να γίνεις και ευαίσθητός και γλυκούλης σε γκομενάκια άμα θες.

Άμα όμως εξισώσεις την ανθρώπινη ζωή με της γάτας θα πεταχτώ εγώ και θα πω για κουνούπια και ψητά κατσίκια για να σου την σπάσω, οπότε ακολούθα τα ίχνη των quotes για να βρεις που ξεκίνησε.

Σε αυτό το σημείο να δυναμιτίσω το κλίμα σχολιάζοντας το "άλλο η γίδα μου, άλλο το παιδί μου" και ερωτώντας "ανάμεσα στη γάτα σου και το παιδί ενός αγνώστου, τι διαλέγουμε;;;".

Επίσης σε περίπτωση κατοχής, θα την φας την γάτα σου? Κι αν δεν έχεις γατά θα το φας το παιδί σου?

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει σίγουρα έχεις δίκιο αλλά θέλω να πιστεύω οτι αυτή την νοοτροπία την έχουν περισσότερο οι ηλικιωμένοι. Τουλάχιστον οι γιαγιάδες μου και οι παππούδες αντιμετωπίζαν τα κατοικίδια ως την παλιόγατα και το κοπρόσκυλο που αν το πάρουμε στο σπίτι θα τους δίνουμε τα περισσευούμενα από το φαγητό μας κι αν τύχει και το ζώο κάνει καμιά βλακεία π.χ δάγκωμα γρατζούνισμα ή χέσιμο εκτός του χώρου που πρέπει θα το πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι. Ελπίζω οι περισσότεροι νέοι να έχουμε αποβάλλει σε κάποιον βαθμό αυτή την νοοτροπία.

H Ελλάδα μας, παραμένει στο top five των χωρών κακοποίησης ζώων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Ένας να πέσει ρε την ώρα που βάζει φόλα ή κακοποιεί ζωντανό...τον έχω μαμήσει πατόκορφα.

Περί αξίας ανθρώπινης ζωής κλπ κλπ, αρκετά σκουλήκια δεν θα έπρεπε ΚΑΝ να είχαν γεννηθεί, οπότε το εάν αξίζει μία ανθρώπινη ζωή από ένα ζώο,είναι μεγάλη κουβέντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...