Barbara1980 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλημερα Σκεφτομαι συντομα να κανω ενα τατουαζ απλο, μαυρο και μικρο-περιπου 2-3 εκ σε μεγεθος-. Τι τιμες παιζουν? Ειναι καταλληλη αυτη η εποχη η θα εχω προβλημα με την εκθεση στον ηλιο?
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το τατουάζ στην αρχή δεν θέλει έκθεση στον ήλιο και δεν κάνει να μπεις σε θάλασσα τουλάχιστον για 2 βδομάδες. Τιμές ποικίλουν αλλα να υπλογίζεις το λιγότερο 60€. Δυστηχώς η εποχή είναι η πλέον ακατάλληλη! 2
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τιμή μπορεί να σου πει μόνο ο αρτιστ. Να ξέρεις πως μόνο να ανοιχτούν τα εργαλεία και να κάνει μια τελεία, θα σου κοστίσει 50 ευρώ
defacer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει χειρότερη εποχή να χτυπήσεις. Οκτώβριο το νωρίτερο.
GoDRiC- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 συμφωνω με defacer, καλυτερα να μη το κανεις καλοκαιρι..
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 και να ξέρεις ότι θέλει και φρεσκάρισμα ανα κάποιο διάστημα.
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ανά μεγάλο χρονικό διάστημα αν το προσέχεις. Έχω 8 χρόνια ένα και είναι σαν να το έκανα χτες
lambroszekis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ανά μεγάλο χρονικό διάστημα αν το προσέχεις. <br> Έχω 8 χρόνια ένα και είναι σαν να το έκανα χτες Τι χρειάζεται για μια καλή περιποίηση; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αντηλιακό όταν πηγαίνεις στη θάλασσα (αλλά αν έχεις στο μπράτσο πχ όταν βγεις έξω πάλι θέλει) και καθημερινή ενυδάτωση της περιοχής
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Άσχετο: Είχε κάνει μία φίλη πριν 6 χρόνια ένα δελφίνι. Τώρα πια (για μια περίοδο είχε σταματήσει την γυμναστική) φαίνεται σαν μία ένωση σαρδέλας και ροφού. 2
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Άσχετο: Είχε κάνει μία φίλη πριν 6 χρόνια ένα δελφίνι. Τώρα πια (για μια περίοδο είχε σταματήσει την γυμναστική) φαίνεται σαν μία ένωση σαρδέλας και ροφού. αν ο artist ξέρει να βαράει δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα μέσα σε 6 χρόνια επειδή θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι, εκτός αν γεράσεις η πάρεις χάσεις καμια 30-40 κιλά κ βιαστεί το δέρμα. μπας κ ξες πόσα γκαφρά έσκασε τότε?
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αν ο artist ξέρει να βαράει δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα μέσα σε 6 χρόνια επειδή θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι, εκτός αν γεράσεις η πάρεις χάσεις καμια 30-40 κιλά . μπας κ ξες πόσα γκαφρά έσκασε τότε? Ιδέα δεν έχω. Πήρε καμιά 10αριά κιλά, τα οποία, όμως, έχασε αργότερα.
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μάλλον έχασε-πήρε πολλά κιλά και ήταν σε κουλό σημείο (μπούτι κοιλιά κλπ)
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ιδέα δεν έχω. Πήρε καμιά 10αριά κιλά, τα οποία, όμως, έχασε αργότερα. αμα τα πήρε κ τα έχασε απότομα κ ηταν όπως λέει και η val σε κοιλιά/μπούτι το τατουαζ της και τα κιλά τα μαζευε σε εκείνο το σημείο όπως κάποιες που βάζουν στα μπούτια full για παράδειγμα τότε ναι παίζει αυτό να έφταιξε γιατι όταν παίρνουν κιλά οι γυναίκες με μάσα και τεμπελιά 99% ειναι λίπος , άρα μιλάμε για μεγάλο όγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα