Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα :-)

Σκεφτομαι συντομα να κανω ενα τατουαζ απλο, μαυρο και μικρο-περιπου 2-3 εκ σε μεγεθος-.

Τι τιμες παιζουν?

Ειναι καταλληλη αυτη η εποχη η θα εχω προβλημα με την εκθεση στον ηλιο?

Δημοσ.

Το τατουάζ στην αρχή δεν θέλει έκθεση στον ήλιο και δεν κάνει να μπεις σε θάλασσα τουλάχιστον για 2 βδομάδες. Τιμές ποικίλουν αλλα να υπλογίζεις  το λιγότερο 60€. Δυστηχώς η εποχή είναι η πλέον ακατάλληλη!

• Like 2
Δημοσ.

Τιμή μπορεί να σου πει μόνο ο αρτιστ. Να ξέρεις πως μόνο να ανοιχτούν τα εργαλεία και να κάνει μια τελεία, θα σου κοστίσει 50 ευρώ

Δημοσ.

Ανά μεγάλο χρονικό διάστημα αν το προσέχεις. <br>

Έχω 8 χρόνια ένα και είναι σαν να το έκανα χτες

Τι χρειάζεται για μια καλή περιποίηση;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αντηλιακό όταν πηγαίνεις στη θάλασσα (αλλά αν έχεις στο μπράτσο πχ όταν βγεις έξω πάλι θέλει) και καθημερινή ενυδάτωση της περιοχής

Δημοσ.

Άσχετο: Είχε κάνει μία φίλη πριν 6 χρόνια ένα δελφίνι. Τώρα πια (για μια περίοδο είχε σταματήσει την γυμναστική) φαίνεται σαν μία ένωση σαρδέλας και ροφού.

• Like 2
Δημοσ.

Άσχετο: Είχε κάνει μία φίλη πριν 6 χρόνια ένα δελφίνι. Τώρα πια (για μια περίοδο είχε σταματήσει την γυμναστική) φαίνεται σαν μία ένωση σαρδέλας και ροφού.

αν ο artist ξέρει να βαράει δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα μέσα σε 6 χρόνια επειδή θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι, εκτός αν γεράσεις η πάρεις χάσεις καμια 30-40 κιλά κ βιαστεί το δέρμα.

μπας κ ξες πόσα γκαφρά έσκασε τότε?

Δημοσ.

αν ο artist ξέρει να βαράει δεν αλλοιώνεται το αποτέλεσμα μέσα σε 6 χρόνια επειδή θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι, εκτός αν γεράσεις η πάρεις χάσεις καμια 30-40 κιλά .

μπας κ ξες πόσα γκαφρά έσκασε τότε?

Ιδέα δεν έχω. Πήρε καμιά 10αριά κιλά, τα οποία, όμως, έχασε αργότερα.

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω. Πήρε καμιά 10αριά κιλά, τα οποία, όμως, έχασε αργότερα.

αμα τα πήρε κ τα έχασε απότομα κ ηταν όπως λέει και η val σε κοιλιά/μπούτι το τατουαζ της και τα κιλά τα μαζευε σε εκείνο το σημείο όπως κάποιες που βάζουν στα μπούτια full για παράδειγμα τότε ναι παίζει αυτό να έφταιξε γιατι όταν παίρνουν κιλά οι γυναίκες με μάσα και τεμπελιά 99% ειναι λίπος , άρα μιλάμε για μεγάλο όγκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...