voltmod Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η Sony ανακοίνωσε το νέο Xperia C3, το οποίο στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels με σύστημα ευρυγώνιου φακού 25mm αλλά και με LED flash (soft light). Η ύπαρξη LED flash στη πρόσοψη, είναι ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο χαρακτηριστικό αναμφισβήτητα! Η μπροστινή κάμερα χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Superior Auto, όπως και η κύρια, και επομένως η λήψη φωτογραφιών αποτελεί απλή υπόθεση, αν και δεν υποστηρίζεται λειτουργία αυτόματης εστίασης. Σύμφωνα με τη Sony, η λήψη φωτογραφιών του τύπου -selfies- έχει αυξηθεί κατά 17.000% από το 2012, και η λέξη "selfie" προστέθηκε στο επίσημο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης το 2013. Το Sony Xperia C3, διαθέτει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD, με διαγώνιο 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p (267ppi), η οποία συνεπικουρείται από τη τεχνολογία Sony Mobile BRAVIA Engine 2, για καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Βασίζεται στο Snapdragon 400 chipset, με τέσσερις πυρήνες Cortex-A7 συχνότητας λειτουργίας 1.2GHz (Adreno 305 GPU) το οποίο συνοδεύεται από 1GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος προσφέρει χωρητικότητα 8GB, ωστόσο είναι επεκτάσιμος έως και κατά 64GB. Στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με κάμερα 8.0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Υποστηρίζει WiFi 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, NFC, GPS ενώ δεν απουσιάζει το ραδιόφωνο. Φυσικά υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα (Cat4). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh. Οι διαστάσεις του είναι 156.2 x 78.7 x 7.6 χιλιοστά και το βάρος του είναι 149,7 γραμμάρια. Να αναφέρουμε ότι το Sony Xperia C3, θα κυκλοφορήσει και σε Dual SIM έκδοση, με την ονομασία Xperia C3 Dual. Το Sony Xperia C3, θα διατεθεί σε πράσινο, λευκό και μαύρο χρώμα από τον ερχόμενο Αύγουστο. Θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Κίνα, και αργότερα σε όλες τις υπόλοιπες αγορές. Η τιμή του παραμένει άγνωστη για την ώρα. Site: Sony Mobile Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μόνο 5; δεν αρκεί στις γκομενες. Ίσως θα περιμένουν το nokia superman μην έχει 13mp τουλάχιστον (μην σου πω και pure view). 1
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πριν σχολιάσετε.. μην ξεχάσετε να βγάλετε μια selfie xD
Δημοφιλής ανάρτηση Stavmitsos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Είμαι ο μοναδικός ο οποίος εκνευρίζεται και μόνο με την ύπαρξη λέξης "selfie"; 37
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 @Stavmitsos Οχι. Και γω εκνευρίζομαι τόσο που όταν μετά το σεξ η πρώην μου μου ζήτησε να βγάλουμε selfie της έκανα ότι ο Chris brown στην Rihanna 6
gdriver Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Είμαι ο μοναδικός ο οποίος εκνευρίζεται και μόνο με την ύπαρξη λέξης "selfie"; και εγώ. μόδα την κάναμε σιχτίρ!!!! 5
george_gr1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η selfie πρέπει να είναι λίγα mp για να μη φαίνονται οι ρυτίδες. Να έχει και λειτουργία διόρθωση ατελειων όπως το s4, που έχει κανει πάταγο στο fb. 2
dopestep Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 but first let me take a selfie with the mitsuko 1
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ακόμα θυμάμαι πόσο κορόιδευε ο κόσμος αυτούς που έβγαζαν σέλφι μέχρι πριν 2 χρόνια;To να έβγαζες σέλφι ήταν συνώνυμο του forever alone και όλοι προσπαθούσαν να κρύψουν το χέρι, πλέον έγινε και αυτό μόδα και ξαφνικά είναι κουλ να βγάζεις σέλφι, ό,τι μας πασάρουν το δεχόμαστε άκριτα... 2
hakunamatata Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 @Stavmitsos Οχι. Και γω εκνευρίζομαι τόσο που όταν μετά το σεξ η πρώην μου μου ζήτησε να βγάλουμε selfie της έκανα ότι ο Chris brown στην Rihanna σιγα τα αιματα φιλε... 6
george_gr1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η selfie πρέπει να είναι λίγα mp για να μη φαίνονται οι ρυτίδες. Να έχει και λειτουργία διόρθωση ατελειων όπως το s4, που έχει κανει πάταγο στο fb.
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Η selfie πρέπει να είναι λίγα mp για να μη φαίνονται οι ρυτίδες. Να έχει και λειτουργία διόρθωση ατελειων όπως το s4, που έχει κανει πάταγο στο fb.Nokia glam me (παρόμοια εφαρμογή που τα γκομενακια με το 520 χρησιμοποιούν για τις 26152738383 selfies τους στο instagram)σιγα τα αιματα φιλε...Περίμενα πως κ πως το ηλίθιο κομμεντ απο άτομα που δεν έχουν ιδέα ότι κάνω πλάκα. Φυσικά και έβγαλα την σελφι μαζί της και τώρα που χωρίσαμε μου ζητάει να την σβήσουμε αυτή και παρόμοιες φωτο χωρίς ρούχα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το retrica θα ειναι προεγκατεστημενο ή θα χρειαστει να το κατεβασουμε εμεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα