alexgamer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Είμαι κάτοχος του iphone 3gs το οποίο τρώει κανα πεντάρι respring την ήμερα όποτε όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι καινουργειο κινητό οπωσδήποτε . Αξίζει να περιμένω[όσο μπορώ] το 6 η να αγοράσω το 5s?Να τονίσω πως δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πάνω από 600 ευρό το πολύ
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αν θες σώνει και καλά Iphone καλύτερα να περιμένεις το 6 αλλά αν αυτό κοστίζει όσο λένε θα πρέπει να περιμένεις αρκετά για να πέσει η τιμή του. Δεν έχει νόημα να πας σε 4αρα οθονη το 2014 από την στιγμή που θα σκάσεις τόσα λεφτά. Στη θέση σου βέβαια θα επέλεγα ένα Note 4 ή G3,S5, One M8 για να μάθω τι σημαίνει smartphone αλλά περι ορέξεως...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Περιμενε να βγει το 6 για να παρεις το 5s 1
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Περιμενε να βγει το 6 για να παρεις το 5s Δηλαδη να φτασουμε στο τελος του 2014 για να χρυσοπληρωσει κινητο με 4αρα οθονη; Αν εχει λεφτα για πεταμα ας τα δωσει σε μενα. Φιλε εννοειται να παρεις το 6. Κατι σε android θα ηταν πολυ καλυτερο vfm αλλα επειδη μαλλον θες μονο iphone τοτε σιγουρα το 6. 1
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Περιμενε να βγει το 6 για να παρεις το 5s Εγώ αυτό θα κάνω, μια που σιχαίνομαι τις παντόφλες! Δηλαδη να φτασουμε στο τελος του 2014 για να χρυσοπληρωσει κινητο με 4αρα οθονη; Αν εχει λεφτα για πεταμα ας τα δωσει σε μενα. Δηλαδή το 2024 θα πάρεις 15" κινητό 2
alexgamer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κατά πόσο υπολογίζεται να πέσει η τιμή του 5s μετά την κυκλοφορία του 6?
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγώ αυτό θα κάνω, μια που σιχαίνομαι τις παντόφλες! Εχεις χρησιμοποιήσει ποτε κινητό τουλάχιστον 5" ; Πριν βγει το 4" iphone να φανταστώ οτι και οι 4" ηταν παντόφλα για εσένα; Γιατί δεν παίρνεις ενα nokia 3310 που είναι πολύ πιο μικρό από το iphone; Δηλαδή το 2024 θα πάρεις 15" κινητό Τέτοιες σαχλαμαρίτσες νομίζω δεν συμβάλουν σε τίποτα στην συζήτηση που κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, για εμένα το κατώτατο όριο είναι οι 4.7" και το ανώτατο οι 5.3". Αν ποτέ σου είχες χρησιμοποιησει κινητό σε αυτό το μέγεθος τότε και δεν θα καθόσουν μιλάς για τις 4" Κατά πόσο υπολογίζεται να πέσει η τιμή του 5s μετά την κυκλοφορία του 6? Στην καλύτερη περίπτωση να πάει όσο έχει τωρα το 5c, περίπου 430Ε, δηλαδή πιο ακριβό από οποιοδήποτε android. Ακόμη και τότε σίγουρα δεν αξίζει τόσα χρήματα. Η apple φαίνεται να προσπαθεί να ακολουθήσει τις ανάγκες της αγοράς με το καινουργια iphones (θα βγουνε 2 ενα με οθονη 4.7" και ενα με οθόνη 5.5") και σιγουρα θα αξίζει περισσότερο να πληρώσεις κατι παραπάνω για το 6.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν θα βγουνε 2 iphone 6 ενα θα βγει με 4.7" Εγω παντως λεω μια που εχεις λεφτα να δωσεις αντε στο htc m8 να νιωσεις τι πραγματικα ειναι smartphone 1
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τι θα βγει δεν μπορουμε να το ξερουμε. Οι φήμες για 2 λενε παντως. http://techblog.gr/mobile/iphone-6-4-7-inch-1900-mah-and-5-5-inch-2500-mah-battery-9876/
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εχεις χρησιμοποιήσει ποτε κινητό τουλάχιστον 5" ; Πριν βγει το 4" iphone να φανταστώ οτι και οι 4" ηταν παντόφλα για εσένα; Γιατί δεν παίρνεις ενα nokia 3310 που είναι πολύ πιο μικρό από το iphone; Δηλαδή το 2024 θα πάρεις 15" κινητό Τέτοιες σαχλαμαρίτσες νομίζω δεν συμβάλουν σε τίποτα στην συζήτηση που κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, για εμένα το κατώτατο όριο είναι οι 4.7" και το ανώτατο οι 5.3". Αν ποτέ σου είχες χρησιμοποιησει κινητό σε αυτό το μέγεθος τότε και δεν θα καθόσουν μιλάς για τις 4" Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με σένα; Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το 5s του γιου μου και ναι, μου φαίνεται μεγάλο. Όχι παντόφλα αλλά μεγάλο. Προτιμώ το 4αρι μου. Όσο για το σχόλιο περί 3310,, είδες πουθενά να λέω ότι όσο μικρότερο τόσο καλύτερα; Απ' τη στιγμή που συσχετίζεις το μέγεθος της οθόνης με την χρονολογία, τέτοιες χαζομαρίτσες θα ακούς. Όπως είπες κι εσύ "για εμένα το κατώτατο όριο είναι οι 4.7" και το ανώτατο οι 5.3"" , άρα είναι θέμα γούστου, όχι χρονολογίας. 1
Hyphen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 παρε το 6 φιλε η 4αρα του 5/5σ δεν παλευται πραγματικα...εγω το περιμενω πως κ πως το 6 γιατι πηγα για λιγο σε android 5ιντσες και οντως η μεγαλη οθονη ειναι σοβαρο θεμα!
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Απο iphone 6 και μονο 6 Κάτσε ρε συ ακόμα δεν βγήκε! Πάντως, το θέμα μεγέθους οθόνης είναι καθαρά υποκειμενικό (αν και συνηθίζεται). Εγώ ας πούμε θεωρώ τις 4.5" - 4.7" max για τα γούστα μου και τις ανάγκες μου. Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δηλαδη να φτασουμε στο τελος του 2014 για να χρυσοπληρωσει κινητο με 4αρα οθονη; Αν εχει λεφτα για πεταμα ας τα δωσει σε μενα. Την πιθανοτητα να υπαρχει κοσμος που τον βολευει η 4αρα οθονη την απορριπτουμε προφανως. Ειναι σιγουρα παραλογο κατι τετοιο, η μονη λογικη εξηγηση ειναι πως εχει λεφτα για πεταμα. Διαλλακτικο σε βρισκω.
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Διορθώνω τότε: "για εμένα και οποιοδήποτε άλλο έχει την παραμικρή σχέση με την τεχνολογία". Δεν είναι θέμα γούστου, είναι αντικειμενικο. Σε μια μεγαλύτερη οθόνη μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα ευκολότερα. Οι δε 5" ίντσες δεν σε ενοχλούν πουθενά στην καθημερινότητα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα