pappous12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Γεια σας. Έχω ένα λάπτοπ με την ati mobility radeon hd 5470 πάνω του, και καθώς έπιασαν οι ζέστες, άρχισε να κλείνει φυσικά. Κατάλαβα ότι παίζει θέμα με τη θερμοκρασία γιατί άμα το έχω να το "χτυπάει" το κλιματιστικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άνοιξα το λαπτοπ, το καθάρισα, άλλαξα και την πάστα όπου υπήρχε, αλλά το πρόβλημα συνέχισε. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω τι υπερθερμαίνεται. Έτρεξα πρώτα ένα cpu test και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 50 βαθμούς, ούτε έσβησε το λαπτοπ. Όποτε φαντάστηκα πως φταίει η κάρτα γραφικών. Άρχισα ένα test λοιπόν και το λαπτοπ μετά από λίγο έσβησε. Το πρόβλημα είναι όμως ότι η κάρτα μόλις που έφτασε τους 50 βαθμούς όταν έσβησε τελικά. Είναι λογικό να σβήνει σε τόση χαμηλή θερμοκρασία?
pappous12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 με το speedfan μετράω τη θερμοκρασία της gpu και cpu, αλλά cpu μετράω και με το core temp
pappous12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω στο πόσο μου σβήνει Τα ίδια. Φτάνει 49-50 και σβήνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware, όπως πχ να έχει χαλάσει ο αισθητήρας;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δοκιμασε το ιδιο με μπαταρια,μηπως και εχει προβλημα το τροφοδοτικο σου.
pappous12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Θα το δοκιμάσω αν και θα είναι δύσκολο γιατί η μπαταρία είναι σχεδόν νεκρή
pappous12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς δεν μπορώ να το δουλέψω με την μπαταρία... Με το που τη συνδέω μου ρίχνει την απόδοση της κάρτας όποτε δε φτάνει στους 50 βαθμούς και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει... Μπορώ να δοκιμάσω με κάποιο άλλο καλώδιο τροφοδοσίας και να βρω αν έχει πρόβλημα?
coolerman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πρέπει να το μετρήσεις με πολύμετρο για να δείς αν είναι λειτουργικό το τροφοδοτικό.
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ειτε το τροφοδοτικο δεν μπορει να σηκωσει το επιπλεον φορτιο της καρτας οταν πιανει καποιες θερμοκρασιες..κουλο μου ακουγεται εκτος και αν εχει κανα κινεζικο της συμφορας ειτε για καποιον λογο η shutdown temp της καρτας εχει ρυθμιστει στους 50c κουλο και αυτο..κανα βιντεο να κλεινει στους 50 μπορεις να τραβηξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα