Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω ένα λάπτοπ με την ati mobility radeon hd 5470 πάνω του, και καθώς έπιασαν οι ζέστες, άρχισε να κλείνει φυσικά.  :-) 
Κατάλαβα ότι παίζει θέμα με τη θερμοκρασία γιατί άμα το έχω να το "χτυπάει" το κλιματιστικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άνοιξα το λαπτοπ, το καθάρισα, άλλαξα και την πάστα όπου υπήρχε, αλλά το πρόβλημα συνέχισε. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω τι υπερθερμαίνεται. Έτρεξα πρώτα ένα cpu test και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 50 βαθμούς, ούτε έσβησε το λαπτοπ. Όποτε φαντάστηκα πως φταίει η κάρτα γραφικών. Άρχισα ένα test λοιπόν και το λαπτοπ μετά από λίγο έσβησε. Το πρόβλημα είναι όμως ότι η κάρτα μόλις που έφτασε τους 50 βαθμούς όταν έσβησε τελικά. Είναι λογικό να σβήνει σε τόση χαμηλή θερμοκρασία?

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω στο πόσο μου σβήνει


Τα ίδια. Φτάνει 49-50 και σβήνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware, όπως πχ να έχει χαλάσει ο αισθητήρας; 

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να το δουλέψω με την μπαταρία... Με το που τη συνδέω μου ρίχνει την απόδοση της κάρτας όποτε δε φτάνει στους 50 βαθμούς και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σβήνει... Μπορώ να δοκιμάσω με κάποιο άλλο καλώδιο τροφοδοσίας και να βρω αν έχει πρόβλημα?

Δημοσ.

ειτε το τροφοδοτικο δεν μπορει να σηκωσει το επιπλεον φορτιο της καρτας οταν πιανει καποιες θερμοκρασιες..κουλο μου ακουγεται εκτος και αν εχει κανα κινεζικο της συμφορας

ειτε για καποιον λογο η shutdown temp της καρτας εχει ρυθμιστει στους 50c

 

κουλο και αυτο..κανα βιντεο να κλεινει στους 50 μπορεις να τραβηξεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...