GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια σημερα πηρα το απολυτηριο λυκειου μου και ειναι πολυ χαμηλο και ειμαι χαλια.... ενταξει στο λυκειο δεν εκανα και τιποτα χαβαλες ηταν αλλα προς το τελος προσπαθησα λιγακι να γραψω καλα και νταξει δεν εγραψα και τελειως ασχημα... παρολα αυτα ο βαθμος απολυτηριου ειναι 13,4... δε βοηθησαν και καθολου οι καθηγητες σχεδον αλλα ενταξει τι να κανουν και αυτοι.... πραγματικα γιατι τοσο χαμηλα; οταν το ειδα πραγματικα μου φυγαν δακρια... εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...; οποιος ειναι γνωστης των θεματων ας μου πει λιγο τι παιζει γιατι πραγματικα εχω τρελαθει... θα ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα σημερα ειδα το απολυτηριο και πραγματικα σαν να εφαγα μπουνια στην κοιλια ενιωσα.... θα εχω πολλα μειον στη ζωη μου εξαιτιας του;
mathsrule Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 θα ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου Επικεντρώσου σε αυτό, και τα υπόλοιπα γράψτα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...θα εχω πολλα μειον στη ζωη μου εξαιτιας του; ΟΧΙ Καλα ποιος κοιτάει απολυτήριο πλεόν;; Σημασία έχει τι σχολή τελείωσες, όχι ποιο λύκειο!! 2
GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ναι οι περισσοτεροι αυτο μου λενε αφου θα ξαναδωσω να μη με νοιαζει αλλα ρε παιδια ολοι παντα και παντου ζητανε απολυτηριο μετα.. προφανως θελουν να δουν βαθμο και οχι αν απλα εχει ο αλλος απολυτηριο ειμαι χαλια ρε γαμωτο αληθεια δε το περιμενα τοσο σκατα, ασε που ειμαι μαθητης του 15 συνηθως.. με ενα 15 στο απολυτηριο θα ημουν καλυτερα..... ρε παιδια παρα πολυ χαμηλο δεν ειναι το 13,4; τα δικα σας πως ηταν; ειχατε ποτε προβληματα στη δουλεια σας...; ΟΧΙ Καλα ποιος κοιτάει απολυτήριο πλεόν;; Σημασία έχει τι σχολή τελείωσες, όχι ποιο λύκειο!! σαφως και το πτυχιο εχει μεγαλυτερη αξια αλλα ναι ζητανε και απολυτηριο... το ζητανε... :/
HadesGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια σημερα πηρα το απολυτηριο λυκειου μου και ειναι πολυ χαμηλο και ειμαι χαλια.... ενταξει στο λυκειο δεν εκανα και τιποτα χαβαλες ηταν αλλα προς το τελος προσπαθησα λιγακι να γραψω καλα και νταξει δεν εγραψα και τελειως ασχημα... παρολα αυτα ο βαθμος απολυτηριου ειναι 13,4... δε βοηθησαν και καθολου οι καθηγητες σχεδον αλλα ενταξει τι να κανουν και αυτοι.... πραγματικα γιατι τοσο χαμηλα; οταν το ειδα πραγματικα μου φυγαν δακρια... εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...; οποιος ειναι γνωστης των θεματων ας μου πει λιγο τι παιζει γιατι πραγματικα εχω τρελαθει... θα ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα σημερα ειδα το απολυτηριο και πραγματικα σαν να εφαγα μπουνια στην κοιλια ενιωσα.... θα εχω πολλα μειον στη ζωη μου εξαιτιας του; Δώσε ξανά εξετάσεις, χέστηκες για τον βαθμό! Εάν μπορείς φύγε για σπουδές στο εξωτερικό, ακόμη καλύτερα και μακριά από το Ελλάντα
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Mόνο στο δημόσιο σε κάποιες προκηρύξεις ζητείται ο βαθμός πτυχίου για να βγουν τα μόρια. Στον ιδιωτικό τομέα δε το ζητάνε. 2
GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δώσε ξανά εξετάσεις, χέστηκες για τον βαθμό! Εάν μπορείς φύγε για σπουδές στο εξωτερικό, ακόμη καλύτερα και μακριά από το Ελλάντα με τετοιο απολυτηριο; ποιος θα με παρει; ααχαχαχ :'( ρε ξερω απλα εχω κολλησει πααρα πολυ.. σκευτομαι οτι δε θα βρισκω ευκολα δουλεια, οτι δε θα γινω ποτε πλουσιος στη ζωη μου, και φυσικα δεν εννοω με τη κακη εννοια πλουσιος, εννοω οτι μπορει να εχω μερικα προσοντα για να μπω σε καποια καλη δουλεια στο μελλον αλλα με ΤΟΣΟ χαμηλο απολυτηριο να χασω τη θεση μου και να μου την κλεψουν αλλοι 2..... δηλαδη σκεφτομαι τετοια πραγματα και απλα τρελενομαι..
DrLo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...; Ναι, ο κάθε απόφοιτος λυκείου έχει εκατοντάδες δουλειές να διαλέξει ... Αασˊτο, έγινε.... Μη παραλογιζεσαι και δες πιο ψυχραιμα τι θα κάνεις από εδώ και πέρα 5
GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δεν ειμαι καθολου ηρεμος μετα απο αυτο που ειδα.... απλα ευχομαι να μη με δυσκολεψει στη ζωη μου.. σιγουρα θα με δυσκολεψει καποια στιγμη απλα ελπιζω να μη με ''καταστρεψει'' στην ουσια.... πολυ κριμα..
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 με τετοιο απολυτηριο; ποιος θα με παρει; ααχαχαχ :'( ρε ξερω απλα εχω κολλησει πααρα πολυ.. σκευτομαι οτι δε θα βρισκω ευκολα δουλεια, οτι δε θα γινω ποτε πλουσιος στη ζωη μου, και φυσικα δεν εννοω με τη κακη εννοια πλουσιος, εννοω οτι μπορει να εχω μερικα προσοντα για να μπω σε καποια καλη δουλεια στο μελλον αλλα με ΤΟΣΟ χαμηλο απολυτηριο να χασω τη θεση μου και να μου την κλεψουν αλλοι 2..... δηλαδη σκεφτομαι τετοια πραγματα και απλα τρελενομαι.. Εξαρτάται τι δουλειά θες να κάνεις. Οσο εχεις κολήσει σε τετοιες αντιλήψεις δε θα πας μπροστα. Δεν έχουν μεγαλη σχέση οι βαθμοί με τις απολαβες παιζουν αλλα πραγματα ρολο. Ξερω νταλικερηδες που βγαζουν πολύ παραπανω απο πτυχιούχους. Μπουφετζήδες απο πολυτεχνείο με το αφεντικό ίδια ηλικία να βγάζει πολλες χιλιαδες ευρώ το μήνα χωρις να εχει σπουδασει τιποτα. 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν περιμένεις με απολυτήριο λυκείου να γίνεις "πλούσιος" ακόμα και 21 να ήταν δεν θα υπήρχε περίπτωση τη σημερον ημέρα... Κοιτά να γράψεις καλα κ να μπεις σε μια Σχολη κ να πάρεις καλο πτυχίο να δείχνεις το πτυχίο σου... 2
GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δε περιμενω με το απολυτηριο, απλα ειναι χαμηλο!!!! και θα εχω παντα ενα μειον στη ζωη μου, και ειμαι ρακος απλα...
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Για να αλλάξει ο βαθμός του απολυτηρίου νομίζω πρέπει να ξανακάνεις την τάξη, αν ξαναδώσεις δηλαδή πανελλήνιες δεν αλλάζει ο βαθμός απολυτηρίου οπότε όσο και να το σκέφτεσαι δεν αλλάζει κάτι. Σε καμια σχολή δεν περνάς?
HadesGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 με τετοιο απολυτηριο; ποιος θα με παρει; ααχαχαχ :'( ρε ξερω απλα εχω κολλησει πααρα πολυ.. σκευτομαι οτι δε θα βρισκω ευκολα δουλεια, οτι δε θα γινω ποτε πλουσιος στη ζωη μου, και φυσικα δεν εννοω με τη κακη εννοια πλουσιος, εννοω οτι μπορει να εχω μερικα προσοντα για να μπω σε καποια καλη δουλεια στο μελλον αλλα με ΤΟΣΟ χαμηλο απολυτηριο να χασω τη θεση μου και να μου την κλεψουν αλλοι 2..... δηλαδη σκεφτομαι τετοια πραγματα και απλα τρελενομαι.. Πλούσιος να γίνεις στον ψυχικό σου κόσμο γιατί στον τάφο τα χρήματα δεν τα πήρε κανείς. Καλή δουλειά στην Ελλάδα δεν είναι ο βαθμός του απολυτηρίου αλλά το πόσο καλό βύσμα έχεις για να σε βάλει σε καλή δουλειά. Δώσε ξανά εξετάσεις . Μην σπάζεις την κεφαλή σου τόσο!!! δε περιμενω με το απολυτηριο, απλα ειναι χαμηλο!!!! και θα εχω παντα ενα μειον στη ζωη μου, και ειμαι ρακος απλα... Κόψε τις φλέβες σου! Καλά πας καλά? Έχεις να φας ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝ στην ζωή σου, το απολυτήριο είναι ένα σκατό μπροστά σε αυτά που σε περιμένουν! Ξεκόλλα από το μυαλό σου και θέσε νέους στόχους στην ζωή σου! 2
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δε τον βλεπω να ξεκολάει .Μου θυμίζει ένα 14 χρονο κοριτσι που ειχαμε σε τμήμα ενηλίκων οταν πήγαινα στα αγγλικά.Ελεγε πως δε βρισκεις δουλειά αν δεν αριστευσεις.Και παρότι ηταν και μεγαλοι ανθρωποι εκει επέμενε πολυ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα