Pankar95 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτά ότι χωρίς καλό απολυτήριο ο εργοδότης δεν σε παίρνει μάλλον τα λένε μανάδες/φιλόλογοι για να μην έχετε γραμμένα και τόσο πολύ τα μαθήματα του σχολείου.<br> ΟΚ σε σένα αυτό δεν έπιασε αλλά δεν έγινε και κάτι.<br> Σε λίγα χρόνια θα τα βλέπεις αυτά τα μυνήματα και θα γελάς.<br><br>
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτά ότι χωρίς καλό απολυτήριο ο εργοδότης δεν σε παίρνει μάλλον τα λένε μανάδες/φιλόλογοι για να μην έχετε γραμμένα και τόσο πολύ τα μαθήματα του σχολείου.<br> ΟΚ σε σένα αυτό δεν έπιασε αλλά δεν έγινε και κάτι.<br> Σε λίγα χρόνια θα τα βλέπεις αυτά τα μυνήματα και θα γελάς.<br><br> Αυτό αλλά πιστεύω πως "μετράει". Διότι αν ένας έχει χαμηλο απολυτήριο θα έχει και στο πτυχίο εκτός αν αλλάξει .
dimiamwiam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 είδα το τόπικ και ξέθαψα το απολυτήριο για να θυμηθώ τι βαθμό έχω και είδα στα προσωπικά στοιχεία γράφει και θρήσκευμα! wtf?το πήρα το 2005
mikelamar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δε θα χάσεις τίποτα είτε το έχεις είτε οχι ειναι θέμα καθαρά προσωπικό. Πέρασες στη σχολή που ήθελες...οχι! Τι σημασία εχει αν έχεις απολυτήριο με 13 ή 15 αφού απ έξω εμεινες κ το αντίθετο. Sent from my iPhone using Insomnia 1
paylidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 είδα το τόπικ και ξέθαψα το απολυτήριο για να θυμηθώ τι βαθμό έχω και είδα στα προσωπικά στοιχεία γράφει και θρήσκευμα! wtf? το πήρα το 2005 Εμένα πάλι γράφει θρησκευτικά μ ο 9,5 !! Γενικά πάντως η μοναδική περίπτωση που νου ζητήθηκε απολυτήριο ήταν σε μια αίτηση για υποτροφία ιδρύματος εξωτερικού και εγω δεν έχω επίσης ιδιαίτερα μεγάλο (δεν είναι και 13 αλλα ούτε και 19) αλλα την πήρα κανονικα (είχε περίπου 5% ποσόστωση όταν το πτυχίο είχε 40%). Οπως σου ξανάείπα δε μετράει πουθενα. Γραφτού εκει που πρεπει
status Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια σημερα πηρα το απολυτηριο λυκειου μου και ειναι πολυ χαμηλο και ειμαι χαλια.... ενταξει στο λυκειο δεν εκανα και τιποτα χαβαλες ηταν αλλα προς το τελος προσπαθησα λιγακι να γραψω καλα και νταξει δεν εγραψα και τελειως ασχημα... παρολα αυτα ο βαθμος απολυτηριου ειναι 13,4... δε βοηθησαν και καθολου οι καθηγητες σχεδον αλλα ενταξει τι να κανουν και αυτοι.... πραγματικα γιατι τοσο χαμηλα; οταν το ειδα πραγματικα μου φυγαν δακρια... εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...; οποιος ειναι γνωστης των θεματων ας μου πει λιγο τι παιζει γιατι πραγματικα εχω τρελαθει... θα ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα σημερα ειδα το απολυτηριο και πραγματικα σαν να εφαγα μπουνια στην κοιλια ενιωσα.... θα εχω πολλα μειον στη ζωη μου εξαιτιας του; Καλά ρε, δεν σκέφτηκες καθόλου τι θα πει η μάνα σου, η γειτονία, η κοινωνία γενικότερα και μπαίνεις τώρα και μας κλαίγεσαι και διάφορα τέτοια ρομάντζα; Στο τέλος θα μας πεις ότι σε παρέσυραν. :Ρ 3
dezon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 κι ομως δεν εφαγα χεσιμο.... ολα μονος μου τα επαθα.. στο πτυχιο κατω απο 7 θεωρεισαι κακος δηλαδη; καλα τωρα τα χιλιαδες ευρω στην ακρη τα βλεπουμε... θα ανοιξω αλλο θεμα για μεταπτυχιακα κλπ αλλη φορα τωρα το απολυτηριο με νοιαζει αλλα οι περισσοτεροι λετε δε μετραει και με κανετε να αισθανομαι καπως καλυτερα στο μαθηματικο/στατιστικο το 7 ειναι αριστο!
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δε νομιζω οτι ζηταει κανεις εργοδοτης να δει το βαθμο του απολυτηριου. Αν εχεις τους ενδιαφερει μονο, οπου απαιτειται. αυτο θα κανω.... απλα μαγκες δε ξερω ειδα το 13,5 και τρελαθηκα ......................... 13,4 ειπες ρε φιλε, μη κλεβεις τωρα Και για να κανουμε κι αλλο χούμορ, ενας τροπος να μη δουν σιγουρα το βαθμο ειναι να μπεις στο Δημοσιο. Εκει απλα ζητανε απολυτηριο στρατο, απολυτηριο Λυκειου, ακτινογραφια θωρακος κλπ. Οποτε βουρρ για το Δημοσιο!
redhotstef Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Με 11.8 απολυτηριο λυκειου, εβγαλα ολοκληρο τει.. Αν στοχευεις στο μελλον σε δουλειες δημοσιου (εστω και 5μηνα) που να θελουν χαρτι λυκειου, φυσικα μετραει ο βαθμος. Αν πας σε καποια σχολη μετα το λυκειο δεν νομιζω να εχει σημασια το πως εβγαλες το λυκειο.
GoDRiC- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αυτά ότι χωρίς καλό απολυτήριο ο εργοδότης δεν σε παίρνει μάλλον τα λένε μανάδες/φιλόλογοι για να μην έχετε γραμμένα και τόσο πολύ τα μαθήματα του σχολείου.<br> ΟΚ σε σένα αυτό δεν έπιασε αλλά δεν έγινε και κάτι.<br> Σε λίγα χρόνια θα τα βλέπεις αυτά τα μυνήματα και θα γελάς.<br><br> μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Αυτό αλλά πιστεύω πως "μετράει". Διότι αν ένας έχει χαμηλο απολυτήριο θα έχει και στο πτυχίο εκτός αν αλλάξει . εννοεις οτι επειδη εχω κακο απολυτηριο θα εχω και κακο πτυχιο; δε νομιζω απαραιτητα... Δε νομιζω οτι ζηταει κανεις εργοδοτης να δει το βαθμο του απολυτηριου. Αν εχεις τους ενδιαφερει μονο, οπου απαιτειται. 13,4 ειπες ρε φιλε, μη κλεβεις τωρα Και για να κανουμε κι αλλο χούμορ, ενας τροπος να μη δουν σιγουρα το βαθμο ειναι να μπεις στο Δημοσιο. Εκει απλα ζητανε απολυτηριο στρατο, απολυτηριο Λυκειου, ακτινογραφια θωρακος κλπ. Οποτε βουρρ για το Δημοσιο! μα σιγουρα το ζητανε ειδικα αν εχει να διαλεξει για πανω απο 1 ατομο πχ τοτε δε θα τσεκαρει το απολυτηριο; αν αυτα τα ατομα τα θεωρει ισα πχ θα νικησει αυτος που θα εχει το καλυτερο απολυτηριο λογικα.... ετσι εχω μαθει και ετσι ακουγεται.. ισως να ειμαι λαθος Με 11.8 απολυτηριο λυκειου, εβγαλα ολοκληρο τει.. Αν στοχευεις στο μελλον σε δουλειες δημοσιου (εστω και 5μηνα) που να θελουν χαρτι λυκειου, φυσικα μετραει ο βαθμος. Αν πας σε καποια σχολη μετα το λυκειο δεν νομιζω να εχει σημασια το πως εβγαλες το λυκειο. το απολυτηριο με νοιαζει για δουλειες και μονο το τονιζω! θα ξαναδωσω πανελληνιες οποτε θα προσπαθησω να μπω σε μια σχολη... το απολυτηριο με νοιαζει αν θα εχει προβλημα οταν ψαχνω δουλεια ή αν θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο εξω ή αν θελω να βρω δουλεια εξω (αφου τελειωσω τη σχολη) ή αν θελω να βρω δουλεια σε κανα καφε οσο ειμαι φοιτητητς! εκει με νοιαζει και εκει απορω αν θα εχω προβλημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μα σιγουρα το ζητανε ειδικα αν εχει να διαλεξει για πανω απο 1 ατομο πχ τοτε δε θα τσεκαρει το απολυτηριο; αν αυτα τα ατομα τα θεωρει ισα πχ θα νικησει αυτος που θα εχει το καλυτερο απολυτηριο λογικα.... ετσι εχω μαθει και ετσι ακουγεται.. ισως να ειμαι λαθος Να ξεμάθεις γιατί αυτά τα σενάρια είναι μπούρδες και διόλου ρεαλιστικά Αν ΤΥΧΕΙ και ο εργοδότης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο ισάξιους όπως λες τότε θα προτιμήσει αυτόν που έχει μέσο Σιγά μην κάτσουν να κοιτάνε βαθμό απολυτηρίου σε δυο πτυχιούχους ή μεταπτυχιούχους Δεν ξέρω που άκουσες αυτές τις μπούρδες αλλά σου προτείνω να αποφεύγεις τέτοιες παρέες για να μην καταλήξεις με βαθμό πτυχίου 5-5μιση Στο μόνο μέρος που βοηθάει ο βαθμός είναι στο δημόσιο για μόρια οπότε μην αγχώνεσαι άδικα
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια σημερα πηρα το απολυτηριο λυκειου μου και ειναι πολυ χαμηλο και ειμαι χαλια.... ενταξει στο λυκειο δεν εκανα και τιποτα χαβαλες ηταν αλλα προς το τελος προσπαθησα λιγακι να γραψω καλα και νταξει δεν εγραψα και τελειως ασχημα... παρολα αυτα ο βαθμος απολυτηριου ειναι 13,4... δε βοηθησαν και καθολου οι καθηγητες σχεδον αλλα ενταξει τι να κανουν και αυτοι.... πραγματικα γιατι τοσο χαμηλα; οταν το ειδα πραγματικα μου φυγαν δακρια... εξαιτιας αυτου του απολυτηριου μπορει να χασω εκατονταδες δουλειες στο μελλον ετσι δεν ειναι...; οποιος ειναι γνωστης των θεματων ας μου πει λιγο τι παιζει γιατι πραγματικα εχω τρελαθει... θα ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα σημερα ειδα το απολυτηριο και πραγματικα σαν να εφαγα μπουνια στην κοιλια ενιωσα.... θα εχω πολλα μειον στη ζωη μου εξαιτιας του; και εγώ 13.4 είχα βγάλει.. Δε σπούδασα τίποτα,είμαι άνεργος,δεν έχω γκόμενα,δεν έχω αυτοκίνητο,μένω σε παγκάκι και τρώω σε συσσύτια... Για να στο πω με δύο λέξεις. ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!! :-D :-D υγ.είμαι και άσχημος αλλά δεν ξέρω αν φταίει το απολυτήριο γι'αυτό. 1
GoDRiC- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 και εγώ 13.4 είχα βγάλει.. Δε σπούδασα τίποτα,είμαι άνεργος,δεν έχω γκόμενα,δεν έχω αυτοκίνητο,μένω σε παγκάκι και τρώω σε συσσύτια... Για να στο πω με δύο λέξεις. ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!! :-D :-D υγ.είμαι και άσχημος αλλά δεν ξέρω αν φταίει το απολυτήριο γι'αυτό. χιουμορ; και'γω ειμαι χαβαλες τυπος αλλα γιατι δε μου λες στα αληθεια αν αυτο το 13,4 σε εμποδισε γενικα καπου; οπουδηποτε... τωρα σπουδαζεις; τι κανεις; αν και μπορει να με τρολλαρεις και να μην εβγαλες καν 13,4! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΦΤΑΙΕΙ
defacer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 με τετοιο απολυτηριο; ποιος θα με παρει; ααχαχαχ :'( ρε ξερω απλα εχω κολλησει πααρα πολυ.. σκευτομαι οτι δε θα βρισκω ευκολα δουλεια, οτι δε θα γινω ποτε πλουσιος στη ζωη μου, και φυσικα δεν εννοω με τη κακη εννοια πλουσιος, εννοω οτι μπορει να εχω μερικα προσοντα για να μπω σε καποια καλη δουλεια στο μελλον αλλα με ΤΟΣΟ χαμηλο απολυτηριο να χασω τη θεση μου και να μου την κλεψουν αλλοι 2..... δηλαδη σκεφτομαι τετοια πραγματα και απλα τρελενομαι.. Όπως είπαν όλοι, για το βαθμό του απολυτηρίου να ξεκολλήσεις γιατί δε θα παίξει κανένα ρόλο απολύτως στην πράξη. FYI όταν ήταν να πάρω πτυχίο είχα φάει ένα μικρό άγχος γιατί παιζόταν κυριολεκτικά στην τρίχα το αν θα ξεπερνούσα το ψυχολογικό όριο του 8 (πως λέμε άλλο 80 ευρώ και άλλο 79 στην προσφορά) και σκεφτόμουν διάφορες ιστορίες για αγρίους με υποτροφίες κλπ κλπ. Τελικά δεν έπαιξε κανένα απολύτως ρόλο σε τίποτα, οπότε chill out. Επίσης γενικά στη ζωή απογοητεύσεις θα έχεις πολλές και πολύ χειρότερες από αυτή για την οποία συζητάμε. Η συμβουλή μου είναι να πάρεις μια βαθειά ανάσα, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις την κατάσταση με καθαρό μυαλό γιατί ο,τι κι αν κάνεις σε κατάσταση μεγάλης ψυχολογικής φόρτισης να είσαι σίγουρος ότι αργότερα θα το μετανοιώσεις. Μπορεί μάλιστα να το μετανιώσεις και περισσότερο απ' ότι αυτό που σου προκάλεσε τη φόρτιση εξαρχής. Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά στο θέμα σου που καλά θα κάνεις να μη την αφήσεις να περάσει απαρατήρητη. Απο δω και πέρα για οτιδήποτε καλό και για οτιδήποτε κακό σου έρθει, υπεύθυνος είσαι εσύ και μόνο εσύ. Αν ζορίζεσαι επειδή πιστεύεις ότι θα κλείσουν πόρτες λόγω κάποιου βαθμού, αξιοποίησε το δωρεάν μάθημα που πήρες, σοβαρέψου και στο μέλλον ξεκίνα να σκέφτεσαι το βαθμό νωρίτερα. Δε φταίνε ούτε οι καθηγητές, ούτε κανένας άλλος. Υπάρχει ένα σύστημα Χ στο οποίο μπαίνεις και το οποίο λειτουργεί με συγκεκριμένους κανόνες. Αν πιστεύεις ότι για σένα σαν άνθρωπο ο βαθμός έχει σημασία, μάθε πώς λειτουργεί το σύστημα και πράξε ανάλογα για να βγάλεις βαθμό. Αν δεν το κάνεις εσύ δε σου το χρωστάει κανείς. Στο πλαίσιο του "δε στο χρωστάει κανείς", επίσης κανένας δε θα σου "κλέψει τη θέση" γιατί δεν είναι δική σου εξαρχής. Αν προτιμήσουν κάποιον άλλο αντί για σένα έχεις επιλογή: ή θα βρεις λόγο για τον οποίο ντεμεκ φταίει άλλος και θα συνεχίσεις να τρως πόρτες, ή θα καταλάβεις ότι απέτυχες επειδή κάτι σου έλειπε και θα ψάξεις να βρεις τι ήταν αυτό και να το αποκτήσεις, ούτως ώστε την επόμενη φορά να μη σου λείπει. Κανένας άγνωστος στη ζωή δε σου χρωστάει τίποτα. Και τέλος, σου συστήνω να προσέχεις πολύ όσον αφορά ιδέες όπως "να γίνω πλούσιος" και "να μπω σε κάποια καλή δουλειά". Γιατί ναι μεν είναι καλό να έχεις στόχους και κίνητρα, αλλά αν μόνο αυτό είναι που έχεις τότε βαδίζεις με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις αυτογνωσία και πλάνο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου, τόσο στις γνώσεις όσο και στη νοοτροπία, ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να γίνει πρόσληψη στην καλή δουλειά να σε επιλέξει αυτή από μόνη της επειδή το αξίζεις. 3
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Που τις ακους αυτες τις μπουρδες και τις χαφτεις κιολας? Κι εγω καπου τοσο εχω, δεν θυμαμαι ακριβως, ομως τελειωσα ΑΕΙ (με σκατενιο βαθμο 6,3 αλλα παλι δεν με νοιαζει γιατι μεταπτυχιακο δεν θελω να κανω και στο δημοσιο δεν θελω να μπω). Σε καμια καφετερια, μπαρ, κλαμπ, μπουζουκια, κλπ που δουλευα στα φοιτητικα μου χρονια δεν μου ζητησαν απολυτηριο. Στα περισσοτερα ουτε ταυτοτητα δεν μου ζητησαν, αφου δεν κολλαγαν καν ενσημα χεστηκαν για τα χαρτια μου. Θα μπορουσα να ειχα δωσει και ψευτικο ονομα αμα ηθελα. Αν σε ενδιαφερει μεταπτυχιακο/δημοσιο ή "καριερα", κοιτα να βγαλεις καλο βαθμο πτυχιου. Οπως ειπαν και οι αλλοι, το πρωτο που μετραει ειναι το βυσμα, μετα το πως πλασαρεις τον εαυτο σου, μετα οι ικανοτητες και τελευταια τα χαρτια. Με εξαιρεση το δημοσιο που ειναι πρωτα το βυσμα, μετα τα χαρτια και δεν μετραει τιποτα αλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα