messinia3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Έχω εδώ και 2 μήνες το Magniflex Magnistresch και είναι πάρα πολύ καλό... το Magnicool δεν το έχω τεστάρει. Γενικά η εταιρία είναι απ΄τις κορυφαίες του είδους Εμείς πήραμε το phaistos με έκπτωση βέβαια, αλλά το έχουμε λίγες ημέρες ,οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Magniflex που πήγα και δοκίμασα μου φάνηκαν αρκετά καλά στρώματα, αλλά υπερέβεναν το budget που είχα θέσει.
tns_1989 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Πήραμε magniflex magnicool soft τελικά. Με μαξιλάρια κτλ δώρο, μια καλή έκπτωση και δωρεαν μεταφορά (70 Χιλ) ήρθε στα ίδια χρήματα με το Φαιστός(με ανάλογα μαξιλάρια κακυμα δροσερό κτλ ανέβαινε αρκετά η τιμή του Κ σιγά το στρώμα μπορώ να πω πια) . Φθηνότερο από το divine που μας άρεσε στην elite(με τα παρελκόμενα η elite ήταν πανάκριβη) ενώ βρεθηκε και άτομο που κινητέ στην αγορά των στρωμάτων που μας είπε ότι έχουν βγει πολύ καλά. Το πήραμε φυσικά γιατί σου έδινε μια αίσθηση πολυτέλειας! Το firm ήταν αρκετά σκληρό ενώ το soft έδινε την αίσθηση του συμπαγούς στρώματος αλλά με μια ανασα απαλότητας. Μόλις έρθει και μόλις δοκιμαστεί αρκετά θα επανέλθω.
Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μια ερώτηση, είναι καλύτερα τα κρεβάτια χωρίς τάβλες?
messinia3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2024 στις 10:42 ΜΜ, tns_1989 είπε Καλησπέρα. Πήραμε magniflex magnicool soft τελικά. Με μαξιλάρια κτλ δώρο, μια καλή έκπτωση και δωρεαν μεταφορά (70 Χιλ) ήρθε στα ίδια χρήματα με το Φαιστός(με ανάλογα μαξιλάρια κακυμα δροσερό κτλ ανέβαινε αρκετά η τιμή του Κ σιγά το στρώμα μπορώ να πω πια) . Φθηνότερο από το divine που μας άρεσε στην elite(με τα παρελκόμενα η elite ήταν πανάκριβη) ενώ βρεθηκε και άτομο που κινητέ στην αγορά των στρωμάτων που μας είπε ότι έχουν βγει πολύ καλά. Το πήραμε φυσικά γιατί σου έδινε μια αίσθηση πολυτέλειας! Το firm ήταν αρκετά σκληρό ενώ το soft έδινε την αίσθηση του συμπαγούς στρώματος αλλά με μια ανασα απαλότητας. Μόλις έρθει και μόλις δοκιμαστεί αρκετά θα επανέλθω. Ότι αρέσει και βολεύει τον καθένα.Για μένα είχε μεγάλη διαφορά στην τιμη τα 1.250 του magnicool σε σχέση με τα 750 που πήραμε το phaistos.( Μας κάνανε ειδική τιμή λόγω κονε και το προτιμήσαμε, αλλιώς θα καταλήγαμε σε elite stom σε tempur στα 1.300)Στα 1.200 που το έχει τώρα εννοείται ότι δε θα το παίρναμε. Και τα δύο όμως φαινόταν καλά στρωματα. Σαν αίσθηση το ενσωματωμένο ανωστρωμα του phaistos είναι πολύ ωραίο.Σε μαξιλάρια πήγαμε σε memory foam (με το 1+1 δώρο της ΔΕΗ) και ακόμα δεν τα έχουμε συνηθίσει.Το αδιάβροχο καλυμα μας βγήκε στα 46 ευρώ επιπλέον.Συνολο 2 μαξιλάρια,στρώμα και καλυμα στα 880.Το μόνο κακό ότι όσο και να δοκιμάσεις με 10-15 λεπτά να ξαπλώσεις δε μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Ας ελπίζουμε να τα ευχαριστήθουμε,γιατί πλέον το κόστος έχει εκτιναχθεί σε όλες τις αγορές. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2024 από messinia3
alimentas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2024 στις 2:28 ΜΜ, alimentas είπε Απο afdroline παρελαβε κανεις να μας πει καμια εντυπωση??? Κυριως ως προς την σκληροτητα.Ειμαι αναμεσα στο 7 ζονων που λεει κ στο 5 ζονων.Γενικα δεν μπορω καθολου τα σκληρα Τελικα πατησα την σκανδαλη στα τυφλα για την afroline μιας κ ηταν αδυνατο να γινει ελεγχος απο κοντας λογω Αθηνας.Πηρα το regal τελικα (7 ζωνες στηριξης).H παραδοση εγινε σημερα,ουτε εβδομαδα μετα την παραγγελια. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες,αψογη παραδοση για αρχη με το στρωμα σε τελεια κατασταση.Η πρωτη αισθηση του στρωματος ειναι απιθανη,ειδικα απ την πλευρα που εχει το φυσικο λατεξ η αισθηση μου εκατσε πολυ ωραια κατι το οποιο φοβομουν μιας κ η σκληροτητα ειναι κατι υποκειμενικο για τις εταιριες κ εδω εγινε τελειως στα τυφλα.(εχω ξαπλωσει σε μετριο κ μου φανηκε ξυλο κ εχω ξαπλωσει κ σε μετριο αλλης εταιριας κ μου φανηκε πουρες).Εδω για τα δικα μου γουστα θα το ελεγα οντως μετριο ελαφρια προς το σκληρο το οποιο ειναι κ αυτο που ηθελα.Το λατεξ δινει ενα περιεργο feedback oταν σηκωνεσαι,σαν εναν ηχο αποσυμπιεσης.Σε γενικες γραμμες αριστες πρωτες εντυπωσεις κ σιγουρα το στρωμα δεν μοιαζει για προιον που κανει 375ε(διπλο).Θα γραψω κ εντυπωσεις σε βαθος χρονου για πιο ολοκληρωμενη αποψη. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2024 από alimentas 2
SalomeK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας! θα ήθελα να προβώ στην αγορά ενός διπλού στρώματος και δεν ξέρω τί να αποφασίσω. Το budget μου είναι έως 600e βαριά, και για αυτό ιδανικά θα περιμένω τις εκπτώσεις. Όμως καλό θα ήταν έως τότε να αποφασίσω ποιό θέλω ώστε να δράσω στοχευμένα. Επιθυμώ το στρώμα να είναι μαλακό ή μέτριο προς μαλακό. Είμαι ανάμεσα σε Serta το Ritz και Media strom το Advance Care. Είδα και κάποια σε candia, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Γενικώς ποιά η άποψή σας για τα παραπάνω; Και κάθε πρόταση για κάτι άλλο, ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ
topmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Έχεις Istikbal στην περιοχή σου; Εάν ναι, πάρε από εκεί εάν θες VFM στρώμα (ή έπιπλα επίσης). Εκ πείρας μιλάω. 1
ksapath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Ιstikbal και πάλι Ιstikbal! Λογικές τιμές και άνετα στρώματα. Αγόρασα τον Απρίλιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η ποικιλία προϊόντων είναι μεγάλη και, όσον αφορά τις εκπτώσεις, όταν έκανα την έρευνά μου στις αρχές του έτους, υπήρχαν προσφορές για κρεβάτι και στρώμα πακετάκι σε πολύ προσιτές τιμές. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. 1
doc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Πήρα για τον γιο μου που πέρασε φοιτητής από istikbal ότι καλύτερο!!!Με ανώστρωμα πλενομενο και σε σε πολύ καλή τιμή. 1
nick1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω πάρει τρία στρώματα από afronline και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το θέμα μεταφοράς λύνεται εύκολα, και τα ίδια στρώματα τα βρίσκεις σε διπλάσιες τιμές από άλλες εταιρίες 1
alimentas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Άλλη ερώτηση, στα στρώματα τα τωρινά είναι καλό να βάζουμε τίποτα ανάμεσα στις τάβλες κ το στρώμα για προστασία?? Παλιά βάζανε σαν κουβέρτα πχ
ant_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Παντως μιας και αναφερθηκαν οι κατασκευαστες Σε μαγαζια κλπ λενε οτι η αποσταση στις ταβλες για νεο στρωμα πρεπει να ειναι μικρη γυρω στα 3 εκατοστα Και το επισημο σαιτ της Sealy πχ λεει οτι πρεπει να ειναι κατω απο 4 inches 10 εκατοστα δηλαδη Οποτε τι ισχυει τελικα αραγε 1
alejsalonica Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Μου αρέσει ο τρόπος που το ψάχνεις! 7,62 cm πλάτος και 10,16 cm απόσταση! Στο κατάστημα μου είπαν 4cm. Ότι να' ναι! Εγώ είχα 7cm και έφαγα τον τόπο να βρω και να κόψω ενδιάμεσες;! Anyway. Αν μιλάμε για το ίδιο στρώμα ο κατασκευαστής είναι η Sealy οπότε ένα mail με την ερώτηση προς την Elite θα το έκανα, γιατί τα γραπτά μένουν.
ant_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Καθολου απιθανο οι "εγκεφαλοι" στρωματαδες στην Ελλαδα να εχουνε μπερδεψει τα εκατοστα με τις ιντσες -Μητσο ενα 4αρι λεει εδω το φυλλαδιο λογικα εκατοστα θα ειναι😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα