geomrk Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα,γνωριζετε καποιο μαγαζι που να πουλάει στρωματα ή/και κρεβατια και να εχει τη δυνατοτητα για ΑΝΩ των 12 ΑΤΟΚΩΝ δοσεων;;;
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, geomrk είπε Καλησπέρα,γνωριζετε καποιο μαγαζι που να πουλάει στρωματα ή/και κρεβατια και να εχει τη δυνατοτητα για ΑΝΩ των 12 ΑΤΟΚΩΝ δοσεων;;; Τα ΙΚΕΑ σίγουρα.
geomrk Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Τα ΙΚΕΑ σίγουρα. ευχαριστω αλλα θελω να παρω καλο συστημα υπνου (κρεβατι+στρωμα) και δεν με πειραζει να βγει και πανω απο 1000++ .Στο ικεα δεν ξερω αν εχουν καλα στρωματα
geomrk Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 10:59 ΜΜ, alejsalonica είπε Ρώτα και στην ELITE thanks! 1
zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 8:14 ΜΜ, Vstromrider είπε Orion Strom εχει παρει κανεις σας? Εντυπωσεις ? Έχω πάρει δύο μετά από σύσταση παλιού εμπόρου, ένα απλό - φτηνό και ένα πιο καλό. Τα θεωρώ μια χαρά, αν και δεν είμαι και πολύ απαιτητικός και είμαι και ελαφρύς. Τώρα τα χρησιμοποιώ κατά περίσταση και τα δύο άλλα για ένα διάστημα το ένα το είχα για βασικό και ήταν πολύ καλό.
Meritocracy Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 25/3/2025 στις 10:59 ΜΜ, alejsalonica είπε Ρώτα και στην ELITE Πρόσφατα αγόρασα ένα στρώμα από την elite. Ένα συγκεκριμένο μοντέλο που το είχα πάρει και παλαιότερα και από το οποίο είχα μείνει ευχαριστημένος! Το σημερινό στρώμα όμως μόλις μου το έφεραν και το δοκίμασα, από την πρώτη μέρα καταλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα αφρώδη διότι ήταν ζεστό. Τόσο ζεστό που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Από την εταιρία δεν παραδεχθηκαν ότι υπήρχε ελάττωμα στο στρώμα ούτε δεχθηκαν να μου επιστρέψουν έστω ένα μέρος των χρημάτων. Σκέτη απογοήτευση και μάλιστα οδυνηρή! Στις 10/7/2014 στις 5:25 ΜΜ, tripialosgr είπε Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας όσο αναφορά την αγορά στρώματος. Αρκετά χρονια ταλαιπωρούμαι με τον ύπνο μου (ξυπνάς και νιώθεις πτώμα) και ύστερα από ερκετη συζήτηση και ερευνα κατέληξα ότι 99% ευθύνεται το στρώμα, το οποιο δεν ξέρω τι μάρκα είναι και ούτε ενδιαφερθικα ποτε μου γενικός με τα στρώματα. Είπα λοιπόν ότι δεν θα λυπηθώ τα χρήματα και θα κάνω μια επένδυση ώστε να μπορώ να κοιμάμαι και να ξεκουράζομαι σαν τον άθρωπο και για να το κάνω αυτό ήθελα να έχω μια πλήρη άποψη και γνώση για το τι γίνετε με τα στρώματα. Αφού θα τα "σκάσω που θα τα σκάσω" ας μην πάνε χαμένα. Να είναι εύστοχη η αγορά και να τα αξίζει και τα λεφτά του. Γύρισα λοιπόν αρκετά μαγαζιά: cocomat: δεν είχε στρώμα με ελατήρια. Μου έδειξαν μια νέα σειρά με φυτικά υλικά με latex ..blah blah blah στα 1600 ++ euro. Μου φάνηκε πολύ σκληρο, κατ εμε, το στρώμα. Linea: Καλούτσικα αν και σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες δεν μου πολυάρεσε η σκληρότητα και αυτό το φρενάρισμα που ένιωθες όταν ξάπλωνες. mediastrom: Εκεί έπαθα την πλακα μου. Τα στρώματα τους ήταν μέτριο προς μαλακό με πολύ ωραία αίσθηση ,(τουλάχιστον για εμενα) και ωραία στήριξη. Το στρώμα στο οποιο και κατέληξα ότι θα πάρω είναι το Gold ii το οποιο έχει δυο σειρές ελατηρίων και αλλα καλούδια στα 1400. Το θέμα μου είναι ότι σήμερα μιλούσα με έναν μαγαζάτορα που πουλάει στρώματα και με τούμπαρε λίγο όσο αφορα την τελική μου απόφαση. Μου είπε ότι με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω κάτι κλάσης ανώτερο σε σχέση με το Gold ii τις media. Με ενημέρωσε για ένα μοντέλο τις candia-strom το οποιο μου διαφεύγει (θα παv αύριο να κοιτάξω και από candia-strom) με καλύτερα υλικά αλλα αυτό που με φρέναρε πολύ ήταν ότι η media ναι μεν είναι παρα πολύ καλή εταιρία όμως έχει αλλάξει χωρα προελεύσεως πρώτης ύλης για τα στρώματα τους από γερμανία σε τουρκια. Moυ είπε πως έχει πέσει η ποιότητα αλλα η τιμές παραμένουν ίδιες. Επίσης ότι στην τιμή πληρώνεις και κάνα 100 euro το όνομα. Προσοχή εδώ ο άνθρωπος αυτός δεν είχε αντιπροσωπεία συγκεκριμένης εταιρίας. Στο μαγαζί του είχε και στρώματα από όλες τις μάρκες οποτε δεν ήθελε να μου πουλήσει κάτι συγκεκριμένο. Εκεί που είχα κατάληξη λοιπόν κάπου, ξανά πάλι από την αρχή. Γενικά πάντως θα ήθελα να πάρω κάτι από κάποιες εταιρίες η οποιες έχουν εμπειρία και καλο όνομα στην αγορά όπως πχ. mediastrom, candia, cocomat. Κάποιος ο οποιος έχει ασχοληθεί πρόσφατα μπορεί μήπως να σχολιάσει σχετικά με τις τιμές και την ποιότητα τον εταιριών αυτών? Να προτείνει κάτι? Κάποι παρατήρηση? Ευχαριστώ !! Στις 28/3/2025 στις 8:28 ΜΜ, zio10 είπε Έχω πάρει δύο μετά από σύσταση παλιού εμπόρου, ένα απλό - φτηνό και ένα πιο καλό. Τα θεωρώ μια χαρά, αν και δεν είμαι και πολύ απαιτητικός και είμαι και ελαφρύς. Τώρα τα χρησιμοποιώ κατά περίσταση και τα δύο άλλα για ένα διάστημα το ένα το είχα για βασικό και ήταν πολύ καλό.
daskala Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα. Ποιο στρώμα προτείνετε για άτομα 60 κιλων με ευαισθησία σε γοφό και μέση? Έχω αλλάξει τόσα και άκρη δε βγάζω. Να φταίει το memory foam?
Tsoukos87 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 44 λεπτά πριν, daskala είπε Καλησπέρα. Ποιο στρώμα προτείνετε για άτομα 60 κιλων με ευαισθησία σε γοφό και μέση? Έχω αλλάξει τόσα και άκρη δε βγάζω. Να φταίει το memory foam? Δεν νομίζω να φταίει το memory foam, αν έχεις ευαισθησία σε κάποια σημεία του σώματος σου σε στρώματα latex έχεις κοιτάξει;
daskala Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Έχω ένα με pocket coils και ανωστρώμα πάνω που το ρυθμίζεις. Έχει 1 layer memory soft 1 layer latex medium 1 layer hd foam firm Οοοοοτι και να κάνω με πονάει είτε στους ώμους είτε στα πλάγια μπούτια. Και δεν είχα ποτέ θεμα με ορθοπεδικό φτηνά πριν εννοειται
airtrelomike13 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα Θα ήθελα να αλλάξω το στρώμα ύπνου, καθώς έκλεισε δεκαετία. Το κρεβάτι που κοιμάμαι είναι ημίδιπλο. Τι τύπου στρώματος ύπνου θα προτείνατε?
comp4ct Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση στρώματος ύπνου 200x150. Είμαι 65 κιλά και έχω σταμπάρει αυτα https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_ultra_prime_pocket_5_zonon/ https://ypnos.gr/product/ypnos-stroma-hephaestus-foam-comfort/ Υπάρχει σε παρόμοια χρήματα κάτι καλύτερο; Μέχρι 400 μπορώ να δώσω Επεξ/σία 4 Ιουνίου από comp4ct
daskala Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Μεγάλο θέμα τα στρώματα. Εγώ δε θα έπαιρνα τπτ χωρίς περίοδο δοκιμής. Κοιτάξτε και το joyrest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα