Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει στο praktiker κάτι οκ προσφορές. γράφουν οτι είναι ελληνικά στρώματα. Έχει κανένας δοκιμάσει κάποιο απο Praktiker?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, -WISE- said:

Ποιο πήρες; Είμαι χρόνια με το Comfort medium και το χω βολευτεί πολύ

Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε, αλλά... €150 για ένα μαξιλάρι; €150; 😵

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, souvlakomanis said:

Έχει στο praktiker κάτι οκ προσφορές. γράφουν οτι είναι ελληνικά στρώματα. Έχει κανένας δοκιμάσει κάποιο απο Praktiker?

Πριν 2 χρόνια είχα πάρει το zenius energy διπλο με custom πλάτος 154 x 200. Τίποτα το τρομερό, περισσότερο μαλακό από όταν το δοκίμασα και αν δεν το είχα πάρει με έκπτωση δωροεπιταγής 200 ευρώ θα το είχα ψηλομετανοιώσει. Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι ότι είναι μαλακό και στο διπλό βαθουλώνει στα δύο άτομα.

Επεξ/σία από peragialos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 9-11 είπε

Ευτυχώς που μπορώ να κοιμηθώ ακόμα και με διπλωμένη πετσέτα για μαξιλάρι! :lol:

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 9-11 είπε

Αυτά τα αγοράζεις στις εκπτώσεις έστω και μικρές. Θα συμφωνήσω μαζί σου κι εγώ ζορίστηκα να τα δώσω για δύο μαξιλάρια αλλά δεν το μετάνιωσα. Ο λόγος; Ότι είναι κάτι που θα κάνω χρήση για πολλά χρόνια. 

Δεν θα δώσω 70€ / 4h για ξαπλώστρες στην Χαλκιδική 

Δεν θα δώσω 300€ στα μπουζούκια

Δεν θα δώσω 200€ για πουκάμισο 

...

Θα δώσω όμως για κάτι που αφορά την υγεία μου και την ξεκούραση μου. Ο χρόνος χρήσης αν π.χ. πούμε  10 χρόνια τα κάνει να κοστίζουν 15€/χρόνο. Δίνουμε 17€ κάποιος μήνες για Netflix...

• Like 5
Δημοσ.
13 minutes ago, alejsalonica said:

Αυτά τα αγοράζεις στις εκπτώσεις έστω και μικρές. Θα συμφωνήσω μαζί σου κι εγώ ζορίστηκα να τα δώσω για δύο μαξιλάρια αλλά δεν το μετάνιωσα. Ο λόγος; Ότι είναι κάτι που θα κάνω χρήση για πολλά χρόνια.
Δεν θα δώσω 70€ / 4h για ξαπλώστρες στην Χαλκιδική
Δεν θα δώσω 300€ στα μπουζούκια
Δεν θα δώσω 200€ για πουκάμισο
...
Θα δώσω όμως για κάτι που αφορά την υγεία μου και την ξεκούραση μου. Ο χρόνος χρήσης αν π.χ. πούμε  10 χρόνια τα κάνει να κοστίζουν 15€/χρόνο. Δίνουμε 17€ κάποιος μήνες για Netflix...

Αγόρασα το 2018 ή 2019 (παράλληλα με αντικατάσταση στρώματος) ένα memory foam μαξιλάρι της Media Strom, εμποτισμένο με Aloe Vera. Πρέπει να κόστισε γύρω στα €70 (τώρα στο site τους βλέπω πως οι τιμές ξεκινούν στα €100)
Τον πρώτο καιρό οι αναθυμιάσεις ήταν τόσο έντονες που σχεδόν δάκρυζα! Μετά από ~1½ χρόνο το άρωμα είχε χαθεί.
Είμαστε βέβαιοι για την διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων; Διατηρούν τις ιδιότητές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Το λέω γιατί έγραψες «10 χρόνια». Νομίζω πως είναι λιγότερο - ίσως ούτε το μισό...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 9-11 είπε

Αγόρασα το 2018 ή 2019 (παράλληλα με αντικατάσταση στρώματος) ένα memory foam μαξιλάρι της Media Strom, εμποτισμένο με Aloe Vera. Πρέπει να κόστισε γύρω στα €70 (τώρα στο site τους βλέπω πως οι τιμές ξεκινούν στα €100)
Τον πρώτο καιρό οι αναθυμιάσεις ήταν τόσο έντονες που σχεδόν δάκρυζα! Μετά από ~1½ χρόνο το άρωμα είχε χαθεί.
Είμαστε βέβαιοι για την διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων; Διατηρούν τις ιδιότητές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Το λέω γιατί έγραψες «10 χρόνια». Νομίζω πως είναι λιγότερο - ίσως ούτε το μισό...

Τα Tempur δίνουν 3 χρόνια εγγύηση επομένως για τα επόμενα 5 δεν νομίζω να βγάλουν πρόβλημα. Γενικά όμως στρώματα και μαξιλάρια την 10ετία, με καλή συντήρηση - προσοχή στις οδηγίες χρήσης, την έχουν εύκολα. Πήρα μαζί και αδιάβροχο και διαπνέον προστατευτικό κάλυμμα ώστε να το προστατέψω. 

Να ανοίξουμε άλλο ποστ στο τι ξοδεύει ο καθένας και που και θα έχει πολύ ενδιαφέρον, σε μια Ελλάδα γεμάτη με μικροκαφέ ζήτημα να πατώ 4 φορές το χρόνο, το φτιάχνω μόνος μου όπως θέλω για παράδειγμα. Έχω χρόνια να πληρώσω ξαπλώστρα κλπ

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαστε σε αναζήτηση στρώματος 180*200 και αυτή την στιγμή είμαστε ανάμεσα στο Sealy Magnificent και στο Candia Preveli. 

Τα έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να πάρω ένα μόνο στρώμα για τη μικρή 8 χρόνων κ ένα διπλό για εμάς..Καμία καλή αξιόπιστη εταιρεία αλλά χωρίς να πρέπει να δώσω κ 800-900€ για ένα καλό στρώμα??

Πήρα προσφορές από media strom κ candia strom κ οι τιμές του είναι εκεί,660-900€ κ με 50% μάλιστα μέχρι το Σάββατο.. Κοινώς από Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο ψηλά..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Καλησπέρα,θέλω να πάρω ένα μόνο στρώμα για τη μικρή 8 χρόνων κ ένα διπλό για εμάς..Καμία καλή αξιόπιστη εταιρεία αλλά χωρίς να πρέπει να δώσω κ 800-900€ για ένα καλό στρώμα??

Πήρα προσφορές από media strom κ candia strom κ οι τιμές του είναι εκεί,660-900€ κ με 50% μάλιστα μέχρι το Σάββατο.. Κοινώς από Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο ψηλά..

η media εχει 50% 350 μερες το χρονο. ειχα παρει, δεν αντεξε ουτε 6 χρονια το βαρος μου... 75 κιλα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

η media εχει 50% 350 μερες το χρονο. ειχα παρει, δεν αντεξε ουτε 6 χρονια το βαρος μου... 75 κιλα

Ε είναι οι κλασικες ψευτοεκπτωσεις...Βαζουν ένα στρώμα 2000€ κ στο αφήνουν 1000€ κ εσύ νομίζεις ότι παίρνεις ένα στρώμα αξίας 2000€..bed and bath φαση,κατάλαβα..

Έχω ένα της Linea strom τώρα..Το έχω καμία 6ετια σίγουρα..Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση οπτικά,αλλά πλέον ξυπνάω κάθε μέρα χάλια..Πονάει όλο μου το σώμα κ σκέφτομαι ότι παίζει ρόλο κ το στρώμα..

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Είναι σε σχετικά καλή κατάσταση οπτικά,αλλά πλέον ξυπνάω κάθε μέρα χάλια..Πονάει όλο μου το σώμα κ σκέφτομαι ότι παίζει ρόλο κ το στρώμα..

ακριβως το ιδιο και εγω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ακριβως το ιδιο και εγω

Ωραία,απ τη μια ελπίζω να είναι όντως απ αυτο..Έχω δει κ από Ίντερνετ μερικά,αλλά ιδανικά θα ήθελα να δοκιμάσω κ κάποια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξερεις οτι οι μικρες βιοτεχνιες στις γειτονιες συνηθως εχουν διαμαντια .
Οτα ημουν Αθηνα με ειχε σωσει ( τοτε ειχα και παρα πολλα κιλα 140+) μια βιοτεχνια στα Πατησια η Stereostrom που μου εφτιαχνε στρωματαρες κατα παραγγελια σε τιμεςχωμα 

Τωρα που ζω χαλκιδα με εχουν σωσει ο ERGOSTROM ΓΕΡΟΧΕΙΜΩΝΑΣ και ο Στρώμα Παλαιολόγος και οι δυο μικρες βιοτεχνιες της περιοχης 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, villasg είπε

Να ξερεις οτι οι μικρες βιοτεχνιες στις γειτονιες συνηθως εχουν διαμαντια .
Οτα ημουν Αθηνα με ειχε σωσει ( τοτε ειχα και παρα πολλα κιλα 140+) μια βιοτεχνια στα Πατησια η Stereostrom που μου εφτιαχνε στρωματαρες κατα παραγγελια σε τιμεςχωμα 

Τωρα που ζω χαλκιδα με εχουν σωσει ο ERGOSTROM ΓΕΡΟΧΕΙΜΩΝΑΣ και ο Στρώμα Παλαιολόγος και οι δυο μικρες βιοτεχνιες της περιοχης 

Σ ευχαριστώ,θα ρίξω μια ματιά κ σ αυτές αν έχουν site..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...