Vault13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Morosis είπε Το έχω παραλάβει αλλά επειδή μετακομίζω δεν το έχω δοκιμάσει,φαίνεται καλό αλλά πλήρης γνώμη από την άλλη Δευτέρα μπορώ να σου γράψω. Στα χαρτιά φαίνεται δυνατό στρώμα κ έχει ύψος 33 εκ που προσωπικα έψαχνα ψιλό στρώμα. Το λενε και αλλοι, γιατι; Ψηλα κοιμασαι καλυτερα; μαλλον θεωρεις οτι θα ειναι αναυπαυτικο, κατι που δεν παιζει μαλλον με το υψος. και πολυ οικονομικο. Μονο με του Jysk συναγωνιζεται σε τιμη Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Vault13
Morosis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Vault13 είπε Το λενε και αλλοι, γιατι; Ψηλα κοιμασαι καλυτερα; μαλλον θεωρεις οτι θα ειναι αναυπαυτικο, κατι που δεν παιζει μαλλον με το υψος. και πολυ οικονομικο. Μονο με του Jysk συναγωνιζεται σε τιμη Καμία σχέση,απλά αν κ είμαι σχετικά μικρός(29) έχω θέμα με μέση κ γόνατα κ μου είναι δύσκολο να σηκώνομαι από χαμηλά ! Του jysk πήγα κ τα είδα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι ακόμα κ τα gold στρώματα
Vault13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Morosis είπε Του jysk πήγα κ τα είδα αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι ακόμα κ τα gold στρώματα Για το Jysk, εχει ωραια σκετου αφρου, και cooling foam. Απλα καποιοι φιλοι καναν παραπονα για το καλοκαιρι και ζεστη. Οποτε προληπτικά εστω φαγαν Χ. Στα ελατηρια αυτα που ειχα δει δεν με τρελαναν. Ενα που μου αρεσε το super deluxe S115 ή S120 (κατι τετοιο)τους ειχε 600€+. Jysk νομιζω οσο εχει προσφορες αξιζει σε μαξιλαρια με foam ή τα ειδικα τους, και αναστρωματα ισως. Τα μαξιλαρια μου αρεσαν, μοιαζουν ποιοτικα και φτηνα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Vault13 1
lalakis1981 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Εχει κανείς ιδεα για το Onix της Ecomat στα 799 ευρώ? Θελουμε ψιλοσκληρο στρώμα εγω ειμαι 120 κιλα ας πουμε. Ειναι και βραβευμένο στα sleepawards το συγκεκριμένο ως το καλύτερο εισαγωγής. Οποια άλλη ιδέα για σκληρό στρωμα καλοδεχούμενη https://eco-mat.gr/product/stroma-onix-32-cm/?srsltid=AfmBOoquZFUIhN6hTj7hH3Cyy6J4RWPCM_FdnbvmGXh-4CW9fcUctg4W
Vault13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, lalakis1981 είπε Καλησπέρα σε όλους. Εχει κανείς ιδεα για το Onix της Ecomat στα 799 ευρώ? Θελουμε ψιλοσκληρο στρώμα εγω ειμαι 120 κιλα ας πουμε. Ειναι και βραβευμένο στα sleepawards το συγκεκριμένο ως το καλύτερο εισαγωγής. Οποια άλλη ιδέα για σκληρό στρωμα καλοδεχούμενη https://eco-mat.gr/product/stroma-onix-32-cm/?srsltid=AfmBOoquZFUIhN6hTj7hH3Cyy6J4RWPCM_FdnbvmGXh-4CW9fcUctg4W Το εχω δοκιμασει μονο. Σκληρο αλλα ωραιο. Επειδη εισαι πολλα κιλα οτι και να σου πουμε αλλαζει νομιζω. Μια επιλογη ειναι πολυ σκληρο, αντι για σκληρο. Πρεπει να τα δοκιμασεις ομως. θα ελεγα οτι αυτό που εχεις βρει ειναι ιδανικο Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Vault13
Vault13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Τα Royal Crown της εντός ξέρει κανεις αν αντεχουν στον χρόνο; Να μην βαθουλωνουν; Εντυπωσεις;
Vault13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Νέο κομμάτι: https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/snoozz-160x200cm-detail ηρθε να αντικαταστησει το mythos που πηγε εξαιρετικα.2 στρωσεις spring, μαυρο υφασμα κτλ.. επίσης αξιζει και με award : αφρου αλλα ιδιας εταιρειας, με cooling foam https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/flow-detail οποιος θελει καποιο δεν ξερω αν εχει λιγες ωρες ή μια μερα ακομα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Vault13
ant_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Στις κριτικες μαγαζιων στρωματων το 99% των κριτικων στην google ειναι για την εξυπηρετηση στο καταστημα χωρις καμια αναφορα ποιο στρωμα πηρανε και πως τους φανηκε σε βαθος καποιου διαστηματος Αυτο που θα ειχε και καποιο ουσιαστικο νοημα δηλαδη Επισης στρωμα μεσης τιμης που ειχα παρει πριν καμια 10ετια με latex βαμβακι κλπ μου φανηκε καλυτερο ποιοτικα από τα περισσοτερα νεα στρωματα που ειδα σε διαφορες εταιριες Τωρα δεν ξερω τι φαση κατι υλικα "απο ανακυκλωμενα καλαμακια" "νεο πρωτοποριακο αφρωδες υλικο δικης τους κατασκευης" Μου φανηκαν τελειως ψευτικες κατασκευες μεχρι και πρακτικα σε βαρος ενω το παλιο δεν σηκώνεται ευκολα αυτα ειναι με αυτους τους αφρους που βαζουν μεσα σαν αερας.Δεν ξερω αν σχετιζεται το βαρος κατασκευης με την ποιοτητα μπορει και οχι αλλα μου εκανε εντυπωση Γενικα καταλαβα οτι εχουν ριξει οι στρωματαδες την ποιοτητα κατασκευης με υλικα κατωτερης ποιοτητας για να αυξησουν και αλλο το κερδος το οποιο πρεπει να ειναι υπερβολικα μεγαλο σε σχεση με παλαιοτερα
Vault13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο πατρικο εχω ενα τετοιο κρεβατι. https://www.car.gr/xyma/view/334614629-metalliko-krevati-imidiplo-antika με ελασματα. Σώνεται λετε το κρεβατι για καινουργιο στωμα; Ή πεταμα; προταση για νεο κρεβατι οικονομικο; Χωρις αποθηκευτικό χωρο; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Vault13
Tsoukos87 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα , ψάχνω στρώμα ιδανικο για υπερβαρους, γιατί το tribeca της ENTOS μου εχει εμφανισει αρκετα βυθισματα ,το ειχα παρει εδω και 5 χρονια αλλα τον τελευταιο χρονο εχει χαλασει αρκετα η ποιοτητα φταιμε και εμεις εν μερει για το αυξημενο βαρος. Είδα καλες κριτικες για τα ecomat και εχουν κερδισει αρκετα απο τα Sleep Awards τα περσινα, ειδα το emerald και το onix της ecomat ειδικα το 1ο εχει καλες κριτικες και σε σοσιαλ αλλα και στην σελιδα τους. Ξερει καποιος καλο στρωμα ή σε ποια εταιρεια να κοιταξω; BTW ειμαι και στην αναζητηση για καναπε ξερετε ποια εταιρεια/καταστημα ειναι καλο να εμπιστευτω; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
minim3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Linea Strom avantage παραγγειλα και θα παραλαβω μεσα Ιανουαριου για στρωμα να αντεχει βαρος. δοκιμασε το απο κοντα. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, minim3 είπε Linea Strom avantage παραγγειλα και θα παραλαβω μεσα Ιανουαριου για στρωμα να αντεχει βαρος. δοκιμασε το απο κοντα. Ωραία θα το έχω υπόψιν φίλε μου, σε ευχαριστώ. Ένας φίλος μου πρότεινε που είναι αρκετά βαρύς αυτό το στρώμα της King Koil το είχε πάρει απο το Bed & Bath και τώρα είναι στην Entos αφού αυτοί έχουν τα King Koil. https://www.entos.gr/el/stromata/stromata-ypnou/ashton-160x200cm-detail Το έχει κανείς σας αυτό το στρώμα ή αν το γνωρίζει; 1
daskala Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Kαλησπερα! Γνώμη για το mythos εντός? Έχω πόνους στη μέση με το υπάρχον αλλά είναι μαλακο 1
Tsoukos87 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, daskala είπε Kαλησπερα! Γνώμη για το mythos εντός? Έχω πόνους στη μέση με το υπάρχον αλλά είναι μαλακο Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, κοίτα το Snoozz που ουσιαστικά είναι το ίδιο το Mythos αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους αλλά σε πιο σκληρό έτσι μου είπαν και τηλεφωνικά απο το κατάστημα ENTOS, το έχει προσφορά στα 499 μέχρι τέλος του μήνα, εγω το τσίμπησα μου είπαν ότι αντέχει και πολλά κιλά μιας και είμαι υπέρβαρος, είχα δοκιμάσει το Mythos παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ καλό αλλά λίγο μαλακό και πήγα τώρα στο Snoozz που το περιμένω τις επόμενες μέρες.
Vault13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, κοίτα το Snoozz που ουσιαστικά είναι το ίδιο το Mythos αν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους αλλά σε πιο σκληρό έτσι μου είπαν και τηλεφωνικά απο το κατάστημα ENTOS, το έχει προσφορά στα 499 μέχρι τέλος του μήνα, εγω το τσίμπησα μου είπαν ότι αντέχει και πολλά κιλά μιας και είμαι υπέρβαρος, είχα δοκιμάσει το Mythos παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ καλό αλλά λίγο μαλακό και πήγα τώρα στο Snoozz που το περιμένω τις επόμενες μέρες. Tο δοκιμασες ή το παιρνεις τυφλα; Αν ναι που; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα