ma3stros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά και εγω όταν το δοκίμασα μου φάνηκε αρκετά καλό και το παρήγγειλα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το περιμένω τις επόμενες μέρες, ουσιαστικά είναι το νέο Mystique όπως μου είπαν και στο κατάστημα, είναι τελικά ζεστό όπως είπαν τα παιδιά γιατί εγω στην δοκιμή δεν το αντιλήφθηκα. Μεχρι τωρα δν μ εχει φανει ζεστο αλλα ειναι κ η εποχη ισως τετοια. Μενει να το δουμε το καλοκαιρι. Ειχα κ πιο ακριβα στρωματα στο παρελθον.. αυτο μεχρι τωρα μ φαινεται το καλυτερο με διαφορα. 1
Vault13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, ma3stros είπε Μεχρι τωρα δν μ εχει φανει ζεστο αλλα ειναι κ η εποχη ισως τετοια. Μενει να το δουμε το καλοκαιρι. Ειχα κ πιο ακριβα στρωματα στο παρελθον.. αυτο μεχρι τωρα μ φαινεται το καλυτερο με διαφορα. Οταν φτασει καλοκαιρι μας λες. Εχει υφασμα bamboo και ειναι υποπτο. Πες μας ομως. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Οταν φτασει καλοκαιρι μας λες. Εχει υφασμα bamboo και ειναι υποπτο. Πες μας ομως. Εμενα Πεμπτη θα μου ερθει το στρωμα οποτε απο εκει και επειτα θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις, το περιμενω πως και πως.
elen46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Εμενα Πεμπτη θα μου ερθει το στρωμα οποτε απο εκει και επειτα θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις, το περιμενω πως και πως. Πες μας γιατί είμαι και γω σε αναζήτηση στρωμάτων για όλη την οικογένεια (3 τον αριθμό)και σκέφτομαι να κατευθυνθω προς τα entos ,οπότε οι εμπειρίες χρηστών βοηθάνε πολύ
Vault13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elen46 είπε Πες μας γιατί είμαι και γω σε αναζήτηση στρωμάτων για όλη την οικογένεια (3 τον αριθμό)και σκέφτομαι να κατευθυνθω προς τα entos ,οπότε οι εμπειρίες χρηστών βοηθάνε πολύ Ξεχνας τα king coil που ηταν στο 50% και το snooz που ηταν 50% (και αρκετα αλλα απο εκει) μαλλον συμφερουν αλλες εταιρεις πλεον μεχρι να ξαναβγουν, αν ξαναβγουν 50%. Ας το δουνε και καποιοι δηθεν εξυπνοι που μας λενε δεν υπαρχουν προσφορες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Vault13
elen46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Ξεχνας τα king coil που ηταν στο 50% και το snooz που ηταν 50% (και αρκετα αλλα απο εκει) μαλλον συμφερουν αλλες εταιρεις πλεον μεχρι να ξαναβγουν, αν ξαναβγουν 50%. Ας το δουνε και καποιοι δηθεν εξυπνοι που μας λενε δεν υπαρχουν προσφορες. Θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς κι αν αναφέρεσαι στην ποιότητα ή στην τιμή των στρωμάτων
Vault13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, elen46 είπε Θέλεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς κι αν αναφέρεσαι στην ποιότητα ή στην τιμή των στρωμάτων Τα στρωματα που αναφερω ηταν στο 50% και διαφοροι ξερολες λεγαν δεν υπαρχουν προσφορες. Τωρα δεν συμφερει 1000€ το snoozz πολλα μου φαινονται. μονο τιμες σχολιαζω αναλογα τι παιρνεις παντα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από Vault13
elen46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα στρωματα που αναφερω ηταν στο 50% και διαφοροι ξερολες λεγαν δεν υπαρχουν προσφορες. Τωρα δεν συμφερει 1000€ το snoozz πολλα μου φαινονται. μονο τιμες σχολιαζω αναλογα τι παιρνεις παντα. Κατάλαβα...σ'ευχαριστω για την ενημέρωση αλλά δεν βιάζομαι, θα περιμένω και τις εκπτώσεις ,δεν θα δώσω τόσα χρήματα για ένα στρώμα, απλά θα ήθελα και απόψεις για την ποιότητα από χρήστες
daskala Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου To snooz δυστυχώς βγαίνει στο 1.60. οπότε στο 1.80 μονο το mythos. Όποιος το έχει ας μας διαφωτίσει
mpTrios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου για καμπινγ ειναι καλο αυτο ? https://jysk.gr/kipos/stromata-aeros/foyskoto-stroma-ypnoy/stroma-aeros-enghave-p130xm190xy23?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=6. JGR - PMax - GR (Generic) - CSS&utm_term=4705620&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhP67BhAVEiwA2E_9g3nVMzUzaTXvh8SedVv-KvVi9PWyHUUdHvLSTXFRuGH5ZpILv7-bNRoCEfIQAvD_BwE
mpTrios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) αυτη η σελιδα είναι αξιοπιστη ? https://ypnos.gr/ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από mpTrios
lambros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας έχω ανο στρώμα coconut, έχει πούπουλα , Είναι μια χαρά αλλά το καλοκαίρι ζεσταίνει και ιδρώνω εγώ πολύ, η σύζυγος όχι τόσο. Υπάρχει αν στρώμα που να είναι δροσερό καλοκαίρι γωνία πλευρά;
Vault13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Εχει βρει κανεις ανώστρωμα σκληρό; Οποιαςδηποτε εταιρειας.
Redfly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Χθες έκανα τη πρώτη μου βόλτα για στρώμα, χωρίς να ξέρω και πολλά, δεν ήθελα και να τρελαθώ στο ψάξιμο. Παρ ολα αυτά , πήγα σε 4 μαγαζιά, αφού ήταν σε απόσταση 10 λεπτών μεταξύ τους με τα πόδια και είδα αρκετά. Προβληματίστηκα με τα cocomat που ενώ μου έκανε μία προσφορά για το ιασων και το πατροκλος, -στρώματα με ελατήρια- μπήκα σήμερα στο site που με βάση αυτά που γράφει, είναι κατά των ελατηρίων. Όταν ξαναπάω θα τους το ρωτήσω αυτό, αλλά δεν έχει λογική αυτή η πολιτική του καταστήματος. Τα εντός έχουν 50% μέχρι τη παρασκευή, αλλά δε ξέρω αν προλαβαίνω να επιλέξω μέχρι τότε. Το snoozz(royal crown) και το ashton (king coil) είδα, με καλύτερο για τα γούστα μου το snoozz. Από candia , το phaistos(1020€) και το preveli(1165) . Εϊδα και από media που οκ, μια χαρά ηταν αλλά λέω να επιλέξω κάτι απο αυτά που γράφω παραπάνω, όπως και το linea που και αυτό είχε μια χαρά στρώματα . Για να πω την αλήθεια, τα candia αν είχαν μικρότερη τιμή , ανταγωνιστική του εντος θα τα επέλεγα , αφού αυτό που αλλάζω candia είναι και τα πήγε μια χαρά, αλλά έχει τα διπλά λεφτά. Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο προβληματισμός μου για cocomat , έχει κάποια βάση, και το δεύτερο αν τα candia κατα καιρούς κάνουν καλύτερες τιμές.
KRIKON Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2025 στις 5:27 ΜΜ, Redfly είπε Χθες έκανα τη πρώτη μου βόλτα για στρώμα, χωρίς να ξέρω και πολλά, δεν ήθελα και να τρελαθώ στο ψάξιμο. Παρ ολα αυτά , πήγα σε 4 μαγαζιά, αφού ήταν σε απόσταση 10 λεπτών μεταξύ τους με τα πόδια και είδα αρκετά. Προβληματίστηκα με τα cocomat που ενώ μου έκανε μία προσφορά για το ιασων και το πατροκλος, -στρώματα με ελατήρια- μπήκα σήμερα στο site που με βάση αυτά που γράφει, είναι κατά των ελατηρίων. Όταν ξαναπάω θα τους το ρωτήσω αυτό, αλλά δεν έχει λογική αυτή η πολιτική του καταστήματος. Τα εντός έχουν 50% μέχρι τη παρασκευή, αλλά δε ξέρω αν προλαβαίνω να επιλέξω μέχρι τότε. Το snoozz(royal crown) και το ashton (king coil) είδα, με καλύτερο για τα γούστα μου το snoozz. Από candia , το phaistos(1020€) και το preveli(1165) . Εϊδα και από media που οκ, μια χαρά ηταν αλλά λέω να επιλέξω κάτι απο αυτά που γράφω παραπάνω, όπως και το linea που και αυτό είχε μια χαρά στρώματα . Για να πω την αλήθεια, τα candia αν είχαν μικρότερη τιμή , ανταγωνιστική του εντος θα τα επέλεγα , αφού αυτό που αλλάζω candia είναι και τα πήγε μια χαρά, αλλά έχει τα διπλά λεφτά. Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο προβληματισμός μου για cocomat , έχει κάποια βάση, και το δεύτερο αν τα candia κατα καιρούς κάνουν καλύτερες τιμές. Πάντως τα ENTOS ειχαν την black friday το Mythos στα 490 (τώρα το έβγαλαν 599) και το είχα δοκιμάσει και για τα λεφτά αυτά ήταν πάρα πολύ κάλο. Tωρα έχω απο mediastrom απο την premium σειρα το gold αγορασμένο πάνω από 1500 ευρω πριν 7 χρονιά άλλα πλέον βουλιάζει τρομερά Επειδή το snooze δεν το εχει στη Λάρισα που μένω σαν δείγμα εκει που δοκίμασες το snooze ειχε και το mythos? άπλα για να μου πεις την γνώμη ανάμεσα στα 2 αν μοιάζουν. Αν και το ένα είναι με gel και το άλλο με foam Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από KRIKON
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα