alejsalonica Δημοσ. Κυριακή στις 02:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:54 μμ 11 ώρες πριν, 9-11 είπε Αγόρασα το 2018 ή 2019 (παράλληλα με αντικατάσταση στρώματος) ένα memory foam μαξιλάρι της Media Strom, εμποτισμένο με Aloe Vera. Πρέπει να κόστισε γύρω στα €70 (τώρα στο site τους βλέπω πως οι τιμές ξεκινούν στα €100) Τον πρώτο καιρό οι αναθυμιάσεις ήταν τόσο έντονες που σχεδόν δάκρυζα! Μετά από ~1½ χρόνο το άρωμα είχε χαθεί. Είμαστε βέβαιοι για την διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων; Διατηρούν τις ιδιότητές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα; Το λέω γιατί έγραψες «10 χρόνια». Νομίζω πως είναι λιγότερο - ίσως ούτε το μισό... Τα Tempur δίνουν 3 χρόνια εγγύηση επομένως για τα επόμενα 5 δεν νομίζω να βγάλουν πρόβλημα. Γενικά όμως στρώματα και μαξιλάρια την 10ετία, με καλή συντήρηση - προσοχή στις οδηγίες χρήσης, την έχουν εύκολα. Πήρα μαζί και αδιάβροχο και διαπνέον προστατευτικό κάλυμμα ώστε να το προστατέψω. Να ανοίξουμε άλλο ποστ στο τι ξοδεύει ο καθένας και που και θα έχει πολύ ενδιαφέρον, σε μια Ελλάδα γεμάτη με μικροκαφέ ζήτημα να πατώ 4 φορές το χρόνο, το φτιάχνω μόνος μου όπως θέλω για παράδειγμα. Έχω χρόνια να πληρώσω ξαπλώστρα κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα