Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 9-11 είπε

Αγόρασα το 2018 ή 2019 (παράλληλα με αντικατάσταση στρώματος) ένα memory foam μαξιλάρι της Media Strom, εμποτισμένο με Aloe Vera. Πρέπει να κόστισε γύρω στα €70 (τώρα στο site τους βλέπω πως οι τιμές ξεκινούν στα €100)
Τον πρώτο καιρό οι αναθυμιάσεις ήταν τόσο έντονες που σχεδόν δάκρυζα! Μετά από ~1½ χρόνο το άρωμα είχε χαθεί.
Είμαστε βέβαιοι για την διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων; Διατηρούν τις ιδιότητές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Το λέω γιατί έγραψες «10 χρόνια». Νομίζω πως είναι λιγότερο - ίσως ούτε το μισό...

Τα Tempur δίνουν 3 χρόνια εγγύηση επομένως για τα επόμενα 5 δεν νομίζω να βγάλουν πρόβλημα. Γενικά όμως στρώματα και μαξιλάρια την 10ετία, με καλή συντήρηση - προσοχή στις οδηγίες χρήσης, την έχουν εύκολα. Πήρα μαζί και αδιάβροχο και διαπνέον προστατευτικό κάλυμμα ώστε να το προστατέψω. 

Να ανοίξουμε άλλο ποστ στο τι ξοδεύει ο καθένας και που και θα έχει πολύ ενδιαφέρον, σε μια Ελλάδα γεμάτη με μικροκαφέ ζήτημα να πατώ 4 φορές το χρόνο, το φτιάχνω μόνος μου όπως θέλω για παράδειγμα. Έχω χρόνια να πληρώσω ξαπλώστρα κλπ

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...