Panosst Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Ρίξε μια ματιά και στην idilka, έχει στρώματα αφρού πχ συνθετικό λάτεξ και στρώση λάτεξ, σε πιο χαμηλές τιμές σε σχέση με τα λάτεξ άλλων εταιριών. Έχω πάρει για τα παιδιά σχετικά σκληρά στρώματα από εκεί αλλά δεν τα έχω καιρό, δεν ξέρω σε βάθος χρόνου πόσο θα αντέξουν/ πόσο γρήγορα θα κάτσουν. 1
st@kas Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, villasg είπε Να ξερεις οτι οι μικρες βιοτεχνιες στις γειτονιες συνηθως εχουν διαμαντια . Οτα ημουν Αθηνα με ειχε σωσει ( τοτε ειχα και παρα πολλα κιλα 140+) μια βιοτεχνια στα Πατησια η Stereostrom που μου εφτιαχνε στρωματαρες κατα παραγγελια σε τιμεςχωμα Τωρα που ζω χαλκιδα με εχουν σωσει ο ERGOSTROM ΓΕΡΟΧΕΙΜΩΝΑΣ και ο Στρώμα Παλαιολόγος και οι δυο μικρες βιοτεχνιες της περιοχης +1 για τις μικρές βιοτεχνίες... Είχα πάει.και εγώ όταν έψαχνα σε όλα τα "μεγάλα" καταστήματα. Δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε στην ποιότητα ούτε στην τιμή.
daskala Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχει κάποιος κάποιο από τα παρακάτω για feedback? 1) sealy grace 2) sealy vitality 3) sealy magnificent
lambros Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχεις δοκιμάσει κανείς τα παρακάτω;; Αξίζουν;;; https://grecostrom.gr/product/cooler/ Ή https://www.ikea.gr/proioda/kejsarolvon-prostateytiko-strwmatos-160x200-cm/30580432/ Επεξ/σία 29 Αυγούστου από lambros
tutuyo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Εκανα πριν μια 10ετια ισως την πιο ακυρη αγορα της ζωης μου, επηρεασμενος απο το hype, πηγα και πηρα Cocomat διπλο το οποιο χρυσοπληρωσα και τωρα εχει σκληρυνει αφανταστα Θυμαμαι οταν το ειχα παραγγειλει, με ειχε παρει τηλεφωνο και ο μαστορας που το εφτιαχνε!! να μου πει, τωρα το φτιαχνουμε ερχεται την παραλλη εβδομαδα - τι πιπες πληρωσα θεε μου Ποτε ξανα
chriskourou Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 ώρες πριν, tutuyo είπε Εκανα πριν μια 10ετια ισως την πιο ακυρη αγορα της ζωης μου, επηρεασμενος απο το hype, πηγα και πηρα Cocomat διπλο το οποιο χρυσοπληρωσα και τωρα εχει σκληρυνει αφανταστα Θυμαμαι οταν το ειχα παραγγειλει, με ειχε παρει τηλεφωνο και ο μαστορας που το εφτιαχνε!! να μου πει, τωρα το φτιαχνουμε ερχεται την παραλλη εβδομαδα - τι πιπες πληρωσα θεε μου Ποτε ξανα Ποιο στρώμα πήρατε;
tutuyo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 31 minutes ago, chriskourou said: Ποιο στρώμα πήρατε; Φυσικό Στρώμα Νεφέλη | COCO-MAT 1
chriskourou Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 7 ώρες πριν, tutuyo είπε Φυσικό Στρώμα Νεφέλη | COCO-MAT Το είχα δοκιμάσει και μου είχε φανεί σκληρό εξαρχής, ακόμα και με το κρεββατόστρωμα που θα έπρεπε να το κάνει πιο ελαστικό. Το μόνο που μου έκανε ήταν το πλάτων, αλλά ξέφευγε πολύ στην τιμή. 1
mountains1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 18/5/2023 στις 11:28 ΜΜ, basilis_k6 είπε ελαχιστη εως καμια διαφορα στον υπνο. ειναι για να σηκωνεσαι πιο ευκολα. τι το θελεις και ποσες μερες θα κοιμασαι εκει? Εβαλα δικο μου ανθρωπο ομως, σε κανονικου παχους και μαρκας intex, και δεν κοιμηθηκε τοσο καλα, ενω την αλλη μερα πηγα και αγορασα απο jysk ενα διπλου παχους, και κοιμηθηκε φανταστικα οπως μου ειπε. Αρα, δεν ειναι απλα να ειναι πιο ψηλο, φαινεται επηρεαζει την ποιοτητα στον υπνο. ---- Αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να κρατω 'σπαστα' κρεβατια πλεον, οταν υπαρχουν τα φουσκωτα στρωματα. Κανεις φιλοξενουμενος δεν μου εχει πει για καλο υπνο στα σπαστα. Το μονο καλο που βρισκω, ειναι οτι για αρκετο καιρο αν κοιμαται καποιος, δεν ειναι στο πατωμα, με οτι αυτο μπορει να σημαινει, ή αν εχει προβλημα με τη μεση, ισως ειναι προτιμοτερο το σπαστο. Αλλα γενικα μιλωντας, νομιζω οτι τα φουσκωτα εχουν πολλα πλεονεκτηματα εναντι των κλασικων σπαστων κρεβατιων. Τι αποψη εχετε;
kax54638 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Είχαμε πάρει ένα φουσκωτό στρώμα από Jysk πριν μερικά χρόνια αυτό που το βάζεις στην πρίζα και φουσκώνει μόνο του. Αρκετά μεγάλου πάχους. Για airbnb που έχουμε επιδή αυτοί ήθελαν να φέρουν ένα επιπλέον άτομο από όσα κρεβάτια υπάρχαν στο σπίτι - εννοείται τους ενημερώσαμε. Όταν ρώτησα πώς κοιμήθηκε, μου είπε ότι έκανε τον καλύτερο ύπνο της ζωής του σε αυτό το φουσκωτό στρώμα. Ήταν και λίγο ό,τι να 'ναι αυτοί βέβαια οπότε το λέω με μια επιφύλαξη. 1
mountains1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ασε που τα φουσκωτα δεν πιανουν και χωρο, σε σχεση με τα σπαστα. Σκεφτομαι να τα πεταξω, τα σπαστα, απο την αλλη ομως λεω μη βρεθει κανενας φιλοξενουμενος στο σπιτι που δεν θα μπορει να κοιμηθει για καποιο λογο τοσο χαμηλα-κατω, αλλα μηπως και στο σπαστο αν κοιμηθει θα κανει υπνο της προκοπης; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα