Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Προεδρικη φρουρα εννοεις ησουν τσολιάς? και δεν ελαβες εκπαιδευση? εκει τους έχουν τέντα και τρέχουν συνέχεια (κυριολεκτικα) Μλατ αλλά την ίδια εκπαίδευση είχαμε ναι. Εννοείται πως ήμασταν τσίτα κλπ απλά δεν μου φάνηκε ούτε σοβαρή ούτε χρήσιμη. Γι'αυτό και τα περί cheerleader. Κόπος χωρίς λόγο, άσε που σε πραγματικές συνθήκες πολεμου θα έπρεπε να εντυπωσιασω μέχρι θανάτου τους εχθρούς γιατί αυτή είναι η μοναδική εκπαίδευση που έλαβα. Αυτή και το να κοιτάω τον ήλιο, να μην κουνιέμαι αν με τσιμπησει μελισσα, να σφουγγαριζω σωστα και να μην κοιταω τους παλιους στα ματια μεταξυ αλλων. Πραγματα τα οποια δε μου εχουν χρησιμεύσει πουθενα δλδ. 3
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μλατ αλλά την ίδια εκπαίδευση είχαμε ναι. Εννοείται πως ήμασταν τσίτα κλπ απλά δεν μου φάνηκε ούτε σοβαρή ούτε χρήσιμη. Γι'αυτό και τα περί cheerleader. Κόπος χωρίς λόγο, άσε που σε πραγματικές συνθήκες πολεμου θα έπρεπε να εντυπωσιασω μέχρι θανάτου τους εχθρούς γιατί αυτή είναι η μοναδική εκπαίδευση που έλαβα. Αυτή και το να κοιτάω τον ήλιο, να μην κουνιέμαι αν με τσιμπησει μελισσα, να σφουγγαριζω σωστα και να μην κοιταω τους παλιους στα ματια μεταξυ αλλων. Πραγματα τα οποια δε μου εχουν χρησιμεύσει πουθενα δλδ. Γυμναστικη κάνατε?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Α και το να μην αντιδρω όταν πάρει κάποιος φορα και με χτυπα επανειλημμένα στον ώμο. Καθημερινές καταστάσεις δηλαδη. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 συμβαινει συχνά στον στρατό να μπερδέυουν την εκπαιδευση με το καψώνι, την πουτσα με την βούρτσα, κ.α. Καταλοιπα του παρελθόντος...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γυμναστικη κάνατε?Ναι κάναμε φυσικά. συμβαινει συχνά στον στρατό να μπερδέυουν την εκπαιδευση με το καψώνι, την πουτσα με την βούρτσα, κ.α. Καταλοιπα του παρελθόντος... Μα εγω δεν μπερδεψα κατι. Μερος της Εκπαίδευσης ηταν ολο αυτο οπως μας ειχαν πει οι αξιωματικοί. Προφανως κι εγω κατανοω πως ήταν καθαρό καψωνι αλλα αφου αυτες ηταν οι επισημες εντολές θα τις χρησιμοποιήσω ως επιχειρημα. 1
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ναι κάναμε φυσικά. Μα εγω δεν μπερδεψα κατι. Μερος της Εκπαίδευσης ηταν ολο αυτο οπως μας ειχαν πει οι αξιωματικοί. Προφανως κι εγω κατανοω πως ήταν καθαρό καψωνι αλλα αφου αυτες ηταν οι επισημες εντολές θα τις χρησιμοποιήσω ως επιχειρημα. Ωραια εφοσον εκανες γυμναστικη το χασιμο χρονου που ειναι? σε συνθηκες πολεμου οπως ειπες και εσυ θεωρητικα βελτιωνες την φυσικη σου κατασταση. Κοιτα φιλε μου μερος της εκπαιδευσης ειναι και το καψωνι για να πάψεις να εισαι μιμου άπτου και να μην έρθει αυριο μεθαυριο κάποιος και πάει να σε ψαρώσει και να σου σπάσει το τσαμπουκα. Επειδη εισαι στρατιωτικος και εισαι στη πρωτη γραμμη και μολις ακουστει το μπαμ θα μπεις πρωτος το καψωνι ειναι αναγκαιο για να μαθεις να αντεχεις. Το σφουγγαρισμα δεν το σχολιάζω ενταξει απλα καθαριζεις το χωρο σου και εγω καθαριζω το δωματιο μου και? θα πάθεις κάτι?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρε συ δεν αντιλέγω οκ ήμουν fit εκείνη την περίοδο. Μόλις απολύθηκα μου πέρασε. Αντιλαμβάνεσαι (μιλαω καθαρά για μένα και την εκπαιδευση μου) πως αν μπω πρωτη γραμμη το πρωτο πράγμα που θα κανω λογω μυϊκής μνημης ξερωγω θα ειναι να αρπαξω το πρωτο οπλο και να το στροβιλιζω στον αερα βγαζοντας battle cries? Ρεαλιστικα ηταν αχρηστα πραγματα. Και ναι κι εγω καθαριζω τον χωρο μου. Το εκανα μαλιστα και πριν παω στρατο. Απλα οντας νεος καθαριζα και τον χωρο των παλιών. Καλο;
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Α και το να μην αντιδρω όταν πάρει κάποιος φορα και με χτυπα επανειλημμένα στον ώμο. Καθημερινές καταστάσεις δηλαδη. Καθημερινη κατασταση μπορει να ειναι και το να πέσεις σε εναν ηλιθιο τραμπούκο οδηγο να του πατησεις τη κορνα να κατέβει κάτω και να ερθει να σε προκαλέσει. Εκει πως θα αντιδράσεις? πρεπει να αντιδρασεις?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καθημερινη κατασταση μπορει να ειναι και το να πέσεις σε εναν ηλιθιο τραμπούκο οδηγο να του πατησεις τη κορνα να κατέβει κάτω και να ερθει να σε προκαλέσει. Εκει πως θα αντιδράσεις? πρεπει να αντιδρασεις? Οχι ή ναι αναλόγως την περισταση δεν ξερω a priori. Γι'αυτό εχω τη λογικη μου να μου το υπαγορεύσει και οχι τις εμπειριες μου απο τον στρατο. Και πραγματικά, κατα τη γνωμη σου οσοι εχουν παει στρατο δεν τραμπουκιζονται; Ή οσοι δεν εχουν παει τραμπουκιζονται;
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρε συ δεν αντιλέγω οκ ήμουν fit εκείνη την περίοδο. Μόλις απολύθηκα μου πέρασε. Αντιλαμβάνεσαι (μιλαω καθαρά για μένα και την εκπαιδευση μου) πως αν μπω πρωτη γραμμη το πρωτο πράγμα που θα κανω λογω μυϊκής μνημης ξερωγω θα ειναι να αρπαξω το πρωτο οπλο και να το στροβιλιζω στον αερα βγαζοντας battle cries? Ρεαλιστικα ηταν αχρηστα πραγματα. Και ναι κι εγω καθαριζω τον χωρο μου. Το εκανα μαλιστα και πριν παω στρατο. Απλα οντας νεος καθαριζα και τον χωρο των παλιών. Καλο; Τον θαλαμο εννοεις? που κοιμοσασταν εσυ ο "πατερας" σου και δεν ξερω ποσοι ακομα? αν το μπαλακωμα ηταν παρανομο μπορουσες να το αναφερεις στον επιτηρητη.
NickTG Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ωραια εφοσον εκανες γυμναστικη το χασιμο χρονου που ειναι? σε συνθηκες πολεμου οπως ειπες και εσυ θεωρητικα βελτιωνες την φυσικη σου κατασταση. Κοιτα φιλε μου μερος της εκπαιδευσης ειναι και το καψωνι για να πάψεις να εισαι μιμου άπτου και να μην έρθει αυριο μεθαυριο κάποιος και πάει να σε ψαρώσει και να σου σπάσει το τσαμπουκα. Επειδη εισαι στρατιωτικος και εισαι στη πρωτη γραμμη και μολις ακουστει το μπαμ θα μπεις πρωτος το καψωνι ειναι αναγκαιο για να μαθεις να αντεχεις. Το σφουγγαρισμα δεν το σχολιάζω ενταξει απλα καθαριζεις το χωρο σου και εγω καθαριζω το δωματιο μου και? θα πάθεις κάτι? Γιατί πρέπει να πας στρατό για να κάνεις γυμναστική. Έξω δεν μπορείς! Τι διαβάζουμε!!! :lol: 6
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Οχι ή ναι αναλόγως την περισταση δεν ξερω a priori. Γι'αυτό εχω τη λογικη μου να μου το υπαγορεύσει και οχι τις εμπειριες μου απο τον στρατο. Και πραγματικά, κατα τη γνωμη σου οσοι εχουν παει στρατο δεν τραμπουκιζονται; Ή οσοι δεν εχουν παει τραμπουκιζονται; Εκεινο που θελω να σου πω εγω ειναι οτι αλλιως θα αντιδρασει σε μια δυσκολη κατασταση κάποιος που ειναι μιμου άπτου και αλλιως κάποιος που έχει κάνει και 2-3 πράγματα παραπάνω ή εχει μάθει να ειναι ψυχραιμος Γιατί πρέπει να πας στρατό για να κάνεις γυμναστική. Έξω δεν μπορείς! Τι διαβάζουμε!!! :lol: τι διαβαζεις τι διαβαζεις αλλα ολο εδω εισαι δεν ξεκολάς
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τον θαλαμο εννοεις? που κοιμοσασταν εσυ ο "πατερας" σου και δεν ξερω ποσοι ακομα? αν το μπαλακωμα ηταν παρανομο μπορουσες να το αναφερεις στον επιτηρητη. Γελάω ε. Αν ανέφερα το οτιδήποτε στον επιτηρητη δεν θα εβλεπα την πυλη μεχρι την απόλυση. Και ναι εννοω τον θαλαμο που οι παλιοι βρωμιζαν με καθε τροπο. Και τελος παντων δεν με σκότωνε κιολας το καθαρισμα απλα δεν με βοηθησε αυτο λεω.
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γελάω ε. Αν ανέφερα το οτιδήποτε στον επιτηρητη δεν θα εβλεπα την πυλη μεχρι την απόλυση. Και ναι εννοω τον θαλαμο που οι παλιοι βρωμιζαν με καθε τροπο. Και τελος παντων δεν με σκότωνε κιολας το καθαρισμα απλα δεν με βοηθησε αυτο λεω. Έτσι πάνε αυτα παικτη μου. Ή εχεις τα κοτσια και σηκωνεις απο νωρις ανάστημα και μαθαινεις να αντιμετωπιζεις τους εχθρους σου ή αραζεις σε μια γωνια και κανεις παράπονα. Ειπαμε σχολείο ο στρατος. θα παιζαμε το παιχνιδι ποιανου η ζωη θα γινοταν πιο δυσκολη. Και ας σε τρεχανε και 5 γυρους παραπανω και τι εγινε?
george_gr1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν βάζω βύσμα και καταλήγω Θήβα και σχολή πυροβολικού για δόκιμος. Τελειώνοντας από αυτό το δύσκολο στάδιο, μόνο ωραίες αναμνήσεις και 2-3 καλούς φίλους αποκόμισα. Δεν βάζω βύσμα και πρώτη μετάθεση Μυτιλήνη για 9 μήνες. Βγαίνοντας έξω κάθε μεσημέρι και κάνοντας παρέα με 3 παιδιά από τη σχολή 24/24 έζησα καλύτερα από ότι φοιτητής. Αναμνήσεις για μια ζωή. Βάζω βύσμα και περνώ μετάθεση στο ΓΕΣ για 7 μήνες. Χάλια και τελείως απροσωπσ κλεισμένος καλοκαίριατικα σε ένα γραφείο να βάζω πρωτόκολλα και συνδετήρες. Το σκύλο μετάνιωσα που δεν έμεινα Μυτιλήνη μέχρι τέλος που είχα παλιώσει κιόλας. Καμία φορά το να προσπαθείς να λουφαρεις και να κατευθυνεις καταστάσεις καταντάει πιο κουραστικό και ψυχοφθορο από το να ζεις και να αντιμετωπιζεις την κάθε στιγμή που σου παρουσιάζετε με τις οποίες δυσκολίες της. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις