NickTG Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τι διαβαζεις τι διαβαζεις αλλα ολο εδω εισαι δεν ξεκολάς Μ'αρεσει να γελάω. Άσε που αν δεν είναι κανείς εδώ να απαντάει θα μπει κανείς που δεν ξέρει και θα πάρει στα σοβαρά κάθε βλακεία που έχει γραφτεί!
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν βάζω βύσμα και καταλήγω Θήβα και σχολή πυροβολικού για δόκιμος. Τελειώνοντας από αυτό το δύσκολο στάδιο, μόνο ωραίες αναμνήσεις και 2-3 καλούς φίλους αποκόμισα. Δεν βάζω βύσμα και πρώτη μετάθεση Μυτιλήνη για 9 μήνες. Βγαίνοντας έξω κάθε μεσημέρι και κάνοντας παρέα με 3 παιδιά από τη σχολή 24/24 έζησα καλύτερα από ότι φοιτητής. Αναμνήσεις για μια ζωή. Βάζω βύσμα και περνώ μετάθεση στο ΓΕΣ για 7 μήνες. Χάλια και τελείως απροσωπσ κλεισμένος καλοκαίριατικα σε ένα γραφείο να βάζω πρωτόκολλα και συνδετήρες. Το σκύλο μετάνιωσα που δεν έμεινα Μυτιλήνη μέχρι τέλος που είχα παλιώσει κιόλας. Καμία φορά το να προσπαθείς να λουφαρεις και να κατευθυνεις καταστάσεις καταντάει πιο κουραστικό και ψυχοφθορο από το να ζεις και να αντιμετωπιζεις την κάθε στιγμή που σου παρουσιάζετε με τις οποίες δυσκολίες της. έτσι. Μ'αρεσει να γελάω. Άσε που αν δεν είναι κανείς εδώ να απαντάει θα μπει κανείς που δεν ξέρει και θα πάρει στα σοβαρά κάθε βλακεία που έχει γραφτεί! Μην ανησυχεις απαντάω μονο σε ατομα που έχουν κανει σοβαρο στρατο οπως βλέπεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γελάω ε. Αν ανέφερα το οτιδήποτε στον επιτηρητη δεν θα εβλεπα την πυλη μεχρι την απόλυση. Και ναι εννοω τον θαλαμο που οι παλιοι βρωμιζαν με καθε τροπο. Και τελος παντων δεν με σκότωνε κιολας το καθαρισμα απλα δεν με βοηθησε αυτο λεω. Βρε θα ανεφερα το καψωνι σε αυτον που εβαζε τους παλιους να το κανουν; οξυμωρο
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σοβαρος στρατος ρε φλωροι να ουμ οχι μαλακιες. Ο στρατος ειναι μεγαλος, ο στρατος ειναι μακρυς.
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Προς όλα τα βύσματα: Ντροπή σας ρε! Ξεφτιλισμένοι! Υπάρχουν 2 ειδών βύσματα. Αυτοί που βάζουν το βύσμα για τη μετάθεση και μόνο το οποίο ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε καλά κάνουν ώστε να είναι κοντά στο σπίτι τυους. Από την άλλη υπάρχουν τα βύσματα τα οποία εκτός του παραπάνω κάνουν πάρτυ στο στρατόπεδο με συνεχή τηλεφωνάκια για άδειας, διανυκτερεύσεις, ΕΥ που δε θα τα βλεπαν ούτε στον ύπνο τους και άλλα πολλά. Αυτοι ναι είναι σιχάματα.
liopyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εκεινο που θελω να σου πω εγω ειναι οτι αλλιως θα αντιδρασει σε μια δυσκολη κατασταση κάποιος που ειναι μιμου άπτου και αλλιως κάποιος που έχει κάνει και 2-3 πράγματα παραπάνω ή εχει μάθει να ειναι ψυχραιμος MH. MΟΥ. ΑΠΤΟΥ. Φτάνει με το "σχολείο" του στρατού. Κανονικό σχολείο πήγες; 6
defacer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αφήστε το παιδί, έχει πάει στρατό. Εσείς δε ξέρετε. Το μόνο πράγμα που έμαθα στο στρατό είναι πώς να χρησιμοποιώ αυτό που προβλέπει ο κανονισμός προς ώφελός μου και να διαολοστέλνω όποιον έρχεται τσατισμένος επειδή κάτι δεν του άρεσε λέγοντας "λυπάμαι αλλά αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε με το διοικητή μου". Που αν το σκεφτείς είναι όντως χρήσιμο... για δημόσιο υπάλληλο το '85. Επίσης γινόταν μαθήματα για το πώς να συνυπάρχεις με μαλάκες χωρίς να τσακώνεσαι, αλλά αυτό προσωπικά το είχα μάθει πριν πάω.
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αφήστε το παιδί, έχει πάει στρατό. Εσείς δε ξέρετε. Το μόνο πράγμα που έμαθα στο στρατό είναι πώς να χρησιμοποιώ αυτό που προβλέπει ο κανονισμός προς ώφελός μου και να διαολοστέλνω όποιον έρχεται τσατισμένος επειδή κάτι δεν του άρεσε λέγοντας "λυπάμαι αλλά αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε με το διοικητή μου". Που αν το σκεφτείς είναι όντως χρήσιμο... για δημόσιο υπάλληλο το '85. Επίσης γινόταν μαθήματα για το πώς να συνυπάρχεις με μαλάκες χωρίς να τσακώνεσαι, αλλά αυτό προσωπικά το είχα μάθει πριν πάω. βύσμα και εσυ defacer? Βρε θα ανεφερα το καψωνι σε αυτον που εβαζε τους παλιους να το κανουν; οξυμωρο Δεν ισχυει παντα και 100% αυτο. Κάποια πραγματα που κάνουν οι ανωτεροι δεν τα ξέρουν οι ανωτεροι τους. Σε εμας έχει πεσει αυστηρη φυλάκιση κανα μηνα επειδη εμαθε ενας αξιωματικος οτι κάποιος έκανε καψωνι στους ιεραρχικα κατωτερους.
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μην ανησυχεις απαντάω μονο σε ατομα που έχουν κανει σοβαρο στρατο συμφωνουν μαζι μου γιατι ετσι μου εμαθε το μεγα-σχολειο ο στρατος οπως βλέπεις. fixed. 3
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 fixed. Οχι ρε φιλε απανταω μονο σε άτομα που έχουν πάει σε μάχιμες θέσεις και έχουν να συζητησουν κάτι. Πχ ειδικες δυνάμεις , ΔΕΑ προεδρικη φρουρα κτλπ οταν λεω απανταω εννοω βαριεμαι τωρα να καθομαι να κανω αναλυση και να προσπαθω να εξηγησω πράγματα σε καποιον που ειναι ουτως ή αλλως κατα του στρατου αν δεν ηταν θα πηγαινε σε αυτες τις θέσεις που ειπα πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις