Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Πρν λίγες ημέρες κατι επαθε το λαπτοπ,βασικα το πληκτρολογιο,και πατουσα πχ το φ και εβγαζε αλλα πεντε γράμματα.Ετσι λοιπον πήγα στο device manager και απεγκατέστησα οτι αυτα τα 2 που ειχε στην ενότητα Keyboard,Εκανε επανεκίννηση και μετα οταν ξανα ανοιξε και τα βρηκε ζήτησε δευτερη.Ωστοσο απο εκει και μετα δεν ανοίγει!δείχνει το λογότυπο των windows να φορτώνει αλλα δεν ανοίγει ποτέ!μΟΝΟ SAFE MODE  μπορώ να μπω.Τι εχει πάθε?

Δημοσ.

οχι τιποτα.πως να αποσυνδεσω?ειναι λαπτοπ δεν το ξερω αυτο :)...αποκλειεται να επαθε κατι το πληκτρολογιο!

επισης οταν ανοιγε μεχρι να μπει στημν φορτωση των windows 'εκανε κατι ατελίωτα μπιπ μπιπ γυρω στα 20 μαζεμένα

Δημοσ.

Αντιμετώπισα πολύ πρόσφατα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα , η μικρή είχε ρίξει ελάχιστη ποσότητα άζαχ όσο έλειπα,αρχικά με το που το άνοιξα , έκανε πολλές φορές ασταμάτητα μπιπ , όταν το αποσύνδεσα μπήκε κανονικά στα windows , μετά από δύο μέρες που το ξανά σύνδεσα άνοιξε αλλά για κάθε κουμπί που πατούσα εμφάνιζε για άλλα 4-5..

Βρες τρόπο να δοκιμάσεις να το αποσυνδέσεις εσύ ή κάποιος άλλος που ξέρει , ελπίζω να είσαι στη εγγύηση για να γλιτώσεις απ την ταλαιπωρία  :-D

Δημοσ.

ΩΧ μάλλον κάτι παρόμοιο εχει πάθει και εμένα.δηλαδη τα έπαιξε το πληκτρολόγιο?γιατι και εμενα τωρα που το θυμάμαι έπεσε ¨/

Na πω όμως οτι πριν μου άνοιξε κανονικά δυο συνεχομενες φορες.Το πληκτρολόγιο λειτουργούσε μια χαρά όμως τώρα παλι τα ίδια.Επίσης αυτά τα μπιπ τα εχει σταματήσει πλεον.υπάρχει περιπτωση να ειναι θέμα βios?
Δημοσ.

Έπεσε τίποτα πάνω στο πληκτρολόγιο ;

οχι τιποτα.πως να αποσυνδεσω?ειναι λαπτοπ δεν το ξερω αυτο :)...αποκλειεται να επαθε κατι το πληκτρολογιο!

ΩΧ μάλλον κάτι παρόμοιο εχει πάθει και εμένα.δηλαδη τα έπαιξε το πληκτρολόγιο?γιατι και εμενα τωρα που το θυμάμαι έπεσε ¨/

εναν να πετυχω..γνωστο , φιλο , συγγενη , αγνωστο , συμφορουμιτη που οταν τον ρωτησει καποιος αν εριξε κατι στο πληκτρολογιο να "θυμηθει" να πει την αληθεια..

Δημοσ.

είχα ρίξει αζαξ στην οθόνη ..ναι ναι βλακεία δεν έπρεπε το αζαξ δεν κανει αλλά ήμουν χωριό και δεν έβλεπα τίποτα ..καο αν θυμάμαι καλά πρέπει να σλουπισα λίγο και το πληκτρολόγια..δεν πίστεψα οτι το έκανε το αζαξγιαυτο δεν το ανεφερα :) άλλωστε τι λογο έχω να πω ψέματα :) πάντως μέχρ να κανεις τα quote τα bold κτλ θα μπορούσες να μου είχε δώσει μια απάντηση στο πρόβλημα χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...